Sunt curios cum functioneaza precomanda asta daca te invita frumos la magazin sa stai la coada… Din cate am vazut nu-ti cere un credit-card, deci nu cumperi produsul sa aiba vre-o obligatie sa ti-l livreze prea curand.
Si eu astept preturile, i-am promis sotiei unul in locul unui Nokia nesanatos de antic (in termeni de celulare unde 1 an omenesc = 100 ani-celular). Dar am un feeling ca o sa ies mai ieftin adus din State. Parca vad un alt boom de anunturi de iPhone aduse din USofA dupa ce vede lumea ce preturi are Orange. Dar hai sa nu fiu pesimist :D
Teoretic daca facem pre-comanda online, ar trebui sa mergem sa stam la coada insa cu telefonul rezervat; deci nu stam si poate nu mai prindem. Oricum, eu sunt curios daca o sa se fac coada la ora 00.00. Eu oricum am sa fiu acolo din timp.
Am facut precomanda. Acum postez de pe opera mini si ma pregatesc pt 22 august ora 0. Ar fi totusi frumos daca am sti si niste preturi pana atunci.
sunt curios si eu unde ai facut precomanda. poate ne dai si noua un link, sa ne luminam si noi si sa precomandam si noi.
Ce a facut el este inregistrarea la e-mailing list. Asta am facut-o toti deja. De abia peste cateva ore ar trebui sa apara mare un buton “Pre-comanda”.
Mda… am citit doar o parte din mail si m-am dus repede pe site sa completez formularul (putea sa scrie acolo si ca vreau sa ma abonez la orange pe 25 de ani eu tot completam )!
Să vedeți voi cît de dezamăgiți o să fiți. Ca mine, așa. Că mi-am făcut precomandă, mi-au trimis mail de confirmare, bla bla bla și cînd m-am dus să-l iau și am văzut condițiile abonamentului am zis NU.
Cel mai ieftin era 30E din care 15 erau serviciile (250 mb și 200 min.) iar ceilalți 15 erau pentru telefon.
Păi cum? zic eu, înseamnă că nu mai trebuie să vă plătesc acum cei 299 euro, e un fel de rată sau ce?
Nuuuuuuuu, pe ăia îi plătesc, dar le mai dau încă 15 euro x 24 luni = 360 + 299 inițiali = 659 euro în total cu doi ani de contract.
Păi stai bre vodafoane, că nenea Jobs a zis altceva.
Păi a zis dar a zis la ei acolo, în Europa e altă tărășenie.
O grămadă de inadvertențe fraților. Că dacă-l iei la liber, adică nu liber, codat pe vodafone dar fără contract, îți dau banii înapoi în convorbiri, pe lună. Deci prețul e 0 (zero). Păi nu e mai convenabil așa? OK, e cam scump 499 și 599 dar îți iei banii înapoi…. într-un fel.
Apropo, de ce tot calculați voi ca și americanii, tot prețul abonamentului de pe perioada contractului, de ajungeți la cifrele alea exorbitante? Păi serviciili? Serviciili nu le folosiți(im)? Adică, dacă e pe așa, hai să calculăm și curentul consumat cu încărcarea, husele, produse de șters. Nu e corect. Abonamentul pur nu se calculează, alea sînt servicii pe care le plătesc și cei cu nokii și cei cu alcatele. Părerea mea ș-a lu nea’ Văcă. Succese!
Unde ai reusit sa faci precomanda, pentru ca pe link-ul din mail e cel initial prin care te abonai sa fii anuntat cand vine in Ro… N-ar trebui un alt formular? Prin care zici si tu pe care-l vrei? Pe ala de 8, pe ala 16 GB? Alb sau negru?
Să vedeți voi cît de dezamăgiți o să fiți. Ca mine, așa. Că mi-am făcut precomandă, mi-au trimis mail de confirmare, bla bla bla și cînd m-am dus să-l iau și am văzut condițiile abonamentului am zis NU.
Cel mai ieftin era 30E din care 15 erau serviciile (250 mb și 200 min.) iar ceilalți 15 erau pentru telefon.
Păi cum? zic eu, înseamnă că nu mai trebuie să vă plătesc acum cei 299 euro, e un fel de rată sau ce?
Nuuuuuuuu, pe ăia îi plătesc, dar le mai dau încă 15 euro x 24 luni = 360 + 299 inițiali = 659 euro în total cu doi ani de contract.
O grămadă de inadvertențe fraților. Că dacă-l iei la liber, adică nu liber, codat pe vodafone dar fără contract, îți dau banii înapoi în convorbiri, pe lună. Deci prețul e 0 (zero). Păi nu e mai convenabil așa? OK, e cam scump 499 și 599 dar îți iei banii înapoi…. într-un fel.
Apropo, de ce tot calculați voi ca și americanii, tot prețul abonamentului de pe perioada contractului, de ajungeți la cifrele alea exorbitante? Păi serviciili? Serviciili nu le folosiți(im)? Adică, dacă e pe așa, hai să calculăm și curentul consumat cu încărcarea, husele, produse de șters. Nu e corect. Abonamentul pur nu se calculează, alea sînt servicii pe care le plătesc și cei cu nokii și cei cu alcatele. Părerea mea ș-a lu nea’ Văcă. Succese!
pai si pana la urma l-ai cumparat la liber? Si cum iti dau banii inapoi prin convorbiri, ca nu inteleg?
Da mai, da noi astia cu nokii s.a.m.d nu dam 130$/ab cum dau americanii, doar daca vrem neaparat. Steve a avut o idee buna, dar a fost fraierit sau…noi am fost fraieriti de companiile de telefonie. De ce sa nu faci calculul? 299+15x24=659…mai bine il iei fara contract din prima ca esti tot acolo.