Nu exista (inca) deblocare software pentru iPhone 3G. Doar cea hardware (acele folii aplicate pe SIM), insa nu sunt recomandate.
Nu se stie daca se va reusi o deblocare software, insa speranta moare ultima…
Pai in acest caz voi renunta la comanda…chiar daca mi-a fost confirmata…nu de alta dar sa mai iau si un orange in buzunar, pe langa un vodafone si un cosmo, deja mi se rup buzunarele. Plus ca am abonamentul de la Vodafone cam de la 2-3 ani de cand au aparut ei pe piata…E aberant sa schimb operatorul de telefonie pt un aparat…il voi lua din alta parte.
Pai in acest caz voi renunta la comanda…chiar daca mi-a fost confirmata…nu de alta dar sa mai iau si un orange in buzunar, pe langa un vodafone si un cosmo, deja mi se rup buzunarele. Plus ca am abonamentul de la Vodafone cam de la 2-3 ani de cand au aparut ei pe piata…E aberant sa schimb operatorul de telefonie pt un aparat…il voi lua din alta parte.
Pai si ce iti propuneai?
Sa cumperi terminalul si sa il folosesti pe Vodafone? Dar sa platesti un abonament aberant de mare si sa tii cartela fara sa o folosesti?
Am o intrebare. Am facut acea precomanda, dar cand am primit newsletterul cu coadul acela nu am fost langa un calculator sa pot sa confirm comanda.
Pot sa ma duc sa iau telefonul oricum?
Am o intrebare. Am facut acea precomanda, dar cand am primit newsletterul cu coadul acela nu am fost langa un calculator sa pot sa confirm comanda.
Pot sa ma duc sa iau telefonul oricum?
Poate cumpara oricine in seara asta, chiar daca nu a facut precomanda!
Chestia cu precomanda a fost pentru statistici personale cred!
Ar fi de rahat sa nu fie destule terminale… (chestie care s-a intamplat si in SUA cand s-a lansat 3G-ul)
Merci acolo, ia-ti Mac-ul cu tine (portabilul), conecteaza-l la net cumva si transmite LIVE aici totul
Pai si ce iti propuneai?
Sa cumperi terminalul si sa il folosesti pe Vodafone? Dar sa platesti un abonament aberant de mare si sa tii cartela fara sa o folosesti?
Normal ca e mai ok sa ti-l iei din alta parte!
Da. Asta planuiam. De altfel chiar am scris la acea precomanda in rubrica de “alte comentarii” ca-l vreau deblocat si fara abonament. L-as fi luat si cu cartela sau cu abonamentul acela de 3 euro, si bineinteles ca nu as fi folosit cartela, dar numai daca se putea debloca. Dar sa dau peste 500 de euro pe o caramida nu prea merge.
Cred ca ori caut un unlock ori un alt retailer.
Cautand pe net uite ce am gasit…dar e piperat rau… http://www.cellgsm.ro/catalog/product_info.php?cPath=49_57&products_id=212
Poţi folosi traficul de date inclus în abonamentele şi în opţiunea pentru iPhone 3G numai pe acest telefon.
Pentru a asigura o calitate optimă a serviciului de date în întreaga reţea şi pentru a oferi acces tuturor la acest serviciu, Orange îşi rezervă dreptul de a suspenda oferta de date pentru iPhone 3G în situaţia unei utilizări abuzive a acestui serviciu, cum ar fi:
- folosirea telefonului ca modem
- voice over IP
- transfer de fişiere de tip peer to peer etc.
Orange are dreptul de a efectua controale în scopul protejării reţelei sale ori de câte ori va suspecta existenţa vreunui comportament similar celor enumerate anterior. La orice astfel de utilizare abuzivă, Orange are dreptul să suspende oricând serviciul de date de care beneficiezi.
Pai si ce iti propuneai?
Normal ca e mai ok sa ti-l iei din alta parte!
Da. Asta planuiam. De altfel chiar am scris la acea precomanda in rubrica de “alte comentarii” ca-l vreau deblocat si fara abonament. L-as fi luat si cu cartela sau cu abonamentul acela de 3 euro, si bineinteles ca nu as fi folosit cartela, dar numai daca se putea debloca. Dar sa dau peste 500 de euro pe o caramida nu prea merge.
Cred ca ori caut un unlock ori un alt retailer.
Cautand pe net uite ce am gasit…dar e piperat rau… http://www.cellgsm.ro/catalog/product_info.php?cPath=49_57&products_id=212
Deci dadeai pe tel 500 de euro si 59 de euro pe luna fara sa folosesti deloc cartela Orange?
Esti un tip ciudat…
Sunt convins ca ai un amic in Italia, si pentru 569 de euro iti iei unul de 16Gb decodat de catre Apple si il poti folosi in orice retea!
N-ai inteles…Nu voiam abonament deci nu dadeam 59 de euro pe luna. Eu voiam doar terminalul si atat. Sa dau 59 de euro ar insemna sa iau un abonament.
Era vorba de pretul de 519 cu un abonament amarat sau cartela, pe care nu o foloseam. Oricum daca optezi pt abonamentul de 59 eur pretul aparatului la contract pe 2 ani e de 179 nicidecum de 500.