da, normal, atata timp cat iphone-urile sunt limitate si nu toata lumea care vrea sa si-l cumpere il va si avea (oficial). ce ma deranjeaza este ca macar nu-mi spune atunci cand dau click pe link ca sa confirm comanda: “ne pare rau. nu mai sunt iphone-uri, in curand iti vom putea da un raspuns cand il poti cumpara si tu… ” ce-au facut a fost sa dezactiveze linkul de pe butonul ‘trimite’ ca sa nu poti confirma comanda:( asta este trist si neprofesionist.
Din nou… treaba facut de romani…ce te astepti? chiar nu inteleg de fapt ce vrei? profesionalism? bun simt fata de client? asta e ca si cum ai crede in Mos Craciun la 25 de ani
[ Modificat: 21 August 2008 04:22 PM de mirceahr ]
Well , urari de “bine” pentru orange. Oferta lor e PRAF , date limitate la 1GB sa le dea lui bunica.
Astept cu interes sa emigrez sau sa apara unlock-ul pt iphone , pentru ca oferta lor nu e deloc avantajoasa.
Am vorbit la serviciul clienti ..da se aduna toate abonementele care le are titularul faza super nasoala stiti care e deci daca ai un abonament pentru care tu platesti sa zicem 10 euro nu se ia in considerare decat valoare de baza de la care s-a plecat deci 3 euro . Eu de exemplu cu 2 abonamente pentru care platesc 6 euro respectiv 10 euro adica 16 euro m-au incadrat la sub 10 au adunat doar 6+3 adica 9 euro . Alta chestie mi-au spus ca nu stiu nimic in afara de ce este pe site si ma refer la orange shopurile care o sa aiba la vanzare .
Am vorbit la serviciul clienti ..da se aduna toate abonementele care le are titularul faza super nasoala stiti care e deci daca ai un abonament pentru care tu platesti sa zicem 10 euro nu se ia in considerare decat valoare de baza de la care s-a plecat deci 3 euro . Eu de exemplu cu 2 abonamente pentru care platesc 6 euro respectiv 10 euro adica 16 euro m-au incadrat la sub 10 au adunat doar 6+3 adica 9 euro . Alta chestie mi-au spus ca nu stiu nimic in afara de ce este pe site si ma refer la orange shopurile care o sa aiba la vanzare .
Numai bine .
Hmmm… deci daca eu am abonament de baza de 3 euro + optiunea de 9 euro, imi ia in calcul doar 3 euro?
Nu as crede, dar daca e asa, e o mare tampenie!
Numai bine .
Hmmm… deci daca eu am abonament de baza de 3 euro + optiunea de 9 euro, imi ia in calcul doar 3 euro?
Nu as crede, dar daca e asa, e o mare tampenie!
am ramas si eu surpins ..dar ca sa ne convingem incearca un telefon la serviciul clienti ..si daca iti zice altceva ..atunci ...
confirmea prietenei mele, comanda facuta la zile bune de la lansarea precomenzilor, a venit, iar mie (precomanda facuta la cateva ore de “momentul” 0, ioc… Si maine ar trebui sa merg sa cumpar aifon?