8 din 9
8
iPhone in Romania
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

...atit tine efectul cafelei…

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

acum e bine 3 zile 8 ore si 18 min
nici pana azi un pret si un tarif..cam nasoll ..chiar sa ne tina pana in ultima zi ..

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
costel81 - 18 August 2008 07:46 PM

nici pana azi un pret si un tarif..cam nasoll ..chiar sa ne tina pana in ultima zi ..

Da, ciudat. Probabil se bazeaza ca lumea o sa semneze cu ochii inchisi orice si o sa dea oricat pe un iphone, asa ca de ce sa se mai oboseasca. Oricum, eu estimez ca stocul de iPhone-uri se va goli intr-o zi-doua si o sa faca fata greu la cerere cel putin initial. Apoi o sa descopere lumea ca nu-i decat un telefon, are crapaturi si probleme cu 3G, o sa vada soparlele din contract si valoarea abonamentului si o sa se mai calmeze smile

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

sunt mai multe chestii la care cei de la orange chiar nu se gandesc ..adica eu de exemplu trebuie sa merg ceva km ca sa ajung la unul din cele 6 magazine plus de asta trebuie sa imi iau zi libera si mai multe ...nu imi permit sa ajung acolo sa constat ca nu imi convine pretul de abonament si sa plec fara “jucarie” ..presupun ca mai sunt si alti ca mine deci meritam si noi ceva informatii..si acuma intrebarea :Este cineva care a primit mail sau telefon de la orange ..in urma precomenzii ?sau e o vrajeala de marketing ..multumesc

Numai bine

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member

E marketing 100%.

Nu doar faptul ca nu s-au anuntat inca preturile la iPhone si la abonamente e rau, dar si faptul ca nu s-au anuntat inca ce contin acele abonamente si in ce conditii. Carevasazica Orange se asteapta ca lumea sa intre in contract cu ei in necunostinta de cauza.

Ar fi frumos sa se inghesuie cineva la coada de iPhone, sa dea din coate, ia iPhone-ul, semneaza un contract care nu a fost pre-citit si nu are timp sa-l citeasca pentru ca e puhoiul de oameni in magazin iar apoi *sa renunte la abonament* pe principiu ca a fost o nebunie temporara.

Pentru ca de fapt Orange/Apple asta-si doresc: cumparaturi facute de oameni fara sa mai gandeasca, care doar stiu ca vor chestia aia, orice ar fi ! Iar asta nu e decat un semn de “consumeri” intr-o stare de nebunie temporara sau cel putin in incapacitate de a lua cea mai buna decizie.

Exagerez desigur, insa asta doar pentru ca marketingul nu stie mai bine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Administrator

e doar suficiență românească...
în celelalte țări, nu era așa un secret wink

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu mă mir că nu iese nicio informație din interiorul Orange. Chiar nimic, niciun zvon despre prețuri? E mai rău ca la Apple.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member

Hihi, e rost de bani. Ce vedem acuma e tacerea dinaintea furtunii in portofelele clientilor wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hai măi, care aveți cunoștințe ce lucrează la Orange, trageți-i de limbă un pic, poate ciripesc ceva. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Poate nu stiu nici ei. Fac un brainstorming in seara dinaintea opririi precomenzilor. wink

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
Rank
Newbie
Din: Tg-Mures
Macuser din: 24.10.07

Dragilor eu sunt total nemultumit, am trimis chiar un mail celor de la Orange atentionandu-i ca aceasta modalitate de “pre-comanda” fara detalii de pret si abonament se numeste specularea cererii, chiar inanite ca oferta sa fie stabilita. De fapt oriunde in lumea civilizata se anunta intai pretul, nu si in jungla comerciala din Romania.
Cred ca mai multe “adrese” sau mesaje la cei de la protectia consumatorului o sa-i aduca in simtiri pe cei de la Orange Romania, desi e cam tarziu sa o intoarca “ca la Ploiesti” ca cica nu ar “cunoaste potentialul de piata”. Suntem in Europa, unde deja a fost pus in vanzare, ca urmare Orange Romania degeaba vrea “monopol” de piata.
O intrebare mare vine chiar acum - Oare distribuitorii de drept ai Apple in Romania vor sta la comanda Orange. Inseamna ca sunt doar marionete in lupta de asta.

Semnătură 

iMac 17” Genuine, Core 2 Duo 2GHz, 2 GB DDR2 667 MHz, SATAII WDC 160GB, Matshita DVD-RW, Radeon X1600, OSX Leopard 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

Au aparut preturile in Ungaria unde oeratorul ales este T-mobil, dupa mine destul de decente mai ales din prisma pachetului de sate inclus in abonamentele special introduse pentru iPhone….iata link-ul:http://iphone.t-mobile.hu/tarifak.php ...1 euro este aproximativ 240 de forinti…..deci cu un abonament de 40 de euro pt 24 de luni ce include 400 de minute nationale 200 de sms-uri si un pachet de date de 2 GB, iphonu de 8 GB are un pret de aproximativ 117 euro iar cel de 16 GB 200 de euro, cu abonamentul de circa 70 de euro ce include 600 de minute nationale, 400 de sms-uri si un pachet de date de 4 GB, iphonu de 8 GB are un pret de 4 euro!!! iar cel de 16 GB 21 euro….

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Administrator
dacuBurebista - 06 August 2008 10:12 PM

...
buba e la orange… care inca nu stie nimic
nici de preturi, nici de service si suport tehnic
ca sa nu mai vorbim de itunes romania…

tare ma gindesc ca forumul asta va avea niste sectiuni dedicate pentru suport tehnic la operatorii de la orange smile

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

40 euro abonamentul? Să fie sănătoși…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08
Tudor - 19 August 2008 12:34 AM

40 euro abonamentul? Să fie sănătoși…

.. si sa se duca invartinduse.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

8 din 9
8