e 519 euro la liber? pai e bine. mai ieftin decat la carrefour modelul vechi.
Asta da!
La liber adica fara obligatii contractuale cu Orange, dar este codat in reteau Orange Romania!
deci ... in tara doar Orange, iar daca pleci in vacanta, nu iti poti lua un prepay din tara de destinatie sa zicem, trebuie sa folosesti roaming si sa dai 1-2 euro pe un minutul de convorbire…sucks!!
Aia mai despteti isi iau din Italia spre exemplu. unde e decodat de Apple (cica) deci merge in orice retea!
Si, acesti domni http://www.pcfun.ro/Telefoane-mobile/Telefon-mobil-Apple-iPhone-3G-16GB se pare ca le vand decodate de la mama lor. Intra pe stoc in septembrie ( am sunat la ei ).
@Ǻﭏdяei : incearca sa-l configurezi din Webcare si nu din pagina “afla pretul ... ” si vezi daca iese la fel.
Asta e vrajeala, stragetie (urata) de marketing… vreau eu sa vad ziua in care vor avea iPhone deblocat (FARA abonament) de vanzare, la pretul asta!
O fi zis omu’ septembrie, dar a specificat si anul?
Clasic in Romania ... si Orange ... probleme peste probleme ... Ca de ex. daca vrei sa cumperi ceva cu cardul trebuie saintrebi inainte daca accepta plati cu cardul ... altfel risti sa te bata ca nu ai bani la tine ...
Pentru a evita discutiile, am sunat la Orange. Toate telefoanele cu pret standard sunt decodate; cu punctele TY afisate automat. Iphone, nu este deocamdata la vanzare la pret standard, este pus pe site doar ca pret informativ.
Pentru a evita discutiile, am sunat la Orange. Toate telefoanele cu pret standard sunt decodate; cu punctele TY afisate automat. Iphone, nu este deocamdata la vanzare la pret standard, este pus pe site doar ca pret informativ.
Deci… deocamdata Orange nu vinde iPhone la pret standard, prin urmare toate telefoanele (iPhone) cumparate de la Orange, indiferent prin ce metoda SUNT CODATE!!!
Deci… deocamdata Orange nu vinde iPhone la pret standard, prin urmare toate telefoanele (iPhone) cumparate de la Orange, indiferent prin ce metoda SUNT CODATE!!!
Tipule? dar nu zice nicaieri ca sunt decodate! Scrie ca nu se face nicio subventie. (nici Vodafone, nici Airtel). 700 usd ar fi cel mai mare pret din lume pentru un iPhone 8Gb.
Ba mai mult in India nu exista acoperire 3G. Iar in Egipt este ilegal sa folosesti un telefon cu GPS.