Data oficiala a lansarii in RO este 22 august. Incepand cu 7 august se pot face pre-comenzi. Eu m-am inscris deja, si cum ma suna, voi posta detalii legat de pretul telefonului si al abonamentului.
[ Modificat: 07 August 2008 01:29 PM de krareloaded ]
Eu am sunat la Orange, la serviciul clienti si nu au “stiut” sa imi zica la ce pret si la ce tip de abonament va fi comercializat iPhone3G. Mi se pare aiurea “sa nu stii” cu 2 saptamani inainte de lansare ce pret va avea si la ce abonament se va da un produs. Voi ati aflat ceva?
Corect. Mai ales ca in afara a fost lansat deja, preturile nu mai sunt demult o noutate, caci ar trebui sa fie comercializat la nivel mondial de la 200$, iar toata lumea vrea sa stie daca isi va putea permite. Doar n-o sa ma duc in data lansarii sa aflu pretul pe loc?! Mai intai trebuie sa stiu daca este o achizitie care isi merita banii si investitia.
se stiu preturile si chiar si oferta, dar sunt tinute inca secret. Se stia si de data lansarii inca de acum 2 luni, dar a fost tinuta secret deoarece asa sunt cererile contractuale cu Apple.
@boreas: normal ca se stiu, ar fi culmea sa nu se stie, insa nu toata lumea le stie si vor sa le tina cat mai mult secret tocmai ptr ca face parte din strategia de marketing a apple teasingul…
@dacuBurebista: pai cu cine altcineva dc nu cu apple?
“2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.”
carevasazica
Termeni şi condiţii
1) Poţi face o singură precomandă pentru fiecare număr de telefon înscris în acest formular.
2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.
3) Vei primi confirmarea livrării telefonului după momentul în care vei opta pentru achiziţionarea acestuia printr-o comandă fermă cu respectarea etapelor stabilite de Orange, care îţi vor fi aduse la cunoştinţă până la data lansării.
4) Orange nu va fi răspunzător pentru niciun fel de despăgubiri pentru vreun prejudiciu suferit sau pretins a fi suferit ca urmare a imposibilităţii de a onora precomanda înregistrată prin intermediul acestui site.
5)Totodată te asigurăm că înregistrarea pe acest site şi precomanda aferentă nu implică nicio obligaţie din partea ta.
La un magazin de computere si electronice online deja a aparut oferta de iPhone 3G, disponibil dupa 21 august, varianta de 8 Gb, cu 1792 de lei !!!!! E cam mare diferenta de la cei 200 de dolari, chiar si de la 200 de euro!!!!
Așa cum zic ei, că înregistrarea nu reprezintă o ofertă fermă din partea lor, nici cei care se înregistrează nu se simt obligați la nimic. Oricine se poate înregistra, că nu-l doare mîna. La fața locului, dacă-i convin condițiile, are telefonul. Dacă nu, face ca mine.
Or sa apara o gramada de probleme…
de la vanzatori nepregatiti, pana la lalaiala de tip ” am avut da nu mai avem “
pe de o parte poate si treaba asta cu precomanda va fi analizata din pdv al impactului si va avea un soi de inportanta in ofertele de abonament.
probabil clientii vechi vor avea intaietate (neoficial)....
La un magazin de computere si electronice online deja a aparut oferta de iPhone 3G, disponibil dupa 21 august, varianta de 8 Gb, cu 1792 de lei !!!!! E cam mare diferenta de la cei 200 de dolari, chiar si de la 200 de euro!!!!
Doctore? Nu a promis nimeni telefonul la liber pentru preţul de 200 euro!!
Îl vei cumpăra şi de la Orange cu 200 de euro dar vei plăti abonament 24 de luni.