7 din 19
7
22 august, data oficiala a lansarii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.07.08

Eu cred ca pretul de vanzare va fi acelasi cu cel din US, insa in moneda de schimb locala (in cazul nostru, euro). Si de ce cred asta, pentru ca in toate statele in care pana acum a intrat iPhone asa au aplicat politica de pret. Am afla ca se va vinde si la liber, insa cred ca ne vor lovi cu un pret de numai fitzele din BMW-uri si-l vor putea permite.
Singurul om care stie totul despre comercializarea iPhone (stocuri, preturi, training, abonamente) este Brand Manager-ul iPhone de la Orange, care btw este o ea.
Mai asteptam, hai sa fim cu toti acolo sa putem compara lansarile cu celelate state si apoi sa-i trimitem lui Jobs imagini.
Ciao.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 13.02.07

Imi pare detul de scump. Mi-a mai pierit elanul. Dar astept mai multe detalii ... poate o mai indulcesc cumva. Sper sa ma incadrez in conditiile de OTY .....

Semnătură 

Ciprian
gulp

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Si uite ce face concurenta http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-4035771-raspunsul-vodafone-iphone-3g-orange-htc-touch-diamond-gratuit-impreuna-abonament-doi-ani.htm . La Vodafone pe site nu am gasit aceasta informatie.

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Raspunsul Vodafone la iPhone 3G de la Orange: HTC Touch Diamond gratuit impreuna cu un abonament pe doi ani

EDIT: LOOOOL, Arturescu, ne batem în ştiri… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member

Suntem isterizati din cauza acestui fenomen iPhone. wink

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Haideti sa ne asezam la rand de astazi . Toti cei care au corturi sunt asteptati in fata magazinelor Orange unde se va lansa oficial iphone pe 22 august .

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

si totusi sa asteptam oferta detaliata ..dupa aia venim cu cortul smile

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member

Apropo de acesta nebunie numita iPhone.
Dupa cum evolueaza lucrurile Steve impinge telefonul catre zona de business prin push email ( mai ales pentru MS Exchange ), are posibilitate de VPN pentru accesare resurse companie, poate fi configurat remote in utilizare de tip enterprise ( chiar se pot seta doar un numar limitat de programe ce pot fi instalate ), are remote wipe…etc; aici vorbind de telefoane fara jailbreak.
De aici rezulta ca devine un rival pentru Blackberry, care este lider in state mai ales un zona de business ( aplicatii de tip SFA-automatizare forta de vanzari- http://www.salesforce.com/products/mobile/iPhone/ , CRM-customer relationship management-, etc..).
De aceea in state pretul pentru el este mic, iar in rest, unde Blackberry nu este un rival, este mare ( si pretul la abonamente Blackberry pentru zona de business este destul de ridicat; la noi lumea de rand nu firmele, nu se inghesuie la abonamente de tip megi, minute, sms, mms incluse la preturi mari >50 EUR si cu telefoane la scoruri mari ).

Si mai trebuie sa vedem cum reactioneaza Orange la oferta HTC de la Vodafone ( asta daca se confirma aceasta stire ).

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Asta e tot ce poti afla (deocamdata) de la Vodafone Romania despre HTC http://vodafone.ro/business/telefoane-si-echipamente/htc-touch-diamond.html#prices .

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Parerea mea este ca nu HTC va fi o problema pt iPhone , ci Nokia e71 http://www.nokia.ro/produse/telefoane/e71/e71-specificatii

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member

Si sa dau un exemplu la ce am spus mai sus.
Lucrez la departamentul IT la o multinationala lider mondial al unei solutii de tip CRM pentru forta de vanzari din industria Pharma.
Suntem prezenti in 80 de tari din lume. O firma farmaceutica are in romania ~ 150 de reprezentanti, dar in afara ajunge la 2000-5000.
Deci o singura firma din industria Pharma care este prezenta in cele 80 de tari unde suntem noi prezenti cu softul, poate ajunge undeva la
80.000 de oameni ( asta cu o medie de 1.000 de oameni/tara ).
In state device-ul mobil cel mai prezent este Blackberry ( si incet patrunde si in Europa, datorita faptului ca este impus de la centru,
centru care deobicei se afla in state ). Faceti singuri socoteala cat teren poate castiga un astfel de device doar pe un segment de piata, Pharma.
Si apropo, pentru cei care nu au “butonat” Blackberyy, iPhonele ( si chiar Windows Mobile ) i-l rupe.
Nu Nokiile sunt problema lui Apple, ci Blackberry si Windows Mobile pentru care exista aplicatii in zona de business, aplicatii care costa o caruta de bani
( a noastra costa destul de mult ) si care sunt raspindite mai ales in zonele de vanzari.

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

z71 pare mai performant ca telefon decat va fi probabil iphone 5 dar pana nu va avea programele aratoase si prietenoase nu o sa intreaca ifonul niciodata. uitati si voi cum iei aplicatii pe el si comparati cu appstore din itunes

http://europe.nokia.com/A41073165

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

HTC Diamond e moca….la un abonament de doi ani, in conditiile in care eu am deja un abonament la vodafone, care nu e 3g dar e in aceiasi zona ca pret, nu aveam de gand sa renunt la vodafone oricum…si sunt convons ca nu sunt singurul. Realist vorbind, vodafone are o oferta mult mai buna; si sa nu aud ca nu se compara Diamond cu iPhone
Cat despre cort, sincer o sa fie “o mana de oameni” la Or. Shop, care chiar stau la coada, si o sa mai fie “o alta mana de oameni” adusi de reporteri (extras) cu care se trage o filmare, si aia e! Nebunia cu iPhone a cuprins si Romania, urmeaza sport cu Cosmina Pasarin

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ce tot atata zarva cu iPhone-ul asta ? Cum a mai zis cnv tot in discutia asta .... Dak vrei iPhone nu ti-l iei din Romania smile

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

http://www.tmctv.ro/articol_46717/pretul_iphone_variaza_intre_179_si_489_de_euro.html

Cam asta spun cei de la Orange…

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

7 din 19
7