1GHz P3, 256 MB ram, 2 harduri de 30 si 40 G, CDwriter, video: Radeon9200, cu mufa FW. Are placa WiFi cu antena pe fir. Monitor 14’’ ADI microscan.
Ruleaza decent un antivirus, antispyware, oDC, serverul de VNC si XP (in acealsi timp ).
Il donez doar pentru o cauza buna. Daca vrea sa-l cumpere cineva sa propuna un pret.
[ Modificat: 21 August 2008 02:23 AM de Administrator ]
Daca oferata ta este inca valabila si daca PC-ul este functional, as fi bucuros sa-ti recomand o familie care are cu adevarat nevoie de aceasta oferta.Familia la care m-am gandit are doi copii prescolari si doi copii luati in plasament.Pt. unul dintre acestia familia a depus actele pentru adoptie si se pare ca vor avea castig de cauza cat de curand. Nu sunt oameni bogati d.p.v. material dar se pare ca, multumindu-se cu ceea ce le da Dumnezeu, nu saracesc niciodata.
Toate cele bune!
Cred ca l-as folosi eu pentru o cauza nobila. Ma ocup ca pastor/duhovnic in judetul DAMBOVITA de 3 biserici neoprotestante si as avea nevoie de un asemenea calculator pentru una din biserici (celelalte au asa ceva) si l-as folosi pentru următoarele lucruri:
-curs de initiere calculator pentru 20-30 copii
-folosirea calculatorului pentru proiectia cantarilor de cantat cu sala din cadrul slujbelor biseicesti (avem disponibil videoproiector cu mufa RGB dar nu avem calculator al bisericii pentru aceasta)
-folosirea pentru anumite predici insotite de sliduri pp
Daca, se potriveste in vre-un fel conditiile pentru acest calculator da/ti va rog un PM. Nu il voi putea lua decat dupa inceputul lui septembrie, pana atunci fiind in afara tarii. Multumesc mult.
Am trimis ieri un PM catre mina. Toate cele 3 cereri indeplinesc conditia de baza, dar nu l-as trimite in Oradea, doritorul trebuie sa vina sa-l ia din Bucuresti. Apoi, e regula primul care cere, primul care primeste. Astept un raspuns de la mina deocamdata.
Placa video are iesire RGB si DVI. Are pe el sticker de windows 2000 professional 1-2 CPU, ca a fost demult un router de net (placa de baza cu 2 sloturi de CPU), de aici si portul FW. Cred ca ar tine fara probleme toate cele 3 taskuri.