M-ar interesa, daca e posibil, cum să “hăcuiesc” iphone-ul meu pe firmwarele 2, să văd și eu zilele săptămânii și formatul de data în limba română ? înainte pe 1.1.4 era optiunea asta, pe 2.0 vă că nu a apărut .. poate cineva să mă îndrume ?
nu-mi dau seama ce vrei tu sa “hacuiesti” la saracul telefon ) daca ar fii sa “hacuim” phonu’ pentru fie care chichita care ne trece prin cap, poi mai bine-l aruncam la cos ).. si io-s pe 2.0 si vad datele (gen ianuarie, februarie) si zilele saptamanii in limba romana.. ce cauti tu se regaseste in Meniul Settings -> General -> International -> Region Format (selectezi Romania)... ta-daaa!
* asta daca am inteles eu bine ce vrei..
sa ma impusc .. nu gasesc la internationale romania !!!!!!!! pe firmware-ul 2 ! am infipt in el o cartela de cosmote ..... sa fie oare de la asta ?! Am verificat din nou .. nu, nu este românia !!!!!
dubios, foarte dubios.. daca pe 1.1.4 trebuia sa iei niste dracovenii de prin Installer, in 2.0 stiu ca optiunea este deja implementanta.. tocmai pentru ca acum Apple are acoperire si la noi in Romania.. cu cartela Cosmote n-are legatura, tu ar trebui sa poti sa-ti alegi regiunea si restul setarilor si fara nici o cartela in telefon asa ca asta se exclude.. ce pot sa-ti zic.. probabil co exista vreo mica aplicatie prin Cydia care sa permita sa vezi Region Formatul Romaniei, dar sincer nu-mi dau seama de ce nu vezi fara si daca o exista acea aplicatie habar nu am cum ii zice…
Exact asta am făcut ... aveți la mac setat la regional settings România, să fie oare de la asta ? acu chiar îs într-o ceață totală !!!!!! habar nu am ce să mai zic .. Tool folosit : pwnage 2.0.1, itunes firmware descărcat de pe .. Itunes, etc .. habar nu am ...
Nu este de la calculator . Cei care in 1.1.4 au avut instalat patch-ul din instaler si aveau selectat Romania dupa ce au facut update la 2.0 cu “restore from backup” la sfirsit le-a ramas Romania iar cei care la sfirsit au setat iphone-ul ” setup as a new iphone ” nu le mai apare Romania in lista cu tari din meniul international
pai daca ce spune Sorin e corect si este posibil.. ar trebui sa faci un downgrade la 1.1.4, sa gasesti aplicatia aia, parca KB ii spunea si dupe sa ii faci upgrade la 2.0, dar trebuie sa fie si alta solutie mai simpla zic io… pe care io no stiu..