1 din 2
1
nu gasesc
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

stie careva un magazin din bucuresti sau din romania dar sa comand pe net unde sa gasesc jocuri de mac

Fișiere atașate
ipod.mov  (Dimensiune Fişier 878 - Downloads: 104)
 Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

MacGallery ar fi o solutie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.02.06

da da de acolo am comandat sims 2 dar as vrea sa vad daca mai e si altul

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Am vazut (cu 35 de RON) la Media-galaxy Incredibles

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mat22e - 26 Martie 2006 02:28 AM

stie careva un magazin din bucuresti sau din romania dar sa comand pe net unde sa gasesc jocuri de mac

Dacă te uiți atent pe copertă, unele jocuri din magazinele Patriei noastre au și jocuri de mac. De Crăciun, fetița mea s-a procopsit cu ceva Alice sau cam așa ceva, la prețul de 60 RON, parcă, sau 50, nu mai țin minte. Este Mac OS 9/X - Windows compatible.
Mai bine comandă-le direct din SUA, vin garantat, am făcut și eu niscai experiențe d-astea și merge.
Și în Franța se produc jocuri superbe de mac. Și în Germania…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 30.01.06

pai da da daca le comand din america in cat timp vin si cat dau pe unu(adica mai platesc ceva in plus cam cat?)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

a si se pare ca pe g5 am alt id adik io sunt si mat22e si matey se pare ca am 2 iduri ca pe core duo nu mai stiam parola de la matey si mi-am facut alt cont ca sa pot intra

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
matey - 26 Martie 2006 05:38 PM

a si se pare ca pe g5 am alt id adik io sunt si mat22e si matey se pare ca am 2 iduri ca pe core duo nu mai stiam parola de la matey si mi-am facut alt cont ca sa pot intra

daca o uiti si p-asta vom avea another matey every day till may, pana cand, probabil, vei invata parola, iar nr de macuseri.ro se va stabiliza

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

e da da acu asta imi tine parola si core duo stie marola userului mat22e as ca nu mai creez altu ca nu are rost

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
matey - 26 Martie 2006 10:42 PM

e da da acu asta imi tine parola si core duo stie marola userului mat22e as ca nu mai creez altu ca nu are rost

evident, stocarea parolei in keychain nu tine de procesor, ci de setarile sistemului de operare si/sau ale aplicatiei respective, Safari sau care o fi aia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

offtopic: uite o aplicatie utila (pentru unii): http://www.mehlau.net/pastor/

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 27 Martie 2006 04:09 PM

offtopic: uite o aplicatie utila (pentru unii): http://www.mehlau.net/pastor/

Nu e rea, m-am jucat si eu candva cu ea, poate ma mai joc un pic si azi. Cel mai simplu si mai sigur mod de a salva parole de logare si de keychain, inclusiv (si mai ales) la reinstalarea de la zero, este iBackup: tine minte absolut toate parolele de logare in orice forum (cum e macuser) si, repet, tot ce are keychain stocat de-a lungul anilor. La mine, tine minte tot ce am salvat de aproape 2 ani incoace, de cand o folosesc.
Penultima versiune nu tinea minte modificarile la keyboard shortcuts pe care le-am facut (de pilda imi place option-command-N pentru footNOTE etc.) si trebuia sa o iau mereu de la capat cu setarile astea, dar Martin Jahn (adica mesterul) mi-a zis ca o va rezolva si p-asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Oameni buni, de ce va jucati voi cu diverse soafte de tinut minte parole, cand aveti aplicatia numita Keychain Access, pe care o gasiti in /Applications/Utilities? Ia cititi aici o scurta descriere a ceea ce poate face Keychain:

http://www.nonstopmac.com/2006/03/mastering_your_passwords_with_1.htm

A se vedea in poza atasata o alta chestie utila, nementionata in articol, pe care o are Keychain Access: Lock Screen. Eu unul nu mi-as incredinta parolele unei aplicatii de aiurea, pentru ca nu se stie niciodata unde pot ajunge. Cred ca Keychain Access este una dintre cele mai neglijate facilitati din Mac OS X.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 27 Martie 2006 05:29 PM

Cred ca Keychain Access este una dintre cele mai neglijate facilitati din Mac OS X.

Nu e neglijata, dar e facuta atat de bine ca nu-si face simtita prezenta. Ca doar toti o folosim, chiar si fara sa ne dam seama. (Cine nu crede, sa deschida aplicatia si o sa vedeti acolo o gramada de chestii.. smile )

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 27 Martie 2006 05:29 PM

Oameni buni, de ce va jucati voi cu diverse soafte de tinut minte parole, cand aveti aplicatia numita Keychain Access, pe care o gasiti in /Applications/Utilities? Ia cititi aici o scurta descriere a ceea ce poate face Keychain:

http://www.nonstopmac.com/2006/03/mastering_your_passwords_with_1.htm

A se vedea in poza atasata o alta chestie utila, nementionata in articol, pe care o are Keychain Access: Lock Screen. Eu unul nu mi-as incredinta parolele unei aplicatii de aiurea, pentru ca nu se stie niciodata unde pot ajunge. Cred ca Keychain Access este una dintre cele mai neglijate facilitati din Mac OS X.

Ai pus punctul pe i. Ceea ce voiam a preciza anterior este că iBackup salvează excelent Keychain Access la instalare de la zero. În rest, evident, Keychain Access, nici nu e nevoie de altceva.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cand mi-am luat iMac-ul, mi-am transferat printr-un cont .Mac toate parolele din Keychain-ul de pe PowerMac. Si uite asa am beneficiat pe noul computer de toate parolele de pe forumuri, site-uri, conturi de email. Si functioneaza inclusiv cu auto-fill din Safari.

Semnătură 

⌘-N

1 din 2
1