Nu imi dau inca seama ce anume intelegeti sau nu voi (e tarziu la ora asta) dar eu atat va intreb : va legati la cap un abonament (al carui pret minim o sa fie urias, cu optiuni de-a dreptul jenante) pt. un iPhone care in urmatoarele saptamani oricum o sa fie adus cu galeata din SUA si deblocat etc. ? O sa fie idioti care chiar se duc la Orange rahat store in ziua(sau noaptea cand e), pt. un iPhone?!? Care se duc sa dea o galeata de bani pe un telefon care in cel mai bun caz e mediocru? Eu acum vorbesc din perspectiva unui om care are iPhone, si care si-ar cumpara si gunoiul ala 3g, dar in nici un caz la preturile la care o sa fie la noi, si la abonamentele practicate (si daca ma intreaba unu’ de unde stiu care sunt preturile, ii recomand sa scoata capu’ pe geam sa isi aduca aminte de gaura neagra in care traim, si pe pm ii zic de preturi).
Atat se vorbeste de iPhone-ul asta ca il vinde orange ro. de parca cine stie ce s-a promis… Oligofrenii astia de romani cretini, nici macar o pagina decenta de web nu au pt. iPhone… Vorba cui a scris mai sus, e de toata jena ca intai apare in engleza si deloc in romana… si voi sperati la abonamente decente la pret si optiuni, sa ziceti mersi daca va da abonament la 35 euro fara TVA si 180mega trafic, si un scuipat in fata dupa ce semnezi contractul (e bonus, si se raporteaza de la o luna la alta, urmatorul scuipat bonus il iei cand te duci sa platesti factura)
Faptul ca o sa se aduca din US e un lucru bun. Poate o sa fie un feedback pentru Orange referitor la preturile lor. Nu ca pana acum Orange nu si-a dat seama cate iPhone-uri au intrat in retea…
Cat despre abonament, orange are acum ceva 3G+ cu 1.5GB la 10 euro + TVA. Cel mai ieftin plan la abonament voce e 3 euro. Deci nu mi se pare imposibil ceva de genul 15 euro + TVA, eventual mai mult daca subventioneaza costul aparatului.
pai si pana la urma l-ai cumparat la liber? Si cum iti dau banii inapoi prin convorbiri, ca nu inteleg?
Păi nu l-am cumpărat nicicum. Încă. Aștept să-l iau de la mama lui din SUA. Cît privește banii înapoi, păi îți fac reducere 50% din cît cheltui pînă la contravaloarea telefonului. Uite, dacă te chinui puțin să citești aici, ai să înțelegi.
@ sorinc03 N-am înțeles nimic din ce zici tu acolo. Eu făceam calculul cu banii pe care trebuie(a) să-i plătesc pe lîngă valoarea abonamentului. Serviciile nu cred că se includ. Așa cred eu că e corect. Prin urmare eu le-aș fi plătit cei 15 euro pentru abonament, sau 25 sau 35, dar de ce să le plătesc încă 15 (sumă fixă la oricare abonament) pentru telefon. Asta m-a intrigat. Și asta am calculat. Și am ajuns la concluzia că mai bine îl iau “la liber” de aici. Ca să nu mai vorbim de SUA.
Voi ați uitat povestea cu iPhone prima generație? La puțin timp de la lansare prețurile au scăzut drastic.
De ce să te arunci să-l cumperi din prima zi?
Din cate stiu eu exista deja cateva softuri pt decodarea iphone 3g. Mai faceti si voi cate un search pe google.. plus ca iphone o sa se poata cumpara de la orice dealer apple la pretul 199+tva+vama (8gb) dar pt activare trebe sa mergeti la orange cu el, unde neaparat te obliga sa iti faci abonament. deci io o sa il cumpar de oriunde altundeva dar nu de la orange… si prefer sa platesc 30-50 euro pt decodare(si sa pierd garantia) si sa il folosesc in orice retea.
Cine e papagal sa faca ab la orange )))
Din cate stiu eu exista deja cateva softuri pt decodarea iphone 3g. Mai faceti si voi cate un search pe google.. plus ca iphone o sa se poata cumpara de la orice dealer apple la pretul 199+tva+vama (8gb) dar pt activare trebe sa mergeti la orange cu el, unde neaparat te obliga sa iti faci abonament. deci io o sa il cumpar de oriunde altundeva dar nu de la orange… si prefer sa platesc 30-50 euro pt decodare(si sa pierd garantia) si sa il folosesc in orice retea.
Ai informatii sigure ca o sa se vanda in apple store sau la dealer apple ? Eu am fost in apple store mi-au aratat baieti 3G-ul m-au lasat sa ma joc cu el si de cumpart m-au trimis automat la providerul de telefonie mobila deci ...nu stiu de unde o sa il ei tu cu 166++ ...doar daca o sa apara la baieti care descarca din camioane ..ala o fi “oriunde altundeva” de zici tu ..
Ai informatii sigure ca o sa se vanda in apple store sau la dealer apple ? Eu am fost in apple store mi-au aratat baieti 3G-ul m-au lasat sa ma joc cu el si de cumpart m-au trimis automat la providerul de telefonie mobila deci ...nu stiu de unde o sa il ei tu cu 166++ ...doar daca o sa apara la baieti care descarca din camioane ..ala o fi “oriunde altundeva” de zici tu ..
Numai bine
na.. daca tu esti convins sa cumperid e la orange si sa faci si abonament.. mult noroc si puncte thank-you!
eu ma tot documentez de la sf lui iunie de cand a iesit in beta… si nu exagerez da creca am citit mii de posturi si sute de bloguri despre iphone si strategia apple deja abordatat in alte tari.
pot prea bine sa ma insel.. si sa am o impresie gresita a lucrurilor.. dar in orice caz nu o sa fac ab la orange doar pt iphone… prefer Ipod touch in cazul asta
Ce am intrebat eu si ce raspuns am primit de la dumneavoastra ...nu cred ca am precizat in post ca eu vreau sa cumpar de la orange..am pus o intrebare foarte simpla daca aveti informatii sigure ca se va vinde la apple store..nu am contesat ca ati citit “posturi si bloguri ” nici nu am de unde sa stiiu asta . Am scris clar ca am fost in “apple store” ceea ce nu este in romania deci nu ma puteti asocia cu orangul ro si punctele thank-you OK.
Ce am intrebat eu si ce raspuns am primit de la dumneavoastra ...nu cred ca am precizat in post ca eu vreau sa cumpar de la orange..am pus o intrebare foarte simpla daca aveti informatii sigure ca se va vinde la apple store..nu am contesat ca ati citit “posturi si bloguri ” nici nu am de unde sa stiiu asta . Am scris clar ca am fost in “apple store” ceea ce nu este in romania deci nu ma puteti asocia cu orangul ro si punctele thank-you OK.
Domnu’ Costel, la fel ca ceilalti de pe firumul asta spunem ce am auzit… citit… credem.. sau vrem sa credem. Eu imi sustin afirmatiile! Dvs credeti ce doriti.
Nu o mai lungesc ca o dam in offtopic . Trebuie sa intelegeti ca majoritatea ar dori sa ia iPhonul cu 199+tva+vama cum sustineti dumneavoastra de accea am intrebat de unde ?? Asta era intrebarea simpla si clara daca va sustineti afirmatiile puteti sa ne informatii si pe noi ca sa nu se faca greseala de a se lua de la orange.
deci… tel o sa poti sa il cumperi de la orice dealer apple, doar ca nu o sa fie activat. iar pt activare trebuie sa mergi la orange unde iti faci abonament iar apoi ei in baza abonametului iti activeaza telefonu.
si inca o data… nu e oficial