Ai 600 MB de aplicatii si te plangi ca nu merge OS-ul cum trebuie?
Iti dai seama ce sansa infima e ca toate acele aplicatii sa nu buleasca nimic in OS?
Pai daca vreau 600 MB de aplicatii imi iau un PDA WM si de la ala macar n-am pretentii ca oricum merge ca dracu.
Azi dim am facut si eu Update din iTunes si a mers…...pe urma restore si l-a blocat UPS!!! Pe urma winpwn cu 2.0.1 si acum am un 2.0.1 cu Cydia care se misca ca 1.1.4….si back-up tine 1 min max. So GG eu :D
Să înţeleg că ai folosit Winpwn 2.0.0.4? Ai întâmpinat probleme (error 6)?
Am încercat şi eu dar primesc eroarea asta când face restore. Am renunţat şi acum am din nou 2.0…
Iti dai seama ce sansa infima e ca toate acele aplicatii sa nu buleasca nimic in OS?
Pai daca vreau 600 MB de aplicatii imi iau un PDA WM si de la ala macar n-am pretentii ca oricum merge ca dracu.
Stai putin ca iti dai seama ca nu le tin pe toate, dar dupa update am avut curiozitatea sa vad cum merge back-up-ul, si le-am lasat pe poate.
Oricum OS-ul merge prost, asta e clar, dar nu tin toate aplicatiile pe el, ca nici nu ar avea rost.
dap 2.0.0.4….....treaba a fost asa…...acum o saptamana am folosi.2.0.0.3 sa bag 2.0 pe iPhone….a mers brici (defapt o mica eroare la flashing baseband dar de mers mergea telefonu). Ieri dim ajungand acasa am vazut postu asta si nici nu m-am mai informat ca m-am bagat in iTunes sa fac Update. Am facut Update si mergea bine telu…...nu am vazut ca scria in acest post sa nu dau si restore….asa ca am dat si restore :D si mi-a blocat telu. Dupa care am luat ultima vers de winpwn si am trecut prin aceeasi pasi ca si cand am bagat 2.0 folosind tutorialu lu BigBoss http://sleepers.net/news/2008/07/25/winpwn-20-guide/ si acum merge mai bine ca pe 2.0
Dupa spusele Apple, aplicatiile alea ar trebui sa ruleze separat de OS, iar cand sunt inchise, adica atunci cand vreau eu sa dau un telefon, sa nu influenteze cu nimic fluiditatea lui.
Remarca seamana cu “ai 4 giga de muzica si 200 de albume si vrei sa-ti mearga coverflow? ai 200 de SMSuri si vrei sa mai incarce o conversatie?” Atat timp cat nu am memoria plina de ce ar merge mai putin incet cu 30 de aplicatii? Te astepti de la Macul tau sa mearga mai incet acum ca ai instalat CS3? Sau pentru ca ai 200 de programe pe hard???
Macul chiar merge mai incet cu 200 programe pe hard dar nu asta e ideea.
Daca cei 600 MB de aplicatii sunt toate oficiale, luate de pe AppStore, aprobate de Apple etc, teoretic n-ar trebui sa influenteze OS-ul. Ce te faci insa cu cele mai putin oficiale, cele din Installer, din Cydia, cele care dau peste cap OS-ul cand ruleaza, cele care nu se inchid singure cand iesi din ele etc. etc.?
Da, dupa spusele Apple, ar trebui sa ruleze ok si atat. Practic eu nu mai tin cont de cate aplicatii am, pt. ca dupa cum am spus nu vad rostul in a le tine pe toate in telefon, plus ca jumate din ele nu le-am luat eu ci prietena mea. Da cei 600mb sunt numai aplicatii de AppStore, gunoaiele alea din installer si cydia nu le-am avut niciodata. Dar nu de asta merge prost os-ul din cauza aplicatiilor, merge prost ca nu e bine facut.
Macul meu nu merge mai incet cu 228 de aplicatii pe hard, dar nu asta era ideea, de acord. Ideea e ca iPhone-ul merge la fel de prost ca la primul sync, cand n-avea nimic instalat pe el (in afara de jailbreak si Cydia). N-am cum sa testez cu unul “original”, dar din ce citesc pe net, se pare ca al meu nu e diferit fata de altele. Doar ca exista diferite praguri de sensibilitate/iritare la probleme, si daca overall e acceptabil, si e Apple, si e (Fat-)Frumos atunci e OK asa cum e… NOT.
Azi dim am facut si eu Update din iTunes si a mers…...pe urma restore si l-a blocat UPS!!! Pe urma winpwn cu 2.0.1 si acum am un 2.0.1 cu Cydia care se misca ca 1.1.4….si back-up tine 1 min max. So GG eu :D
Să înţeleg că ai folosit Winpwn 2.0.0.4? Ai întâmpinat probleme (error 6)?
Am încercat şi eu dar primesc eroarea asta când face restore. Am renunţat şi acum am din nou 2.0…
La mine update-ul nu a functionat. Am incercat de doua ori si am primit aceeasi eroare: 1602. (cu un restore la 2.0 intre ele).
Pana la urma am folosit winpwn 2.0.0.4 si a mers bine.
Intr-adevar se misca mai repede prin aplicatii, si parca si lag-ul din contacte este mai mic.