16 din 19
16
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 226 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Nu il iau de la ei, am vrut doar sa vad “evenimentul”.

Pentru tine e avantajos, pentru mine (vdf) nu.

[ Ignoră ]   [ # 227 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 12.07.07

Yeah ... is de acord ca ii avantajos pt. client Orange cu ceva vechime ... da’ pt. noi aia de la Vodafone ... nasol ... sau scad pretul sa ajungem si noi ... poate le pica fisa sa ne stimuleze pe aia de la Vodafone sa migram la ei cu o oferta ca pe vremuri ... oricum nu imi iau decat daca gasesc o metoda sa ii suntez si sa il iau la un pret acceptabil :( bleax ce oferta naspa or gandit ... PS ca si companie il iei poate mai scump ... nu am prea analizat.

Semnătură 

—-
Always LOVE !!! NEVER Give Up !!! I Know I’m Stupid, But When I Look Around I Get More Courage !!!

Mac Book Pro 5.5/2.26 GHz/4 Gb RAM/500 Gb HDD
iPhone 5/16GB
AirPort Extreme Base Station
Apple TV 3rd gen

[ Ignoră ]   [ # 228 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.07

Un mare fas lansarea lor.
S-au proprit aia cu jipanele cu 1 min inainte si au blocat drumu…prostimea a ramas afara sa caste gura..si vipurile inauntru (razvani si dani, zara homosexualu’ etc).
Am zis ca intru si io cateva minute in magazin sa casc ochii…la 00:05 eram deja in masina si ii compatimeam pe cei care au ramas acolo sa fie primiti atunci cand o binevoi Orange. Tratati ca sclavii.

[ Ignoră ]   [ # 229 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Macar la noi nu s-a ajuns asa
http://www.appleinsider.com/articles/08/08/21/orange_poland_shops_allegedly_creating_fake_iphone_3g_queues.html

[ Ignoră ]   [ # 230 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Am fost la lansare, cu un amic care si-a cumparat, alb de 16gb, 1160ron cu TVA, abonament 24luni 39euro fara TVA, era cu bon de ordine, respectivul a avut nr. 31, a stat in magazin aprox. 20min, a terminat la 01.10; habar nu aveau cei de acolo ca e cu bon, s-au dat sandwich-uri si apa plata (parca) celor care erau la rand, in fata, bineinteles ca au sarit animalele pe fetele alea ca pe altceva, si cam atat. Erau unii care aveau bon de ordine 99+ deci….au de stat. In fine, un gunoi de organizare, nimic neasteptat… pardon numarul oamenilor care era acolo, asta chiar m-a mirat, chiar foarte multi dupa mine

[ Modificat: 22 August 2008 06:15 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 231 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

si pe liber? nu se dau..nu?

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 232 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Radu a fost primul cumparator iPhone 3G din Bucuresti. Pentru asta, lui si primilor cumparatori iPhone 3G din cele sase orase in care s-a lansat in noaptea de 22 august, Orange a oferit un discount: cine venise pentru varianta de 8 GB primea varianta de 16 GB, iar daca voia unul de 16 GB il primea, dar la pretul celui de 8 GB. Adio reducere insa pentru cei care il voiau fara abonament.

...

Richard Moat, CEO Orange Romania: De ce costa atat de mult iPhone 3G in Romania:

Motivul este acela ca media veniturilor pe utilizator in Romania este mult mai mica decat in tarile vest europene, unde veniturile medii pe utilizator pot fi de trei patru ori mai mari in functie de ce tara vorbim si astfel are sens economic sa subventionezi mai mult acest terminal. Aici unde veniturile sunt mai scazute pretul telefonului este mai mare. Trebuie sa tinem cont de situatia economica de aici din Romania. Suntem o companie comerciala si trebuie sa facem profit. Pretul trebuie sa fie corelat cu venitul mediu pe utilizator pe care il primim inapoi. Totusi daca va veti uita atent pe oferta veti vedea ca aceasta este mai buna decat in alte tari. Ai putea sa spui initial ca pretul este prea mare, dar ceea ce vei plati pe parcurs va fi mai putin decat in alte parti.

Hotnews

[ Modificat: 22 August 2008 11:30 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 233 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07
Tudor - 22 August 2008 11:27 AM

Motivul este acela ca media veniturilor pe utilizator in Romania este mult mai mica decat in tarile vest europene, unde veniturile medii pe utilizator pot fi de trei patru ori mai mari in functie de ce tara vorbim si astfel are sens economic sa subventionezi mai mult acest terminal. Aici unde veniturile sunt mai scazute pretul telefonului este mai mare. Trebuie sa tinem cont de situatia economica de aici din Romania. Suntem o companie comerciala si trebuie sa facem profit. Pretul trebuie sa fie corelat cu venitul mediu pe utilizator pe care il primim inapoi. Totusi daca va veti uita atent pe oferta veti vedea ca aceasta este mai buna decat in alte tari. Ai putea sa spui initial ca pretul este prea mare, dar ceea ce vei plati pe parcurs va fi mai putin decat in alte parti.

Hotnews

..n am inteles eu bine sau a zis ca tre sa platim mai mult pt ca avem venituri mai mici???

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 234 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Logica este următoarea:
Veniturile Orange de pe urma iPhone = A + B, unde:
A= preţul iniţial al telefonului
B= ceea ce plăteşte clientul pe parcursul celor 1 sau 2 ani de contract (abonament şi convorbiri).

În România, din cauza veniturilor lunare mai mici ale populaţiei, B este mai mic decât în vest. Prin urmare A trebuie să crească.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 235 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 20.07.07

Cam asa ceva.
A zis-o pe fata omu.

[ Ignoră ]   [ # 236 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.01.06

S-a dat la vanzare si la iStyle.
s-au facut dealeri Orange?

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 237 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Salut baieti! Mi-am luat si eu al 4-lea i-phone din Iasi, ce sa va zic..lansarea a foast simpatica, si eu ma asteptam la ceva mai tare. La ora 00.45 eram acasa,cu tel luat! A venit jeep-ul din care au coborat 3 sau 4 tipe cu tricouri pana sub fund si un tip cu o servieta. S-au urcat pe scarile de la shop, el a deschis servieta si a zis “Asteptarea a luat sfarsit”. Noi am aplaudat, si apoi 2 fete din magazin au impartit nr de ordine.Eu am luat nr.4. Vreau sa va zic ca aveau niste emotii angajatii de la orange…Eu mi-am luat varianta de 16 gb, insa am reusit sa scap de optiunea de 12 euro pt ca l-am luat pe un abonament free.Eu facusem precomanda pe un alt abonament de 15 eur si eram necajit ca tre sa duc optiunea asta 24 luni si mare lucru nu-mi oferea(necesar mie) asa incat mi-a venit ideea sa le zic celalat numar de free. Am dat oleaca mai mult pe tel(559eur) dar nu m-am pricopsit cu optiunea de 12 eur. I-m intrebat daca au huse de piele, au zis ca nu si mi-au luat nr de tel sa ma sune cand aduc, cica sapt viitoare. In concluzie ce sa va zic, sunt multumit, bucuros si imi asum urecheala de la voi ca am dat asa mult pe telefon. Numai bine si tinem legatura in continuare.

[ Ignoră ]   [ # 238 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Pai are dreptate omu’........asta incercam sa le explic si eu pe discutia cu petitia aia de protest…..dupa cate se vede Oarange RO vine cu niste chestii mishto la 39 euro pe luna si 209 pentru iPhone…..care daca stam sa echivalam aproximativ planurile oferite si pretul total dupa 24 de luni pai in USA e tot cam asa…..dar lumea din RO nu prea realizeaza un lucru ca daca vrei sa-l iei ddoar asa de fitze fara sa folosesti prea mult serviciile oferite pai atunci tre’sa platesti pretul intreg….cu cat folosesti mai mult serviciile companiei cu atat o sa fie mai convenabil….ca profitul se calculeaza pe termen lung…

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 239 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07
Adrian_is - 22 August 2008 01:01 PM

Salut baieti! Mi-am luat si eu al 4-lea i-phone din Iasi, ce sa va zic..lansarea a foast simpatica, si eu ma asteptam la ceva mai tare. La ora 00.45 eram acasa,cu tel luat! A venit jeep-ul din care au coborat 3 sau 4 tipe cu tricouri pana sub fund si un tip cu o servieta. S-au urcat pe scarile de la shop, el a deschis servieta si a zis “Asteptarea a luat sfarsit”. Noi am aplaudat, si apoi 2 fete din magazin au impartit nr de ordine.Eu am luat nr.4. Vreau sa va zic ca aveau niste emotii angajatii de la orange…Eu mi-am luat varianta de 16 gb, insa am reusit sa scap de optiunea de 12 euro pt ca l-am luat pe un abonament free.Eu facusem precomanda pe un alt abonament de 15 eur si eram necajit ca tre sa duc optiunea asta 24 luni si mare lucru nu-mi oferea(necesar mie) asa incat mi-a venit ideea sa le zic celalat numar de free. Am dat oleaca mai mult pe tel(559eur) dar nu m-am pricopsit cu optiunea de 12 eur. I-m intrebat daca au huse de piele, au zis ca nu si mi-au luat nr de tel sa ma sune cand aduc, cica sapt viitoare. In concluzie ce sa va zic, sunt multumit, bucuros si imi asum urecheala de la voi ca am dat asa mult pe telefon. Numai bine si tinem legatura in continuare.

Felicitari!!! Sa te bucuri de el .

Numai bine

PS nu ai dat mult ..sunt doar uni care gaseau in italia la un pret de 2 euro mai mic smile

[ Modificat: 22 August 2008 01:17 PM de costel81 ]
 Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 240 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Eu am fost numarul 16 in Brasov, am fost surprins ca era coada, insa cred ca in cele 2 ore in care a fost deschis magazinul s-au vandut doar vreo 20 de bucati

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

16 din 19
16