4 din 6
4
Update la 2.0.1 - merge fara probleme !!!!
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

De cand am pus 2.0.1 a revenit un simptom pe care l-am mai observat doar in State: aifonu’ “suge” curentul ca o nehalita… adica daca-l las pe la 30% in standby, in cateva ore moare… push si location services sunt off, la sugestia lui Alex Buga si este conectat la o retaea wifi… pe 2.0 si 1.1.4 asta nu se intampla… mai putin in State, dar mi s-a spus ca acolo ar fi fost din cauza retelei (desi atunci chiar ca aifonu’ e cam de kkt, ca tre’ sa ai la tine incarcator si sa-l incarc cel putin de 2-3 ori pe zi daca esti power user)

Simptome similare la cineva?

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

La mine e invers. Dupa ce am pus 2.0 consumul bateriei era foarte rapid. Acum, dupa update la 2.0.1, totul a revenit la normal (push si location services sunt off). Sunt pe Vodafone.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

Eu unul inca am 1.1.4 si ma bate gandul sa trec la 2.0.1 dar as vrea sa aflu mai multe pareri despre cum merge acum?

M-ar interesa sa aflu daca se misca mai bine, daca aplicatiile se mai restarteaza, bateria cum e, etc?

De fapt intrebarea mea e: mai trebuie asteptat un update sau lucrurile sunt stabile pe 2.0.1?

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
BogdanGC - 08 August 2008 03:44 PM

Eu unul inca am 1.1.4 si ma bate gandul sa trec la 2.0.1 dar as vrea sa aflu mai multe pareri despre cum merge acum?

M-ar interesa sa aflu daca se misca mai bine, daca aplicatiile se mai restarteaza, bateria cum e, etc?

De fapt intrebarea mea e: mai trebuie asteptat un update sau lucrurile sunt stabile pe 2.0.1?

Eu zic să mai aștepți nițel. Că n-o fi foc. Mai apare Pwnage 2.0.2. Apare și Installer 4.0 Se mai reglementează niște chestii. Oricum, dacă te grăbești, ai mare grijă. Trebuie să faci update la 2.0 prima dată. Să-l pwn-uiești și abia după aia să-i pui 2.0.1. Ca să nu fii nevoit să-i faci downgrade, care e destul de dificil și -orice ar zice oricine- destul de riscant, deoarece implică downgrade de baseband. Succese!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Acum cu Pwnage tool 2.0.2 pentru firmwarele 2.1 pot sa fac si eu update-ul dorit.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

confirm ca merge mai bine cu Pwnage 2.0.2 si noul firmware

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member

Confirm si eu pwnage 2.0.2 cu fw 2.0.1. La installer insa mai au mult de munca

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

installer e terci. merge mai greu ca vers 3..

mi-am pus si eu aplicatii in sfarsit..ca pana acuma nu imi pusesem cydia. tin sa zic ca pool, solarquest nitro kart 3d sunt dementiale raspberry

ah, si pentru cei cu muzica in sange, nu trebuie sa le lipseasca pianist si guitartoolkit!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator

MI-e mi-a zis iTunes ca backupul nu e potrivit sau e corupt. Dupa ce ca tinea 20 de minute… adio SMSuri si call log

LE: noroc cu Time Machine si cu MacOShints ca facusem backup mai demult la sms.db ... sa vedem daca se potriveste…

[ Modificat: 09 August 2008 09:42 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vad eu bine si inca nu e tutorial pentru pwnage 2.0.2 pe iClarified? Difera masiv de versiunea precedenta? Daca da, are cineva un link? Mersi

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
szlaeyer - 09 August 2008 09:59 PM

Vad eu bine si inca nu e tutorial pentru pwnage 2.0.2 pe iClarified? Difera masiv de versiunea precedenta? Daca da, are cineva un link? Mersi

Pînă una alta, folosește-l p’ăsta. LOL

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, intre timp l-am vazut si eu… am si facut “operatia”...  ce-i interesant ca la mine nu a vrut sa faca update de bootloader, desi am bifat optiunea… in fine, sunt curios de installer, desi mie mi-a ajuns si Cydia…

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Eu facusem pwnage la 2.0 apoi upgrade oficial direct din iTunes la 2.0.1 si evident a mers.
N-am putut insa sa fac acum pwnage la 2.0.1, a fost nevoie de restore la 2.0.1 oficial din iTunes, apoi pwnage 2.0.1.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

HAHA, geniali astia de la Apple! Mai stiti lagul de la contacte din 2.0? Cica l-au rezolvat. Cum? Genial, daca ma intrebati pe mine.
Acum contacts se deschide instantaneu cu lista de persoane, cum ai lasat-o ultima oara. Daca insa vrei sa cauti ceva apare tastatura instant, nu ca in 2.0, dar scrii 4-5 caractere pana apare primul tastat sau incepe sa ingusteze rezultatele. Practit au pus un fel de screnshot a aplicatiei la exit si au facut sa apara tastatura virtuala mai rapid. Cautarea in sine are exact acelasi lag, doar ca in loc sa te uiti in gol la o fereastra alba, acum te uiti in gol la o lista cu 8-9 contacte care s-a nimerit sa ramana in fata la ultima accesare. Geniala solutie care nu rezolva nimic. Ca la clinicile private: astepti ca tampitul tot atat, dar o clinica buna are televizor si reviste si fotoliul e confortabil. Multumesc Apple pentru cele 3-4 secunde de neproductivitate pe care acum le pierd uitandu-ma la nume… Love, huk.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Nu stiu huk, la mine contacts are acelasi lag initial in derularea listei ca si in 2.0. Cautarea merge instantaneu insa, de la al 2-lea caracter tastat.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

4 din 6
4

‹‹ iPhone in Romania      HELP!!! ››