Pentru cei care nu folosesc Cydia si aplicatii crăcuite - daca aveți telefonul pwnuit cu pwnage 2.0, update-ul merge perfect, fără nici un fel de dureri de cap .. Puteți apăsa butonul de update fără probleme. Răspunde mai repede la comenzi, se mișcă mai rapid, per ansamblu ! Din păcaate la internaționale tot nu avem româna…. da asta e .. (funcționează deoarece nu s-a schimbat basebandul cu acest update!)
Pentru cei care nu folosesc Cydia si aplicatii crăcuite - daca aveți telefonul pwnuit cu pwnage 2.0, update-ul merge perfect, fără nici un fel de dureri de cap .. Puteți apăsa butonul de update fără probleme. Răspunde mai repede la comenzi, se mișcă mai rapid, per ansamblu ! Din păcaate la internaționale tot nu avem româna…. da asta e .. (funcționează deoarece nu s-a schimbat basebandul cu acest update!)
Stai putin… Deci daca apas pe update in iTunes aceasta actiune nu imi va bloca telefonul? (Am iphone vechi cu 2.0)
Răspuns corect.. daca ai updatuit basebandul cand ai instalat prima oara firmware-ul 2 (bănuiesc că ai făcut-o) apăsând update in itunes, o să ajungi la 2.0.1, fără nici cea mai mică durere de cap !
observ ca la foarte multi din multe tari de pe glob apare chestia asta, si pt cei cu pwnage si pentru cei pe at&t;sau pe alti carrier-i oficiali
sunt curios de la ce o fi oare..
Un singur lucru trebuie mentionat, daca dai restore o sa ai surpriza ca iphone-ul sa fie deblocat dar nu si activat. Cel putin asa zic unii, eu nu am apucat inca sa ii fac nimic
Asa este! Nu am avut nici eu probleme dupa update. Dispar doar aplicatiile alea…....
Un singur lucru trebuie mentionat, daca dai restore o sa ai surpriza ca iphone-ul sa fie deblocat dar nu si activat. Cel putin asa zic unii, eu nu am apucat inca sa ii fac nimic
Aetherius, ce lagatura are bootneuter cu activarea telefonului? Una e bootloader-ul si alte e activarea lui ca aparat. Daca in loc sa dai update, dai restore atunci nu vei avea un telefon activat. Daca ii dai update, la sfarsit, telefonul in home screen fara probleme. Si daca cumva ai dat restore, si nu update, nu e panica pt. ca foloseti pwnage ala ca sa ii faci un restore la firmware-ul vechi (2.0)