9 din 9
9
iPhone in Romania
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Parerea mea ca nu va fi nici un abonament mai mic de 40 euro.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Vodafone sa ia aminte!!!

“The second largest French carrier SFR (echivalent Vodafone in Franta) is now giving back 460€ when buying an unlocked iphone and a new 24 months subscription plan, in order to keep his best customers.
it seems that SFR doesn’t want to get Orange french carrier upset. A french reader received a letter confirming the 460€ reimbursement which didn’t even mention the iPhone name.”

Adica poti cumpara de la Orange un iPhone deblocat cu 8-900€, cu care mergi frumos la SFR care-ti inapoiaza (esalonat) 460€.

[ Modificat: 19 August 2008 01:18 AM de amenono ]

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Da, diferenta e ca in Franta Orange e un nume care striveste SFR efectiv. In Romania nu e chiar asa.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
nemesys_alien - 19 August 2008 12:38 AM
Tudor - 19 August 2008 12:34 AM

40 euro abonamentul? Să fie sănătoși…

.. si sa se duca invartinduse.

Omu a scris clar: 40€ pt 24 de luni…..40/24=1,6(6)...da’ parca nici asa nu e logic. Ma rog, fiecare intelege ce vrea si asteptam oferta romaneasca.

[ Modificat: 19 August 2008 01:56 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

Acuma depinde de necesitatile fiecaruia dintre noi….m-am uitat repede peste ofertele din tara, la orange un abonament cu 300 de minute incluse, fara sms si date, este de 45 de euro fara TVA, la vodafone abonamentul de vodafone 400 iarasi numai de voce este de 43 euro fara TVA, de aceea am spus ca oferta t-mobil ungaria este rezonabil si pretul iphonului de asemenea….evident cine nu are nevoie de 400 de minute pe luna,
  nu-i convine aceasta oferta, dar la aceeasi pret oferta din ungaria este mai buna (ofera si 4 GB date plus 200 de sms-uri pe langa cele 400 de minute nationale), stiu acest lucru nu ne incalzeste….astept si eu oferta orange romania

[ Modificat: 19 August 2008 02:24 AM de ezsiga ]

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Salut baieti! Imi cer scuze ca nu am mai dat pe aici dar intre timp am vandut i-phone-ul ca se auzea tare prost(intreruperi, ecou..).Acum vreau sa-mi i-au din nou, de la orange. Si pt ca imi sunteti dragi, va spun ca pe data de 20 august(miercuri) lista de precomenzi se inchide si vom primi imediat e-mail-ul de la orange cu pretul si oferta de abonament. Am mai aflat ca sunt chemati si cei de la magazinul din Tudor pe 22 la 00.00, la magazinul din Anastasie Panu, sa ajute la vanzari si ca vor avea prioritate in magazin” cei care vor sa-l cumpere”, cel putin asa s-a exprimat tipa cu care am vb. Sper ca v-au prins bine informatiile si astept si eu alaturi de voi vestile. Cum le capatam, le bagam aici,ok? wink

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Oferta din Ungaria mi se pare una decenta. Conteaza ce iti ofera de acei 40 de EUR (TVA inclus) iar dupa cum s-a spus mai sus 400 minute nationale la noi gasesti doar la abonamente semnificativ mai scumpe.

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
gorrocs - 19 August 2008 03:20 AM

Oferta din Ungaria mi se pare una decenta. Conteaza ce iti ofera de acei 40 de EUR (TVA inclus) iar dupa cum s-a spus mai sus 400 minute nationale la noi gasesti doar la abonamente semnificativ mai scumpe.

Trebuie să ai ce face cu acele 400 de minute ca să-ți convină un astfel de abonament.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor - 19 August 2008 12:34 AM

40 euro abonamentul? Să fie sănătoși…

Şi eu zic că e mult, dar de ce ar fi cu mult mai ieftin decât în celelalte ţări din Europa unde este lansat iPhone?
Eu zic că va fi mai scump, după cum se ştie că se întâmplă în România…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRank
Member

Am o intrebare oarecum pe lângă subiect:

La Orange poti sa iti alegi nr? De exemplu eu avand nr. pe Vodafone 0723 xyz abc vreau sa am si pe Orange ceva de genul 0745 xyz abc (daca e disponibil bineinteles)?

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
gorrocs - 19 August 2008 10:41 PM

La Orange poti sa iti alegi nr? De exemplu eu avand nr. pe Vodafone 0723 xyz abc vreau sa am si pe Orange ceva de genul 0745 xyz abc (daca e disponibil bineinteles)?

Opţiunea este disponibilă şi la abonare şi după aceea.
La abonare îţi prezintă o lista cu numere iar dacă niciunul din ele nu te satisface, poţi cere să fii contactat de un operator care va sta la taclale cu tine şi îţi va face pe plac.
Nu ştiu cât de actual este ceea ce spun acum, dar acum un an pentru 10 usd puteai să îţi personalizezi numărul dar te limitau nu ştiu în ce privinţe, iar pentru 30 usd puteai să îţi alegi numărul exact (bineînţeles respectând prefixul reţelei Orange).

Dacă te ajută cu ceva… din Noiembrie, numărul tău de Vodafone îl poţi trece pe Orange. Astfel vei rămâne cu acelaşi număr dar vei fi client al Orange România. Acest proces va fi gratuit (poate fi totuşi o mică, mică taxă)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
gorrocs - 19 August 2008 10:41 PM

eu am incercat de citeva ori…
se pare ca trebuie mai mult

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRank
Member

Portabilitatea numerelor o sa fie un lucru bun. Din pacate eu vreau iPhone acum (ca sa pot sa injur Apple atunci cand in 2 luni vor lansa versiuni 16/32 GB la preturile actuale smile ) si mai important numarul actual de voda e pe firma si e mai complicat sa il trec pe orange.

9 din 9
9