1 din 8
1
mac intel, un succes?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Dacă cifrele pe care le-am citit alaltăieri sînt corecte, deja 16,5 % dintre macuseri au mac-uri „intel inside”. Zice-se că un milion erau anterior Windows users. Tot așa, Apple pare să fi vîndut în ultimul an în jur de 5 milioane mac-uri. Deci, în ciuda comentariilor pesimiste / critice / negative, Steve & Co. a gîndit bine ceea ce a făcut, inclusiv devansarea cu 6 luni a lansării mactel-urilor.
Zilele trecute am butonat un iMac G5 intel inside la MacGallery și nu se prezenta deloc rău, chiar deloc rău. Firește, sînt ceva aplicații care nu rulează deloc pe noile mac-uri (NeoOffice, de exemplu), iar altele rulează sub potențial, în Rosetta. E clar însă că, mai devreme sau mai tîrziu, vor veni și UB pentru acestea (notabil, aplicațiile „grele” de la Adobe, MS Office, Quark…).
Ce se mai aude cu acel Super-PPC de la IBM? Rulează pe vreun calculator real? Poate fi ocazia ca Steve să continue seria „veche” cu noul super-PPC? Nu prea cred deși, teoretic, totul se poate în lumea asta. Cică s-ar fi reactivat OZN-urile, cîndva la modă în junețea mea…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si eu am trecut de m-am jucat cu imac intel si sunt de acord, se misca bine, insa la flamingo si nu avea mai nimic pe el, chiar si office era gata trialul…o sa am ocazia sa ma joc mai mult cand voi avea unul pt mine la servici…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI

la carrefour se gaseste imac intel de o luna la vinzare ......au bagat chiar si ibook-uri.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI

apare si in catalog la :  Hi-tech
http://www.carrefour.ro

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Din pacate, Adobe Creative Suite 3 va aparea tocmai in al doilea trimestru al anului 2007. Pana atunci, stam cu PPC-urile…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 26 Martie 2006 06:33 AM

Din pacate, Adobe Creative Suite 3 va aparea tocmai in al doilea trimestru al anului 2007. Pana atunci, stam cu PPC-urile…

Dacă ești „lipit” de Adobe, la anu’...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Lipit sunt… aplicatiile Adobe sunt esentiale pentru mine si pentru multi alti Mac useri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cu exceptia aplicatiilor gen Adobe, MS Office etc., mie mi se pare un succes extraordinar. Acum e simplu sa criticam ca s-a grabit, ca nu merge Photoshopul, samd, dar sa ne aducem aminte ce gandeam cand s-a anuntat tranzitia!
iMacul si MacBook Pro-ul mi se par bijuterii de scule; miniul, mai putin, dar e doar inceputul.

Cat despre Power6, sunt anuntate pentru 2007 (daca nu ma insel) si targetul sunt serverele. Nu, Jobs nu o sa mai bage nimic PowerPC in Macuri. Cica Power Macurile ar avea sanse sa aibe 2 procesoare cu cate 4 nuclee = 8! Uh…!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Ms Office se misca foarte bine,doar ca se incarca la inceput putin mai greu,in schimb Neo Office nu merge deloc,intradevar.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

esti sigur? eu ultima oara cand l-am deschis sa lasat cu restart la iMac.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Il folosesc zilnic,sunt foarte sigur.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu foarte ocazional si poate n-am reusit sa-mi dau seama daca merge bine sau nu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

pai de ce nu instalati windowsul ?
ca sa mearga PS ??? smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

bai.. eu vreau sa fac o rata la iMAc (asta e .. ma mananca rau smile) ) si ma gandeam ca decat sa-mi iau Intel Core (tare mi-e frica de faptul ca Macromedia nu o sa vada UB uri niciodata, avand in vedere ca sunt proprietatea Adobe acum) mi-as lua un G5 de 20.

Insa.. la G5 mi-e frica de altceva.. daca in N ani mac-urile or sa fie numai Intel based… si eu o sa raman holbandu-ma l cat de frumos sta mileul pe G5-ul meu… adica.. daca tot fac o investitie.. vreau sa o fac pentru un timp indelungat.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

La dilema asta numai tu poti sa-ti raspunzi.
Incearca sa vezi cum se misca Macromedia prin Rosetta.
In cativa ani oricum o sa băloșești la alte scule.

Eu in locul tau mi-as lua un MacBook Pro smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

depinde si de ce are nevoie omu, macbook pro este mai scump cu sute de euro fata de 20 inch imac, poate nu are nevoie de mobilitate…

1 din 8
1

‹‹ nu gasesc      Vista mai intarzie... ››