1 din 6
1
Update la 2.0.1 - merge fara probleme !!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Pentru cei care nu folosesc Cydia si aplicatii crăcuite - daca aveți telefonul pwnuit cu pwnage 2.0, update-ul merge perfect, fără nici un fel de dureri de cap .. Puteți apăsa butonul de update fără probleme. Răspunde mai repede la comenzi, se mișcă mai rapid, per ansamblu ! Din păcaate la internaționale tot nu avem româna…. da asta e .. (funcționează deoarece nu s-a schimbat basebandul cu acest update!)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06
dorin - 05 August 2008 01:32 PM

Pentru cei care nu folosesc Cydia si aplicatii crăcuite - daca aveți telefonul pwnuit cu pwnage 2.0, update-ul merge perfect, fără nici un fel de dureri de cap .. Puteți apăsa butonul de update fără probleme. Răspunde mai repede la comenzi, se mișcă mai rapid, per ansamblu ! Din păcaate la internaționale tot nu avem româna…. da asta e .. (funcționează deoarece nu s-a schimbat basebandul cu acest update!)

Stai putin… Deci daca apas pe update in iTunes aceasta actiune nu imi va bloca telefonul? (Am iphone vechi cu 2.0)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Răspuns corect.. daca ai updatuit basebandul cand ai instalat prima oara firmware-ul 2 (bănuiesc că ai făcut-o) apăsând update in itunes, o să ajungi la 2.0.1, fără nici cea mai mică durere de cap !

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

Da, asa e.. Parca ar fi iPhone legitim. Deci acum am firmware oficial 2.0.1 care merge perfect :D

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

exista insa o mica problema cu update-ul de carrier settings!
eu sunt pe orange ...

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Ăăă, asta nu am de unde să o știu, sunt pe cosmote, după cum ați văzut !

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@Aetherius peste in lume sunt probleme cu carrier settings. Incerc sa caut pe unde and vazut o solutie postata, si daca gasesc iti zic

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

observ ca la foarte multi din multe tari de pe glob apare chestia asta, si pt cei cu pwnage si pentru cei pe at&t;sau pe alti carrier-i oficiali
sunt curios de la ce o fi oare..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mirceahr - 05 August 2008 03:47 PM

@Aetherius peste in lume sunt probleme cu carrier settings. Incerc sa caut pe unde and vazut o solutie postata, si daca gasesc iti zic

super!
trebuie urmarit si pe apple support, am vazut cateva topic-uri pe acolo wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Un singur lucru trebuie mentionat, daca dai restore o sa ai surpriza ca iphone-ul sa fie deblocat dar nu si activat. Cel putin asa zic unii, eu nu am apucat inca sa ii fac nimic

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
dorin - 05 August 2008 01:32 PM

Asa este! Nu am avut nici eu probleme dupa update. Dispar doar aplicatiile alea….... tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mirceahr - 05 August 2008 03:54 PM

Un singur lucru trebuie mentionat, daca dai restore o sa ai surpriza ca iphone-ul sa fie deblocat dar nu si activat. Cel putin asa zic unii, eu nu am apucat inca sa ii fac nimic

pai bootneuter ce crezi ca face smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

stati, stati, stati, deci cydia no sa mai ruleze? si nici aplicatiile luate din ea? poi nu ne mai place atunci..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

depinde ce alegi smile
io am ales comunitatea oficiala, adik appstore :D deci nu ma doare de cydia raspberry

cand o sa apara installer 4 cu sursele si tot ce trebuie, regandim conceptia “oficiala” :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05
Aetherius - 05 August 2008 05:03 PM

depinde ce alegi smile
io am ales comunitatea oficiala, adik appstore :D deci nu ma doare de cydia raspberry

cand o sa apara installer 4 cu sursele si tot ce trebuie, regandim conceptia “oficiala” :D

Asa este! Important e ca am scapat Backup-ul ala interminabil (acum termina in 1 minut) si lentoarea din contacts si nu numai.

[ Modificat: 05 August 2008 05:09 PM de amenono ]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aetherius, ce lagatura are bootneuter cu activarea telefonului? Una e bootloader-ul si alte e activarea lui ca aparat. Daca in loc sa dai update, dai restore atunci nu vei avea un telefon activat. Daca ii dai update, la sfarsit, telefonul in home screen fara probleme. Si daca cumva ai dat restore, si nu update, nu e panica pt. ca foloseti pwnage ala ca sa ii faci un restore la firmware-ul vechi (2.0)

Semnătură 

1 din 6
1

‹‹ iPhone in Romania      HELP!!! ››