in adaptoru mini DVI > DVI de la air crezi ca e mai mult niste fire lipite de la o mufa mica la una mai mare DVI standard, nup
DVI`u standard foloseste decat 9 pini, pt rezolutia de 1920X1200 sau 2048X1536, restu sunt NC sau sunt pt Dual-DVI
well, discutii anapoda, nu e de parca reinventam noi technologia aici pe forum
Tot ce se vinde oficial in UE ca iPod + iPhone are volumul limitat undeva la 80% din maximum-ul volumului US. Nu-l poti aduce la 100% decat prin jailbreak si modificare direct in fisierele sistem.
Deci, good luck celor care-l vor lua oficial si vor dori sa se auda tare
a fost sunat cineva dintre voi de catre Orange sa li se comunice preturile? Caci e deja curios ca s-au inscris nu-sh cate precomenzi si cu 7 zile inainte de lansare sa nu fi sunat pe nimeni?!
a fost sunat cineva dintre voi de catre Orange sa li se comunice preturile? Caci e deja curios ca s-au inscris nu-sh cate precomenzi si cu 7 zile inainte de lansare sa nu fi sunat pe nimeni?!
Salut baieti! Imi cer scuze ca nu am mai dat pe aici dar intre timp am vandut i-phone-ul ca se auzea tare prost(intreruperi, ecou..).Acum vreau sa-mi i-au din nou, de la orange. Si pt ca imi sunteti dragi, va spun ca pe data de 20 august(miercuri) lista de precomenzi se inchide si vom primi imediat e-mail-ul de la orange cu pretul si oferta de abonament. Am mai aflat ca sunt chemati si cei de la magazinul din Tudor pe 22 la 00.00, la magazinul din Anastasie Panu, sa ajute la vanzari si ca vor avea prioritate in magazin” cei care vor sa-l cumpere”, cel putin asa s-a exprimat tipa cu care am vb. Sper ca v-au prins bine informatiile si astept si eu alaturi de voi vestile. Cum le capatam, le bagam aici,ok?
Salut baieti! Imi cer scuze ca nu am mai dat pe aici dar intre timp am vandut i-phone-ul ca se auzea tare prost(intreruperi, ecou..).Acum vreau sa-mi i-au din nou, de la orange. Si pt ca imi sunteti dragi, va spun ca pe data de 20 august(miercuri) lista de precomenzi se inchide si vom primi imediat e-mail-ul de la orange cu pretul si oferta de abonament. Am mai aflat ca sunt chemati si cei de la magazinul din Tudor pe 22 la 00.00, la magazinul din Anastasie Panu, sa ajute la vanzari si ca vor avea prioritate in magazin” cei care vor sa-l cumpere”, cel putin asa s-a exprimat tipa cu care am vb. Sper ca v-au prins bine informatiile si astept si eu alaturi de voi vestile. Cum le capatam, le bagam aici,ok?
Majoritatea nu sunt din Iaşi, şi nu ştiu ce e “Tudor”. Iar dacă nu sunt din Iaşi, nu le pasă de aceste demersuri.
Cu siguranţa şi în celelalte oraşe se fac astfel de acţiuni.
Tare aş dori să ştiu cum vor tria ei persoanele care vor să cumpere telefonul la intrarea în magazin . Va trebui să aibă oare banii la vedere? (exact change)
Zvoneală de ultima oră (aș băga mâna în foc da să nu frigă rău). În primul val vor fi mai puțin de 5k și mai mult de 2k aparate soase la vânzare. O cifră exactă nu pot da. Sper să fi auzit cu urechea mea cea nașpa zvonul ăsta.
Majoritatea nu sunt din Iaşi, şi nu ştiu ce e “Tudor”. Iar dacă nu sunt din Iaşi, nu le pasă de aceste demersuri.
Cu siguranţa şi în celelalte oraşe se fac astfel de acţiuni.
Tare aş dori să ştiu cum vor tria ei persoanele care vor să cumpere telefonul la intrarea în magazin . Va trebui să aibă oare banii la vedere? (exact change)
Trebuia sa comentezi tu invers! Tudor inseamna campusul studentesc din Tudor(probabil ca numai tu nu stii ca Iasi are un campus studentesc de proportii) unde este al doilea magazin Orange. Si cred ca toate miscarile de culise conteaza.Sau nu?? Prioritatile se vor stabili pe baza confirmarilor facute la e-mailul trimis de orange, cu 1,2 zile inainte. Acum este mai clar? No offence!
Ce ziceti de asta: http://news.yahoo.com/s/nf/20080811/bs_nf/61270
Apple poate sa dezinstaleze orice aplicatie de pe telefonul vostru, daca doreste. Nu-mi ziceti ca sunt paranoic, e vorba de principiu
Ce ziceti de asta: http://news.yahoo.com/s/nf/20080811/bs_nf/61270
Apple poate sa dezinstaleze orice aplicatie de pe telefonul vostru, daca doreste. Nu-mi ziceti ca sunt paranoic, e vorba de principiu
am mai citit pe alte forumuri despre asta. nu este chiar asha.