1 din 2
1
Filme cu subtitrare pe ipod touch
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.05.08

Salut…ma ajuta si pe mine cineva sa pun film cu subtitrare pe ipod touch 2.0?

Vreau neaparat…sa imi pun niste filme asa….ca plec la mare…si n-o sa am computerul cu mine.
Astept mesaj de la voi…merci mult…

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Handbrake!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

problema e daca poti citi subtitrarea…
am facut si eu asta (pe un ipod video 5.5G) ca sa aiba si fi-mea cu ce se distra la mare.
Numai ca era aproape imposibil sa citesti. Poate touch-ul in mod landscape o fi mai bun.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Pe iTelefon se vede civilizat, avand aceleasi ecrane… ar trebui sa fie the same.
Nu ti-as recomanda vizionarea indelungata, mai ales la un kinder, s-ar putea sa-i solicite prea mult ochii. 1 film e ok, dar sa nu exagereze…

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

nu exagerez…nu ma uit mult…vroiam sa vad un film…care e in franceza…ala cu fluturele si scafandrul daca il stiti…
e un singur film…cam atat….ca la englezi nu vreau neaparat subtitrare…nu sunt kinder…am 21 de ani:)

primul mesaj cu “handbrake” este programul de care am nevoie? de ce nu da-ti mai multe detalii? e un forum totusi…de ce sa fim pe alaturi?

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

scuze i-am raspuns lui MaC®
@sinusoid
handbrake:
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/21117
http://handbrake.fr/
Merge numai pe Macintosh
Pt WindBlows, cred ca ai putea sa incerci cu VLC-ul, nu am incercat nici macar de pe Mac, nu stiu cum se comporta.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

pentru windows? cum se face? cu vlc nu stiu…ala stiu ca e programd e vazut filme…nu de encodat..sau cum se zice…
ai vreo solutie pentru windows?:)

merci foarte mult.

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Pentru Mac Visual Hub iar pentru windblows Videora : http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

si subtitrare pot pune? peste film? cum fac…ma inveti tu sorin?:)

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

nu merge programul..imi da o eroare…
cand dau convert video…da o eroare…si asta e…
pacat…asta e…merci

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu te-as putea ajuta daca ai avea mac si ai folosi visual hub , pentru ca eu asta am si asta folosesc , dar uite am cautat un pic pe google si am gasit cite cava , poate te uiti si tu : http://www.redkawa.com/forums/showthread.php?t=3819

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

cumetre…mie nu imi merge sa convertesc un film din avi in mp4…nu am ajuns la subtitrari..
am citit acolo ca daca le pun aceleasi nume la film si la subtitrare, programul si-ar da seama si ar include subtitrarea in film…dar mie imi da o eroare…la mai multe filme…:(
de convertit…le convertesc cu alive mp4 converter…merge programul…destul de greu le face….dar e singurul care il am si care merge bine…
dar cum fac cu subtitrarea….ma poti ajuta? nu am mac…ca as vrea…si maine plec la mare…

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și ce eroare îți dă, Cumetre? Dacă nu sîntem indiscreți. Poate o fi important. Sau e un secret?

[ Modificat: 12 August 2008 04:35 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

(PC user) Pentru a-ti pune subtitrari la filmele pe care le pui pe iPod nu iti trebuie decat un converter pt iPod si ACE Codec Mega Pack . Nu iti fa griji dak antvirusul il va detecta ca un virus wink .

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

PocketDivxEnconder , pe windows asta mi-a mers cel mai bine !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ca sa nu mai deschid alt topic: de cateva zile ma stradui cu un film. E un HD mkv, cu audio AAC 5.1. I-am pus si sincronizat subtitrarea, il vad foarte bine cu VLC. As vrea sa-l fac pentru iPhone, si nu reusesc.
Handbrake nu stie de mkv-uri.
VisualHub nu poate AAC 5.1 si da eroare de la inceput.
Episode Pro a facut ceva, dar la o calitate extrem de proasta (si fara subtitrarea arsa pe film, dar asta ar fi cea mai mica problema).
ffmpegX sta cu orele, se face ca lucreaza, dar nu incepe nimic.
QuickTime se face si el ca munceste, dar nu il pot lasa sa termine, ca zice ca ii ia mai mult de 20 de ore.

Am mai incercat sa extrag pista audio ca aif, dar MkvMerge nu stie sa combine aif-uri. Incerc acum sa fac aif-ul altceva si mai raportez.

1 din 2
1