n-am votat inca dar in principiu negru cu prisma XL. ce inseamna 4 symbols?
* gata am vazut in celalalt ce inseamna. raman la prisma pe negru L
ps: ai poza cu prisma? tot .ai iti trebuie? asta are ceva gradient, sper sa iasa bine.
Nu am nici una dintre poze in format .ai, asa cum cere imprimeria. Cine e mai priceput la Illustratoare pe aici (si sunt destui), ar fi bine sa ma ajute cu chestiile astea. Sau macar daca gasiti / aveti poze bune, ziceti-mi si mie.
Cam asa ar iesi prisma. Am photoshopat si eu cat m-am priceput.
La a doua prisma am incercat sa-i intensific culorile, dar nu am rabdare cu Photosopul asta (io sunt ala caruia nu-i place nici un soft Adobe…). Daca se baga cineva mai priceput, pot sa-i trimit .psd-ul.
Cam asa ar iesi prisma. Am photoshopat si eu cat m-am priceput.
La a doua prisma am incercat sa-i intensific culorile, dar nu am rabdare cu Photosopul asta (io sunt ala caruia nu-i place nici un soft Adobe…). Daca se baga cineva mai priceput, pot sa-i trimit .psd-ul.
Ai aici si ai-ul de la prisma floydiana, home made edition
Am facut o ghidusie: am luat curcubeul de pe .ai-ul lui methodine si l-am pus pe imaginea originala. A iesit binisor.
Anyway, stati linistiti, ca si eu sunt maniac, vreau cat mai apropiat de original; dar sa vorbesc cu omul, sa-i arat ce vrem, sa-mi dea variantele si hotaram apoi.
PS Eu am LPul original, a fost primul meu disc: am dat pe el 500 lei (in ‘80 insemna cam un sfert de leafa buna)
eu propun varianta din linku meu prelucrata. daca va place pot insista mai mult pe prelucrare da pana maine seara ca luni duc macu la garantie.
si a doua varianta e una din linku propus de cineva mai sus cu google : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/PinkFloydDarkSideoftheMoonalbumcover.jpg care nu pare sa fie originalu da e cea mai buna din cate am gasit si eu.
ps: mie cel mai mult mi-ar placea alea doua care se vad in spatiu da nu e de gasit nici o poza.