iuliap - 05 August 2008 03:13 PM
M-am gîndit eu bine şi în loc să mă zbat să văd cum se instalează un Z2020 de la Zapp pe Leopard, mai bine îl instalez în Windows şi shareuiesc conexiunea. Mă tot uit la Windows-ul instalat cu Parallels şi-mi aduc aminte de ce-l urăsc cu spume (o fi obişnuinţa cu Macu?). Aşa că încerc să mă tratez cu fineţuri. Deci: ce vi se pare mai funcţional, Parallels sau VmWare Fusion? Şi tre să-mi pun antivirus pentru nemernicu ăla de Windows sau virusu intră pe unde-l lasă Bill Gates şi se sinucide în Mac?
Mulţumesc
Sfatul meu:
1. Instalează Windows via Boot Camp și faci toate setările corespunzătoare.
2. Instalezi în MAC OS X una dintre cele două aplicații sau pe ambele; și una și alta vor lansa Windowsu instalat anterior. După gust, vei alege una dintre ele și o vei șterge, logic, pe cealaltă, de vreme ce fac același lucru.
În acest fel, ai Windows și nativ, bootabil separat, și emulat peste MAC OS X, după gust și nevoi.
De antivirus ai sau nu ai nevoie, depinde cîtă energie pui în viruși. Dacă nu folosești intens Windows, îl reinstalezi - la o adică - dacă vezi că e lată. Poși dezinfecta periodic partiția de windows cu, de ex., ClamXav, eu zic că e suficient.