1 din 19
1
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.07.08

Data oficiala a lansarii in RO este 22 august. Incepand cu 7 august se pot face pre-comenzi. Eu m-am inscris deja, si cum ma suna, voi posta detalii legat de pretul telefonului si al abonamentului.

[ Modificat: 07 August 2008 01:29 PM de krareloaded ]
 Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 20.03.07

Va salut!

Eu am sunat la Orange, la serviciul clienti si nu au “stiut” sa imi zica la ce pret si la ce tip de abonament va fi comercializat iPhone3G. Mi se pare aiurea “sa nu stii” cu 2 saptamani inainte de lansare ce pret va avea si la ce abonament se va da un produs. Voi ati aflat ceva?

Semnătură 

PowerMac G5 dual 2.7 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Corect. Mai ales ca in afara a fost lansat deja, preturile nu mai sunt demult o noutate, caci ar trebui sa fie comercializat la nivel mondial de la 200$, iar toata lumea vrea sa stie daca isi va putea permite. Doar n-o sa ma duc in data lansarii sa aflu pretul pe loc?! Mai intai trebuie sa stiu daca este o achizitie care isi merita banii si investitia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.03.08

se stiu preturile si chiar si oferta, dar sunt tinute inca secret. Se stia si de data lansarii inca de acum 2 luni, dar a fost tinuta secret deoarece asa sunt cererile contractuale cu Apple.

Semnătură 

iMac 21,5”, 2.5G (mid 2011)
iPhone 6, iPhone 5s
iPad 3, iPad Pro
iPod Nano G6, iPod Nano G3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile hi hi…hi
cu apple zici?...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08

“2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.”

carevasazica

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Au pus ei (Orange) şi un “timer”... până la data lansării!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

@boreas: normal ca se stiu, ar fi culmea sa nu se stie, insa nu toata lumea le stie si vor sa le tina cat mai mult secret tocmai ptr ca face parte din strategia de marketing a apple teasingul…
@dacuBurebista: pai cu cine altcineva dc nu cu apple?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
perisabil - 07 August 2008 06:39 PM

“2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.”

carevasazica

Termeni şi condiţii
1) Poţi face o singură precomandă pentru fiecare număr de telefon înscris în acest formular.
2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.
3) Vei primi confirmarea livrării telefonului după momentul în care vei opta pentru achiziţionarea acestuia printr-o comandă fermă cu respectarea etapelor stabilite de Orange, care îţi vor fi aduse la cunoştinţă până la data lansării.
4) Orange nu va fi răspunzător pentru niciun fel de despăgubiri pentru vreun prejudiciu suferit sau pretins a fi suferit ca urmare a imposibilităţii de a onora precomanda înregistrată prin intermediul acestui site.
5)Totodată te asigurăm că înregistrarea pe acest site şi precomanda aferentă nu implică nicio obligaţie din partea ta.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08

mi-ai pus tot cearceaful de frica ca mi-a scapat restul?

sau…

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 05.03.08

La un magazin de computere si electronice online deja a aparut oferta de iPhone 3G, disponibil dupa 21 august, varianta de 8 Gb, cu 1792 de lei !!!!! E cam mare diferenta de la cei 200 de dolari, chiar si de la 200 de euro!!!!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Orange România a înregistrat peste 1.250 de precomenzi pentru iPhone 3G în primele şase ore.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Așa cum zic ei, că înregistrarea nu reprezintă o ofertă fermă din partea lor, nici cei care se înregistrează nu se simt obligați la nimic. Oricine se poate înregistra, că nu-l doare mîna. La fața locului, dacă-i convin condițiile, are telefonul. Dacă nu, face ca mine.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

o să fie prosteală pe faţă !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.01.06

Or sa apara o gramada de probleme…
de la vanzatori nepregatiti, pana la lalaiala de tip ” am avut da nu mai avem “
pe de o parte poate si treaba asta cu precomanda va fi analizata din pdv al impactului si va avea un soi de inportanta in ofertele de abonament.
probabil clientii vechi vor avea intaietate (neoficial)....

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dr_mike - 08 August 2008 12:14 AM

La un magazin de computere si electronice online deja a aparut oferta de iPhone 3G, disponibil dupa 21 august, varianta de 8 Gb, cu 1792 de lei !!!!! E cam mare diferenta de la cei 200 de dolari, chiar si de la 200 de euro!!!!

Doctore? Nu a promis nimeni telefonul la liber pentru preţul de 200 euro!!
Îl vei cumpăra şi de la Orange cu 200 de euro dar vei plăti abonament 24 de luni.

Semnătură 

_______

1 din 19
1