Ce articol prost initial face comparatie intre preturile din belgia si SUA dupa care tot el ne spune ca cele din sua is cu abonament…vreajeala de 2 lei…
ia si fraza de ziarist “Nu acesta este cazul si in tara vecina Olanda, unde iPhone costa 1 euro (sic!), insa te asteapta si un contract cu operatorul T-Mobile” pe unde i gaseste…SIC!!!!!!!
Salutare
Am fost si eu de dimineata si am luat un iphone 8gb de la Orange-ul de la Europa house.
O dezorganizare mare. Cica abia aseara au primit instructiuniles si tarifele si nimeni nu le citise, citea de fata cu mine cum se vinde, ce se vinde si in ce conditii.
Accesorii nu aveau decat o parte.
L-am platit dar nu mi-a dat factura pentru ca nu le aparea in sistem aparatul si a ramas ca-mi trimit ei factura.
In fine..bine ca l-am luat. Acum la butonare adica touch-uire.
Si colac peste pupaza, ma suna nenea de la magazin sa-mi zica ca mi-a gresit plata cu 0.01 RON si ca trebuie sa ma duc la ei sa anuleze plata prin card si sa refac iar plata prin card.
Si colac peste pupaza, ma suna nenea de la magazin sa-mi zica ca mi-a gresit plata cu 0.01 RON si ca trebuie sa ma duc la ei sa anuleze plata prin card si sa refac iar plata prin card.
Si, acesti domni http://www.pcfun.ro/Telefoane-mobile/Telefon-mobil-Apple-iPhone-3G-16GB se pare ca le vand decodate de la mama lor. Intra pe stoc in septembrie ( am sunat la ei ).
@Ǻﭏdяei : incearca sa-l configurezi din Webcare si nu din pagina “afla pretul ... ” si vezi daca iese la fel.
Am vazut pe siteul orange ca poti cumpara iPhonu 3G cu cartela PrePay si te duce la 519 EUR (cu TVA). Eu nu sunt client Orange si as vrea ca dupa ce termin minutele de PrePay sa-l folosesc pe Vodafone. E posibil oare, s-au e blocat pe orange?