9 din 19
9
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor32 - 21 August 2008 12:02 AM

209 euro pt abon de 32 .... hmm f bun .... crek imi iau

Optiunea e de 32 euro. Si trebuie sa fii client orange (abonat).

Adaugi optiunea de 32 euro, nu abonamentul e de 32 euro.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Stai ca nu inteleg ... Cum adik tre sa adaug opt de 32 de euro ? Nu e 209 euro pt clientii cu abon de 32 ?

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor32 - 21 August 2008 12:09 AM

Stai ca nu inteleg ... Cum adik tre sa adaug opt de 32 de euro . Nu e 209 euro pt clientii cu abon de 32 ?

Nu exista abonament de 32 euro.
Actualii clienti Orange pot cumpara iPhone la pretul de 209 euro daca adauga optiunea de 32 euro - optiunea include minute si trafic de date. Intr-un caz normal ar fi abomanetul de 3 euro + optiunea de 32 euro.
Nu stiu detalii, dar asta se intelege.
Si se refera la clientii actuali.
Nu poti deveni client acum si sa ceri iPhone dorind aceasta optiune, pentru ca iti vor baga pe gat abonamentul tipic pentru iPhone.
“Oferta” e valabila pentru actualii clienti carora nu le poate cere sa renunte la optiunile actuale pentru a cumpara iPhone-ul.

[ Modificat: 21 August 2008 12:15 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Am inteles ... :(

[ Modificat: 21 August 2008 12:25 AM de Tudor32 ]

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Informații noi cu parfum de credibilitate, despre tarife.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 21 August 2008 12:44 AM

Mi se pare ok abonamentul de 59 euro. Daca iti folosesc minutele nationale sunt multe (500), sms (500), 1,5G de trafic… e ok.
Sunt astfel de abonamente pentru mai putine facilitati.  Dar, ma repet, pentru cine intr-adevar le foloseste.

Si am sa ma repet “din nou”. Aceste tarife practic reprezinta plata iPhone-ului in rate!!! Dai avansul de 179 de euro si pentru 24 de luni platesti 59 de euro.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08
Tudor - 21 August 2008 12:44 AM

Pentru screenshotul asta cineva poate avea mari probleme….foarte mari!!!

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Ǻﭏdяei - 21 August 2008 01:08 AM

Si am sa ma repet “din nou”. Aceste tarife practic reprezinta plata iPhone-ului in rate!!! Dai avansul de 179 de euro si pentru 24 de luni platesti 59 de euro.

La fel se întâmplă în cazul oricărui telefon subvenționat. Oare HTC-ul ăla de la Vodafone se fabrică cu costuri zero, de-l dau gratis? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
GadgetGeek - 21 August 2008 01:11 AM

Cine mi l-a dat mie nu lucrează la Orange, îl are din altă parte smile Oricum treaba se răsuflă oficial în următoarele ore.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 21 August 2008 01:15 AM
Ǻﭏdяei - 21 August 2008 01:08 AM

La fel se întâmplă în cazul oricărui telefon subvenționat. Oare HTC-ul ăla de la Vodafone se fabrică cu costuri zero, de-l dau gratis? smile

De acord!
Dar nu a zis nimeni ca il da gratis. Articolul ala spune ca pretul telefonului va fi de la 0 la 200 si nu stiu cat de euro.
Deci daca il vor da gratuit, costul abonamentului va fi unul de tip business… foarte scump.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08
Tudor - 21 August 2008 01:16 AM

Cine mi l-a dat mie nu lucrează la Orange, îl are din altă parte smile Oricum treaba se răsuflă oficial în următoarele ore.

Tudor…asta e un screenshot care poate sa-l scoata doar cineva din Orange…crede-ma pe cuvant…informatiile sunt corecte.

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare că prețurile abonamentelor de 39 și 59 de euro sunt FĂRĂ TVA!!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
GadgetGeek - 21 August 2008 01:22 AM
Tudor - 21 August 2008 01:16 AM

Tudor…asta e un screenshot care poate sa-l scoata doar cineva din Orange…crede-ma pe cuvant…informatiile sunt corecte.

Ei na! Foarte bine. Invinovateste-l pe Tudor ca are un turnator in cadrul Orange Romania! smile
Eu cred ca e cineva crescut de mic de Tudor in subteran, scolit pe la cele mai mari scoli, si trimis sa lucreze la Orange ca sa poata trimite informatii din cadrul companiei legat de lansarea iPhone.

Acum tu iti dai seama, Geek-ule, ca prin faptul ca ai confirmat valabilitatea informatiilor, nu faci decat sa fii partas la aceasta mare deconspirare, nu? raspberry
Esti complice. Pe semne ca esti din interiorul Orange, din moment ce ai confirmat preturile.

Esti la fel de vinovat ca Tudor, la fel de vinovat ca acel copil crescut in buncar de catre Tudor!!

[ Modificat: 21 August 2008 01:29 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
GadgetGeek - 21 August 2008 01:22 AM

Serios? Deci sursa este bună...
Oricum, așa cum am zis, poza aia a trecut prin mai multe mâini până a ajuns la mine, deci nu pot divulga numele trădătorului nici măcar sub tortură! Pentru că nu-l știu! LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

LOL  Mai, ce ghidusi mai sunteti!off..de s-ar lansa o data sa terminam!...cu presupunerile si emotiile! sa vedem la ce ora primim e-mail-urile de la ei!

9 din 19
9