Pai tot transfer termic o sa fie si astea, asa am inteles.
Doar ca ii trebuie vectorial ca sa poata taia cutter-ul si nu merge sa puna un jpeg ca nu are cum sa nimereasca negrul tricoului sa fie la fel cu cel din jpeg (daca spun tampenii, sa stiti ca doar repet ce mi-a zis omul!)
Altero, mai intreaba ce program folosesc ei acolo pentru output. Corel Draw cumva? E bine sa stim, pentru ca cei care se apuca sa faca desenul sa-l faca in acel program. Gradientii transferati din alt program in Corel Draw (sau invers) se cam strica uneori. Eu am lucrat in Freehand, pentru ca e cel mai usor sa faci prisma acolo.
Citez: “preferabil Corel, ca se descura toti in Corel pe aici. Mai putini stiu AI”.
Si uite asa starea mea de uimire: cum de a ajuns (si ramas) la putere Corelul? persista!!! Daca Adobe nu-mi place, pe Corel il urasc (aproape la fel de mult ca pe Norton)
Corelul a fost preferat in lumea Windows, pentru ca este mai usor de utilizat decat Illustrator. Pe Mac nu a avut nici o sansa, pentru ca Illustrator luase deja piata cu multi ani in urma.
daca-i dam deja facut .ai nu inteleg ce nu stiu aia sa faca, trebuie sa faca mai mult decat un file/print?
Asa ar fi (teoretic) usor, dar tare ma tem ca ei se vor apuca sa deschida fisierul AI in Corel, asa cum se face si cu PDF-urile pe la tipografiile românache… De aia zic ca cel mai sigur ar fi sa le dam CDR nativ.
Asa ar fi (teoretic) usor, dar tare ma tem ca ei se vor apuca sa deschida fisierul AI in Corel, asa cum se face si cu PDF-urile pe la tipografiile românache… De aia zic ca cel mai sigur ar fi sa le dam CDR nativ.