a trecut politia si cred ca a alungat automobilistii
Dar care e faza acolo? nu-i lasa sa intre sau ce? Pot intra cate 10, nu inteleg?
Sau e ca la imbarcarea in avion, in functie de clasa si litera de pe bilet?:P
Chiar trebuie sa-ti iei telefon la ora asta, dimineata nu vei mai avea cu ce sa fii “cul”.
Ba nu, in seara asta!. Mama, ce tare tre sa fii cu telefonul asta, proaspat achizitionat!!!
Am fost si eu pe acolo, gura-casca. Erau multi angajati Orange care distribuiau pliante inainte de lansare, la 00:00 a aparut coloana aia de Q5-uri de la Porsche Romania (nu am inteles de ce) si a parcat in fata. Inauntru erau multi angajati Orange rasfirati prin magazin cu laptopuri care asteptau doritorii. Se intra pe rand si cred ca doar cei care aveau precomenzi.
A fost interesant chiar daca ma asteptam la macar un foc de artificii la 00:00. A fost mai multa lume decat ma asteptam.
Acum ca am lansat si iPhone 3G pot sa ma culc linisit.
Am fost si eu pe acolo, gura-casca. Erau multi angajati Orange care distribuiau pliante inainte de lansare, la 00:00 a aparut coloana aia de Q5-uri de la Porsche Romania (nu am inteles de ce) si a parcat in fata. Inauntru erau multi angajati Orange rasfirati prin magazin cu laptopuri care asteptau doritorii. Se intra pe rand si cred ca doar cei care aveau precomenzi.
A fost interesant chiar daca ma asteptam la macar un foc de artificii la 00:00. A fost mai multa lume decat ma asteptam.
Acum ca am lansat si iPhone 3G pot sa ma culc linisit.
Si dupa ce te-ai “gura-cascat” , il iei de la ei sau nu?
Eu cred ca am sa il iau pe cel de 8G, voi plati 209 euro, se mai scad cam 700 de puncte Thank You ce le-am strans intr-un an…
ajung la 140 euro, cred ca imi convine. Si raman cu optiunile mele, fara abonamentele lor aberante!