Caut Card ptr laptop Firewire
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti si Brasov
Macuser din: 20.04.07

Cu scuzele de rigoare ca nu este cel mai corect mod de a ma exprima:
Am nevoie de un card pe care sa il introduc in laptop normal cu windows pe el si care sa imi incarce ipod-ul meu 3G 15 GB
Ipodul este detectabil cu usb dar se incarca doar prin firewire.
Am si o priza care dar conectarea la ipod se face tot prin usb care nici ea nu functioneaza.
Asadar cine are asa ceva si nu are ce face cu ea este rugat sa imi dea ori un PM ori pe mesenger : .
Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Avoktul - 08 August 2008 03:28 PM

Cu scuzele de rigoare ca nu este cel mai corect mod de a ma exprima:
Am nevoie de un card pe care sa il introduc in laptop normal cu windows pe el si care sa imi incarce ipod-ul meu 3G 15 GB
Ipodul este detectabil cu usb dar se incarca doar prin firewire.
Am si o priza care dar conectarea la ipod se face tot prin usb care nici ea nu functioneaza.
Asadar cine are asa ceva si nu are ce face cu ea este rugat sa imi dea ori un PM ori pe mesenger : .
Multumesc anticipat

Păi de ce nu se încarcă prin USB? Ești sigur? Cablul e OK?
Poți traduce „Am si o priza care dar conectarea la ipod se face tot prin usb care nici ea nu functioneaza.”, nu pricep ce vrei să spui.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Pai sunt sigur ca nu se incarca prin usb deoarece am discutat cu un tip de pe forum care se “pricepe” foarte bine la “mere” si el mi-ar fi spus ca modelul care il am eu este din fabrica destinat incarcarii numai prin firewire.
Asadar priza in termenii mei “de balta” reprezinta un incarcator normal de ipod care se introduce in “priza” fara sa fie conectat la calculator dar care la capatul care intra in incarcator are mufa “usb” si nu “firewire”.
Multumesc celor care ma pot ajuta anticipat. Ipodul acum sta trist pe birou fara viata. S-a terminat bateria.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Avoktul - 09 August 2008 08:11 PM

Pai sunt sigur ca nu se incarca prin usb deoarece am discutat cu un tip de pe forum care se “pricepe” foarte bine la “mere” si el mi-ar fi spus ca modelul care il am eu este din fabrica destinat incarcarii numai prin firewire.
Asadar priza in termenii mei “de balta” reprezinta un incarcator normal de ipod care se introduce in “priza” fara sa fie conectat la calculator dar care la capatul care intra in incarcator are mufa “usb” si nu “firewire”.
Multumesc celor care ma pot ajuta anticipat. Ipodul acum sta trist pe birou fara viata. S-a terminat bateria.

Mda, corect, cîteva modele mai vechi de iPod se conectează/încarcă numai prin firewire.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

bine bine….dar cine ma ajuta cu asa ceva…..astept oferte de asa ceva pe mail sau…...pm sau chiar pe topic..
Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Avoktul - 10 August 2008 04:01 AM

bine bine….dar cine ma ajuta cu asa ceva…..astept oferte de asa ceva pe mail sau…...pm sau chiar pe topic..
Multumesc anticipat

Păi cred că te vei ajuta singur căutînd un card PCMCIA cu ieșire firewire. Așa ceva aveau, dar recent nu mai aveau, în București pe Academiei, costa vreo 70 lei și avea 2 ieșiri. Cînd m-am decis să iau și eu una, să fie în casă, nu au mai avut!
De vreme ce nimeni nu zice că are probabil că așa și este, nu are nimeni așa ceva de vînzare! Fă o căutare la diversele și numeroasele firme hardware, dacă nu au pe stoc, faci o comandă...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Cu scuzele de rigoare te anunt ca avea un tip un astfel de placa pe care am conectat-o la laptop si nu mi-a incarcat si ma gandeam ca poate nu avea tipul de firewire necesar.  Ma gandesc ca ar fi vorba ca si la usb…..exista usb 1 si usb 2 (din cate stiu eu)
Multumesc pentru sfat, o sa caut.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Avoktul - 10 August 2008 04:08 AM

Cu scuzele de rigoare te anunt ca avea un tip un astfel de placa pe care am conectat-o la laptop si nu mi-a incarcat si ma gandeam ca poate nu avea tipul de firewire necesar.  Ma gandesc ca ar fi vorba ca si la usb…..exista usb 1 si usb 2 (din cate stiu eu)
Multumesc pentru sfat, o sa caut.

Adică vrei să spui că dacă e firewire într-un card PCMCIA nu încarcă? Știu și eu? Dacă scrie că e firewire, apăi ar trebui să fie firewire pe bune, cu alimentare cu tot.

Semnătură