si legat de asta…. nu prea stiu cum sa fac…
sa cumpar soft adobe cu core duo sau sa iau un g5? cum adobe nu are suport decat pt ppc acum, mai tarziu la un eventual upgrade mai intra 500 $...
varianta nr 2 ar fi sa iau un trial, back-up la sistem si instalat in fiecare luna pana apare ADOBE cu suport UB…
1. Daca ar fi trecut politia capitalei peste tine (la sugestia BSAsau microshtift, f*ck them si verisoara de la legal) ai fi stiut ca te anunta cu 2 sapt inainte, sa-ti pui licentele in ordine.
2. Nu exista nici o sansa sa stie plt. Capsuna cum se deschide un mac sa verifice licentele. La ultimul proces verbal au scris “Eigi of empaiers 2” si “Couterstrike”. Dar stiau sa dea regedit.exe sa se uite in CP. Atat.
Asa ca backupul ar trebui facut curat, dar de acolo…
bai.. eu vreau sa fac o rata la iMAc (asta e .. ma mananca rau ) ) si ma gandeam ca decat sa-mi iau Intel Core (tare mi-e frica de faptul ca Macromedia nu o sa vada UB uri niciodata, avand in vedere ca sunt proprietatea Adobe acum) mi-as lua un G5 de 20.
Insa.. la G5 mi-e frica de altceva.. daca in N ani mac-urile or sa fie numai Intel based… si eu o sa raman holbandu-ma l cat de frumos sta mileul pe G5-ul meu… adica.. daca tot fac o investitie.. vreau sa o fac pentru un timp indelungat.
cu iMac G5 poti face treaba buna inca 5 ani de acuma iainte
eu insa as mai astepta un pic shi mi-as lua un intelcore
eu lucrez, in particular, pe un g3 si un g4 / probabil ca o sa-mi iau un g5, cindva anul asta
dar ideea este ca folosesc destule aplicatii in os 9, desi a aparut sistemul X de atita timp / da, sunt curios sa vad un macintel cum se misca, dar nu cred ca mi-ar fi de folos acuma // configuratia optima nu cred ca trebuie sa fie de ultima generatie ci aceea care ti-o poti permite si da rezultate maxime
bafta!
Cu exceptia faptului ca inca nu pot vedea filme in full screen eu sunt foarte multumit de alegerea facuta.Nu am nevoie de mobilitate,asa ca am ales varianta imac de 20”.Nu il folosesc pt.grafica,doar pt.muzica,filme,internet,media,office,casa si multa distractie.
Dar pentru asta am renuntat la doua lucruri la care am tinut foarte mult:un minimac 1.42 1 g ddr si un apple cinema display aluminium de 23”.Dar una peste alta sunt foarte multumit:)
A mers la 2 filme,atata.Ori gresesc eu ceva,ori trebuie sa am rabdare sa apara ceva compatibil.Cu quicktime le vad super ok,dar la ce bun daca nu am subtitrare.