Nu iti pot da link la stire ca nu a fost inca publicata, si nu pot sa urc comicatul de presa asa de capul meu. Dar uita-te pe site la ei, parca au bagat un timer.
[ Modificat: 06 August 2008 07:28 PM de mirceahr ]
Orange aduce iPhone 3G in Romania pe 22 august
Asteptarea a luat sfarsit. Pe 22 august, la ora 00:00, lansarea oficiala a noului iPhone 3G va avea loc in 6 magazine din tara:
Orange concept store Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 41
Orange shop Iasi, Bd. Anastasie Panu, nr. 52
Orange shop Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25
Orange shop Brasov, Str. Muresenilor, nr. 1
Orange shop Timisoara, Bd. Republicii, nr. 8
Orange shop Constanta, Sos. Stefan cel Mare, nr. 55
Incepand de maine, 7 august, iti poti inregistra online pre-comanda pentru noul iPhone 3G
Te asteptam la lansarea iPhone 3G.
Echipa Orange
Okay, atunci nu am decat o optiune - sa il iau din magazin. Sper sa nu fie o teapa uriasa. Ma astept sa coste putin, si sa platesc mult pe abonament. Sa vedem.
Asteptarea a luat sfarsit. Pe 22 august, la ora 00:00, lansarea oficiala a noului iPhone 3G va avea loc in 6 magazine din tara:
Aetherius - 05 August 2008 02:17 AM
am o presimtire cum ca ar intra la Orange in jurul datei de 22 august..
deduceti singuri de aici:
“Apple did sell 1 million of the iPhone 3Gs on its opening weekend, but has not yet offered additional sales numbers. Stock for the iPhone has remained tight weeks after its launch and Apple is expecting to launch the iPhone 3G in 20 additional countries on August 22nd (including Singapore).”
am o gramada de puncte thank you…taicameu si maicamea au abonament la Orange de 10 ani :D. ..sper sa le pot folosi ..oricat ar costa eu tot o sa il cumpar
am o gramada de puncte thank you…taicameu si maicamea au abonament la Orange de 10 ani :D. ..sper sa le pot folosi ..oricat ar costa eu tot o sa il cumpar
Si eu clar ca imi iau! da nu o sa fac abonament deocamdata… o sa incerc sa fac unlock ;;)
IPHONE este o cratita, o tigaie… impachetata frumos si vanduta printr-un marketing de exceptie.Nu imi vine sa cred ce succes poate avea un dispozitiv atat de sarac in optiuni si mai scump de 3-4 ori mai mult.
Acum ce faci Tudore? Vrei sa infierbanti discutia?
Eu ii dau o oarecare dreptate omului, mai ales in privinta Softului 2.0 care e absolut jenant. Nici ca versiune beta nu ar fi trebuit sa mearga asa (si cand te gandesti ca unii au mai dat si 10$ pe el - cei cu iPod Touch).
Probabil se va rezolva cu timpul, dar telefonul ramane overhyped.