Nu mai am acces la Recent Calls si Dial Pad…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

mda.. de dimineata asa vad ca mi-a aparut problema asta.. ea consta in faptul ca intru in phonebook, dar nu mai am acces la ce-am mentionat in titlu.. pur si simplu fac click si-mi iese de tot din Phonebook…
alta problema e ca atunci cand sun, oberv ca nu-mi mai apare ecranul acela cu speaker, end call, s.a.m.d.. pur si simplu se blocheaza pe contactul pe care am facut click.. asadar cucu bipuri sau pur si simplu end call.. suna telefonul pana se plictiseste.. :|
stiu ca cei mai entuziasmati dintre voi veti sari cu restoru’ dar ma gandeam ca totusi poate o fii vreo solutie mai pacifista, nush..

*inca o chestie in plus, in timp ce scriam aici pe forum mi-i s-a aprins ecranul la telefon si s-a auzit ca si cum l-as fii conectat la dock (el fiind deja conectat la dock) si a ramas blocat.. la scurt timp mi-a sunat fixul (el fiind forwardat catre fix in caz ca nu raspund la mobil) - deci nici sa sune ca lumea nu mai vrea… :-s

[ Modificat: 04 August 2008 04:52 PM de Sergioo ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

nu merge sa fac nimic asa ca nu am alta solutie decat sa dau Restore.. intrebarea mea e.. trebuie neaparat sa refac IPSWu’? sau pot doar sa-i dau restore din iTunes? multam smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

i-am dat restore…

Semnătură