12 din 19
12
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Am incercat eu acum din curiozitate si nu merge formularu’ lu’ peste, ca de dus sa cumpar unu, in nici un caz.
Treaba romaneasca…vroiai sa si mearga?!

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.07.08
mirceahr - 21 August 2008 04:05 PM

Treaba romaneasca…vroiai sa si mearga?!

da, normal, atata timp cat iphone-urile sunt limitate si nu toata lumea care vrea sa si-l cumpere il va si avea (oficial). ce ma deranjeaza este ca macar nu-mi spune atunci cand dau click pe link ca sa confirm comanda: “ne pare rau. nu mai sunt iphone-uri, in curand iti vom putea da un raspuns cand il poti cumpara si tu… ” ce-au facut a fost sa dezactiveze linkul de pe butonul ‘trimite’ ca sa nu poti confirma comanda:( asta este trist si neprofesionist.

Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din nou… treaba facut de romani…ce te astepti? chiar nu inteleg de fapt ce vrei? profesionalism? bun simt fata de client? asta e ca si cum ai crede in Mos Craciun la 25 de ani smile

[ Modificat: 21 August 2008 04:22 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Well , urari de “bine” pentru orange. Oferta lor e PRAF , date limitate la 1GB sa le dea lui bunica.
Astept cu interes sa emigrez sau sa apara unlock-ul pt iphone , pentru ca oferta lor nu e deloc avantajoasa.

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

Am vorbit la serviciul clienti ..da se aduna toate abonementele care le are titularul faza super nasoala stiti care e deci daca ai un abonament pentru care tu platesti sa zicem 10 euro nu se ia in considerare decat valoare de baza de la care s-a plecat deci 3 euro . Eu de exemplu cu 2 abonamente pentru care platesc 6 euro respectiv 10 euro adica 16 euro m-au incadrat la sub 10 au adunat doar 6+3 adica 9 euro . Alta chestie mi-au spus ca nu stiu nimic in afara de ce este pe site si ma refer la orange shopurile care o sa aiba la vanzare .

Numai bine .

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
costel81 - 21 August 2008 04:44 PM

Am vorbit la serviciul clienti ..da se aduna toate abonementele care le are titularul faza super nasoala stiti care e deci daca ai un abonament pentru care tu platesti sa zicem 10 euro nu se ia in considerare decat valoare de baza de la care s-a plecat deci 3 euro . Eu de exemplu cu 2 abonamente pentru care platesc 6 euro respectiv 10 euro adica 16 euro m-au incadrat la sub 10 au adunat doar 6+3 adica 9 euro . Alta chestie mi-au spus ca nu stiu nimic in afara de ce este pe site si ma refer la orange shopurile care o sa aiba la vanzare .

Numai bine .

Hmmm… deci daca eu am abonament de baza de 3 euro + optiunea de 9 euro, imi ia in calcul doar 3 euro?
Nu as crede, dar daca e asa, e o mare tampenie!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07
Ǻﭏdяei - 21 August 2008 04:49 PM
costel81 - 21 August 2008 04:44 PM

Numai bine .

Hmmm… deci daca eu am abonament de baza de 3 euro + optiunea de 9 euro, imi ia in calcul doar 3 euro?
Nu as crede, dar daca e asa, e o mare tampenie!

am ramas si eu surpins ..dar ca sa ne convingem incearca un telefon la serviciul clienti ..si daca iti zice altceva ..atunci ...

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cica cererea mea a fost inregistrata…acum cine o vrea? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 31.07.08
mirceahr - 21 August 2008 06:30 PM

Cica cererea mea a fost inregistrata…acum cine o vrea? smile

Si a mea:P Yuppppppyyyy

Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Si uite ca oferta de la Vodafone http://www.vodafone.ro/personal/htc-touch-diamond/detalii-planuri-tarifare.html nu a fost un simplu zvon.

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

In seara asta e seara cea mare… Va fi iPhone un succes in Romania ?

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

va fi…
și?

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

confirmea prietenei mele, comanda facuta la zile bune de la lansarea precomenzilor, a venit, iar mie (precomanda facuta la cateva ore de “momentul” 0, ioc… Si maine ar trebui sa merg sa cumpar aifon?

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 26.03.07

chiar incepand cu 00.01 in noaptea asta,fie in Brasov fie in Bucuresti,unde vrei tu.

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 09.11.07

Problema mea e urmatoarea:
Si daca-l iau cu abonamentul minim la orange se poate debloca pt vodafone?

Semnătură 

now: MacBook Pro Retina i7 15”, iPhone 4, Airport Extreme, iPod Nano 4th gen, MacBook Pro Core 2 Duo 17”, iPod Nano 2nd gen + Griffin FM
ex: iPhone 3GS, MacBook Pro Core 2 Duo 15”, iMac Core 2 Duo 20”, MacBook Black,

12 din 19
12