http://www.orange.ro/coverage-new-ro.html - ma uit aici si ma intreb: la o acoperire 3G atat de slaba in Romania ne vom putea folosi de iPhone 3G cat de cat decent? Sau e un “catch” pe care nu-l stiu?
nu stiu care e catch-ul, dar harta aia e cam cretina. in cazul meu scrie ca am cea mai buna acoperire 3g in padurea din afara sibiului:)) si in general, cam in afara orasului:))
am auzit ca o sa fie abonamente destul de mari pentru iPhone, dar nimeni nu mi-a zis cat, ce inseamna mare?? pe mine nu ma intereseaza 3g-ul ci cat faptul telefonul nu e deblocat, si daca se strica ceva hardware ma duc la service autorizat fara frica.
Nu ne obliga nimeni sa cumparam, corect, si vor fi abonamente dedicate, iar corect. Dar asta nu inseamna ca semnalul e in regula, plus ca eu nu vreau sa se rezolve in timp, ci vreau sa mearga de la inceput daca tot platesc… Ii dau si eu dreptate o data lui Mircea Badea: da, dom’le, in Romania operatorii de telefonie mobila stiu doar sa-ti opreasca abonamentul instant daca nu le convine ceva (OK, exagerez un pic, pentru ca ai ceva timp de gratie dar meschin) sau sa te tarifeze cum vrea p*la lor, dar sa ia niste angajamente concrete… never. Ce daca la casa de vacanta n-am semnal de ani buni sau ca ma costa sa sun de 5-10 ori pe cineva ca se tot intrerupe…
M-am uitat in State pe oferta AT&T;si la 29.99 iti dadeau 450 minute ziua (nelimitat in weekend), date nelimitat si 200 sms-uri parca… asta era cel mai slab, iar cel mai tare abonament la 119.99, parca, nelimitat… tot nelimitat, mai putin apelurile internationale, presupun… dar si asa, cred ca mi-ar conveni…
In fine, sunt tare curios cum o sa incerce Orange sa ne-o dea prin cavitatea bucala… ca nu se poate sa fie ei mai catolici decat Papa, sa fim seriosi…
pai tu compari infrastructura din state cu ce e la noi?
cum vrei acoperire 3g, cind, daca-ti aduci aminte de inceputuri, dialog a folosit aparatura sh in romania pentru a creea reteaua de acoperire nationala
ceea ce atunci le-a dat un avans in fata connexului, acum atirna greu
se mizeaza pe vinzarea terminalelor datorita emulatiei generale
se elimina din calcule probabilitatea (mica, ce-i drept) ca sa fie sanctionati de utilizatori, sau de protectia consumatorului sau de altcineva capabil, pentru ca ofera servicii valabile doar pe hirtie…
da, conversia unu la unu e moda mare… e sansa americanilor sa mai faca ceva bani, ca altfel… si sa nu-i uitam nici pe ai nostrii, ca pana la urma la fiecare dolar investit scoti/scot 1 juma’...