5 din 19
5
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

La ora 00.00 o sa intre in magazin in exclusivitate cei care au sa cumpere telefonul…pentru toti ceilalti din data de 22 de la 08.30 cand se deschid Orange Shop-urile!!!
Si nu e nici un zvon.

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Maramu'
Macuser din: 08.01.08

La unguri nu e nici un fel de secret cu pretul http://iphone.t-mobile.hu/tarifak.php

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
GadgetGeek - 19 August 2008 11:05 PM

La ora 00.00 o sa intre in magazin in exclusivitate cei care au sa cumpere telefonul…pentru toti ceilalti din data de 22 de la 08.30 cand se deschid Orange Shop-urile!!!
Si nu e nici un zvon.

Orange Shop-urile implicate in lansarea i-phone-ului vor fi deschise NON-STOP incepand cu orele 00.00 ale datei de 22.08.2008. Multumit?

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Newsletter Orange:
https://www.orange.ro/newsletter/nwsletter.jsp?key=Wkr4Ejl1P41uQ6p2Sw==

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

La Romania multe țepe estem…
78 EUR casca Bluetooth…mă întreb câți sărmani spălați pe creier o vor lua numai că e cool….

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

De ce zici asta?

Vad ca preturile sunt la fel ca in Germania (apple.de). De ar fi si la Mac-uri asa…

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08
dtancu - 20 August 2008 01:49 AM

La Romania multe țepe estem…
78 EUR casca Bluetooth…mă întreb câți sărmani spălați pe creier o vor lua numai că e cool….

Aproximativ acelasi pret este si in America: http://store.apple.com/us/product/MB536LL/A?mco=MTIyNzA
Dock: http://store.apple.com/us/product/MA816LL/A?fnode=home/shop_iphone/iphone_accessories/cables_docks&mco=MTQ2MjI
Doar ptr ca tu nu poti, sau nu vrei sa-ti cumperi, nu inseamna ca tot ce se vinde in Romania este la un pret mult mai mare decat in alte tari.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

daca e 99 $ in apple store la noi nu avea cum sa fie 20 euro cum ar vrea uni si nu cred ca doar “sarmani spalati pe creier o vor lua” cei care sunt soferi stiu ca e destul de necesara. Orsicum speram ca azi e ziua cea mare ..preturile smile

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Faza e că toate căştile Bluetooth pe care le-am văzut arată absolut caraghios pe urechile posesorilor. Modelul Apple pare a fi mult mai finuţ.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Faza e ca, bluetooth headset-ul de la apple arata bine, dar f. prost, am avut unul, in primul rand cade din ureche, baterie nu tine mult, nu se aude foarte bine. Sunt mandru posesor de JawBone v.1 si chiar este un headset excelent, tine bateria, sta bine in ureche, e adevarat ca e mare, dar e foarte usor si nu il simti. Singurul lucru bun la headset-ul apple, e ca iti indica nivelul la baterie, o treaba geniala.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.06

nu stiu daca e chiar finuț.....
ma enerveaza ca se ” înfige” in ureche, si nu are o clema care sa sa se agațe dupa ureche…
am mai avut un model asemanator de la plantronics, si era destul de incomod.
spear sa se imperecheze cu casca mea actuala (sony ericsson) care pentru mine e foarte confortabila, si folosindul exclusiv in masina, pe urechea dreapta, nu prea o sa ma vada nimeni grin

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRank
Jr. Member

eu am niste nelamuriri pe care vad ca nimeni nu le discuta si anume :
1. un posesor de iPhone prima generatie daca si intamplator este abonat la orange oare va putea sa mearga sa intre cu telefonul le legalitate fara sa fie nevoit
sa plateasca alte abonamente ..
2. sunt multe regiuni in tara unde orange nu are acoperire 3G de ce oare cei de acolo ar trebui sa plateasca un abonament 3G daca nu se poate bucura de accest serviciu. Cred ca orange ar trebui sa mareasca suportul 3 G pentru toata tara.
3. cei care au un abonament la orange de o anumita valoare ar trebui sa aiba alte planuri de tarifare adica nu cred ca e corect sa isi faca un abonament daor pentru iPhone pierzand facilitatile din vechiul abonament .

cam atat….

numai bine

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

păi nu cred ca suntem noi în măsură să discutăm astfel de aspecte, totuși:
1. - ce legalitate? ești abonat orange = plătești niște servicii indiferent de terminal
2. - dacă stai într-o zonă fără acoperire 3g, de ce ai avea nevoie de acest serviciu? (încă sunt zone în țara asta în care mobilele nu funcționează neam…)
3. - politica de tarifare o face firma așa cum crede și cum știe…

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRank
Jr. Member

la 1 nu cred ca m-am facut inteles ma refeream la faptul sa nu mai fie nevoie sa folosesti alte metode de deblocare atunci cand apare o versiune noua de soft..

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adică dorești să-ți blochezi terminalul în rețeaua orange?...

5 din 19
5