E brici optiunea de 12 euro, in afara de transferul de net e complet inutila.
Ce nu inteleg e, daca ai abonament sub 10 euro poti sa-l iei prin thank-you la 469 de EURO? mie mi-ar convenii asa, decat sa-l platesc “in rate”
E brici optiunea de 12 euro, in afara de transferul de net e complet inutila.
Ce nu inteleg e, daca ai abonament sub 10 euro poti sa-l iei prin thank-you la 469 de EURO? mie mi-ar convenii asa, decat sa-l platesc “in rate”
Da, dar trebuie sa activezi optiunea de 12 euro pe care trebuie sa o pastrezi 24 de luni. deci te obligi contractual cu Orange pe inca 24 de luni.
Iar daca optiunea de 12 euro nu ofera mai nimic, iti va mai trebuie si o alta care sa iti ofere minute si altele… asa ca.. oricum nu iese Orange in pierdere!
Preturile astea sunt o dezamagire pentru mine. Problema nu e la abonament cat la pretul aparatului care este o bataie de joc (unde esti Steve cu telefonul tau de 200$/EUR?). Imi pare rau ca nu o sa fiu la lansare maine dar asta nu e o oferta sa convingi oamenii sa schimbe reteaua…
abonamentul n-ar fi tragic, dar pretul aparatului… Eu cu abonamentul pe care-l am acum la Orange si un minunat DigiMobil moca n-as avea nevoie decat de optiunea de 12 euro, caci asta vreau de la iPhone 3g: net la viteza buna. Dar sa dau 420 de euro…
sa inteleg ca OTY daca am un abonament mai mic de 10 euro nu mai trebuie activata optiunea de 12 euro, ci sa raman cu actualul abonament pentru inca 12/24 de luni. Am un Free de pe vremea Dialog la 5 euro foarte avantajos. Nu inteleg atunci cu ce au gresit cei cu abonamente mai mari de 10 euro pe care ii obliga si la optiune suplimentara ... la acelasi pret al telefonului
Mi-a venit si mie e-mailul acum. Singura diferenta este titlul “clienti non-Orange persoane fizice” si ca lipseste partea despre fidelizare (OTY, optiunea de 12 EUR etc.).
Sunt “personalizate”. In precomanda te intreba daca esti sau nu client Orange si iti cerea si numarul de telefon. Orice varianta as alege, imi depasesc bugetul alocat in acest moment capitolului IPHONE. Poate mai tarziu… speram intr-un model mai ieftin sau la o scadere a pretului odata cu urmatorul upgrade al APPLE
Cea mai buna varianta ptr un Iphone 3G de 8Gb este abon de 39 euro/luna/ 1an. Dc faci socoteala, platesti 961 euro ca sa ai acest telefon, adica 80 euro/luna.
Orice alta varianta ai alege, te ajunge semnificativ mai scump. Actualul telefon m-a costat 400 euro, cu tot cu abonament, intr-un an si am mai investit inca 100 euro in accesorii. Fiecare sta si cantareste ce si cum. Desi si eu sunt surprins de pretul relativ mare al telefonului, totusi nu vreau sa stiu cat vor costa Nokia N series cu touch…iar HTC-ul nu are exact acel lucru ptr care voi cumpara Iphone-ul: ecranul si multi-touch-ul. Nu se compara 2,8 inch cu 3,5.
Decizia apartine fiecaruia.
Sa ne vedem sanatosi si cu iphone-ul pe strada:P
eu sincer,imi iau pana la urma ala de 16 pe alb,asta e acum….dar un lucru e cert,daca luam la “liber”,adik pe pre-pay iesim cu vreo 300-400 e mai ieftin decat la “baieti”
OMG… ce preturi.
Ce e mai trist e ca Orange nu se dezice de internetul lor nelimitat. 1G si atat. apoi 5 centi pe MB. 1G poate sa fie de ajuns, dar in ce tara trista traim…