11 din 19
11
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Triste sunt abonamentele oferite de Orange, serios pretul terminalului nu este atat de mare pe 2 ani, adica cel de 16gb la un abonament de 40euro ajunge 1160ron cu tot cu TVA.
Oricum eu nu inteleg de ce se mira lumea si este indignata; cum a zis si Huk, in ce tara traim…

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
mirceahr - 21 August 2008 01:32 PM

Triste sunt abonamentele oferite de Orange, serios pretul terminalului nu este atat de mare pe 2 ani, adica cel de 16gb la un abonament de 40euro ajunge 1160ron cu tot cu TVA.
Oricum eu nu inteleg de ce se mira lumea si este indignata; cum a zis si Huk, in ce tara traim…

Acum serios, dar cineva chiar se aştepta să fie mai ieftin ca în Statele Unite, sau mai ieftin ca în celelalte ţări din Europa?
După cum se ştie din “manuale”, statistici, rapoarte economice… ţările slab dezvoltate ÎNTOTDEAUNA vor avea costuri de trai mai mari decât cele dezvoltate financiar - mă refer la o economie de tip capitalist (cum pretinde România că are).

Noi suntem precum micul Boutique de la colţul străzii care cumpără nimicuri de la Carrefour şi le vinde cu adaos comercial. A “nu ştiu câta mână”..!!
În Europa telefoanele au venit din SUA, deci pentru Europa preţurile sunt mai mari.
Şi de parcă România nu ar face parte din Europa, noi am primit totul la preţuri iarăşi mărite…

Cine ştie mai multe să continue, eu am prezentat partea de suprafaţă aşa cum o percep eu!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.07.08

incerc sa fac rezervarea telefonului pe site-ul orange si nu vrea deloc sa mearga, in sensul in care apas pe butonul “trimite” dupa ce am completat cu toate datele, nu se intampla nimic. help, plis!!!! sa fie din cauza faptului ca deja nu mai au telefoane disponibile?:(

[ Modificat: 21 August 2008 02:10 PM de krareloaded ]
 Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Uite aici la 722eur ( la 1 eur=3,6 leu ) http://www.onsite.ro/Telefon-mobil-Apple-iPhone-16GB-3G/ ; in curand.
@krareloaded : nu se mai fac inscrieri la Orange pe site pentru iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

În condițiile în care la noi aproape totul este mai scump decât în vest, prețurile iPhone se încadrează în “normalul românesc”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
Rank
Newbie
arturescu - 21 August 2008 02:14 PM

Uite aici la 722eur ( la 1 eur=3,6 leu ) http://www.onsite.ro/Telefon-mobil-Apple-iPhone-16GB-3G/ ; in curand.
@krareloaded : nu se mai fac inscrieri la Orange pe site pentru iPhone.

Ms, nu era vorba de inscriere, asta am facut-o demult. Procedura era: fac o precomanda, primesc de la Orange oferta, eu o confirm pe un formular online pe site-ul Orange, cu un cod special pe care l-am primit in email. Problema apare la confirmarea pe site-ul Orange, probabil ptr ca nu mai au telefoane disponibile…

Intrebarea mea este dc stie cineva ceva?

10x

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ar fi frumos de văzut un tabel cu prețurile din celelalte țări din UE…
smile

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

http://apple20.blogs.fortune.cnn.com/2008/06/16/iphone-3g-pricing-us-199-germany-1-euro-uk-free/

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 21 August 2008 02:25 PM

http://apple20.blogs.fortune.cnn.com/2008/06/16/iphone-3g-pricing-us-199-germany-1-euro-uk-free/

Asta mi-a placut!
It should come as no surprise that these European carriers know what they are doing. T-Mobile’s 1 euro iPhone may look cheap compared with AT&T;’s $199, but by the end of their contract, its customers have paid nearly 74% more.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 20.07.07

Norocul (sau ghinionul) meu este am abonament de 45 Euro (fara tva) la ei.
Daca il iau pe firma , din cate inteleg, e 209 Euro cu tot cu tva ala de 8GB si 289 Euro ala de 16GB. Fara optiunea de 12 Euro (inteleg ca nu e obligatorie la abonamente peste 32 euro.
Acum am un Nokia 6630 care are aproape 2 ani jumate (1000 Ron la liber l-am luat)...deci ar iesi chiar ok iPhone-ul smile
Oricum..la contract de 1 an mi se pare enorm 500 Euro.
Te obliga sa ramai la ei 2 ani doar pentru a avea telefonul asta…Inca stau in dubii daca sa renunt la 6630 pentru iPhone-ul asta.

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

cred că ‘taxa de fraier’ e doar pentru cei care o pot suporta…

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CosX - 21 August 2008 02:36 PM

Norocul (sau ghinionul) meu este am abonament de 45 Euro (fara tva) la ei.
Daca il iau pe firma , din cate inteleg, e 209 Euro cu tot cu tva ala de 8GB si 289 Euro ala de 16GB. Fara optiunea de 12 Euro (inteleg ca nu e obligatorie la abonamente peste 32 euro.

Am o întrebare!
Un singur titular de contract are 4 abonamente. Valoarea acestor abonamente depăşeşte 32 euro. Dar niciunul din abonamente nu depăşeşte 32 de euro.
Aş fi eligibil pentru cumpărarea unui iPhone 8G la preţul de 209 euro…fără alte opţiuni şi prostii?

Mai precis, întrebarea mea este… un abonament trebuie să depăşească 32 de euro, sau abonamentele unui titular de contract să depăşească 32 de euro?

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@Andrei sunt perfect de acord cu tine, eu nu sunt nici mirat, nici revolat, si repet pretul teminalului nu este mare, oferta abonamentului e jenanta. Pai eu la vodafone la 40euro am 450min nationale (de ex). In fine sa fie sanatosi, nu ma intereseaza, tot din State merita cumparat, dau 500 euro pe el.
Si cred ca cine are vodafone, si nu vrea sa renunte poate sa faca in felul urmator : isi vinde telefonul actual (chiar si iphone) isi cumpara HTC diamond, il mai tine un pic pe ala (pana cand se deblocheaza iphone-ul 3g) vinde htc-ul si isi ia iphone daca tot vrea (in felul asta ramane cu banii de pe telefonul actual, vinde htc-ul pe cel putin 200euro in plus fata de cat a dat pe el, oricum la vodafone nu vroiai sa renunti, nu? )

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
Rank
Newbie

exista cineva dintre noi care a facut precomanda la iphone si apoi a si reusit sa completeze formularul de comanda online, dupa ce a primit pe email oferta + acel cod de verificare? isi va cumpara cineva dintre noi un iphone de la orange in zilele ce urmeaza?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

eu am facut 2 precomenzi si inca n-am primit mailul cu preturile nici acum….

si cel putin una dintre comenzi am facut repede….

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

11 din 19
11