4 din 8
4
mac intel, un succes?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Parerea mea este ca VLC merge mai bine decat Mplayer
Le-am folosit pe amandoua!!

VLC s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 2 ani,
shi va fi tot mai stabil si mai complet

Alegetzi care va place!!

pana la urma e doar o chestie de obisnuintza!!!

mie mi-a placut VLC shi l-am ales pe acesta!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Vlc au scos primii versiunea u.b. dar problema cu acest player,cel putin la mine,este nesincronizarea film-subtitrare.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

adevarat!!
dar se poate rezolva din setari!!

mie nu imi place sa ma uit la filme
cu subtitrare ca is traduse prost shi
ma enervez.

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

sincer nu stiu in ultima vreme sa ma fi uitat la un film si sa fie tradus aiurea.
am testat si vlc si mplayer si imi placea mult vlc pana am vazut cat de simplu si usor de folosit este mplayer, dar nu ultimele versiuni ci 1.1
merge perfect, nu are nici o problema iar sub au diacritice fara interventii prin app, forks si mai stiu eu ce fonturi din interiorul app

ps: nu este de obisnuinta, este mai mult legat de usurinta in utilizare dar si cum se comporta. eu mplayer il vad mai bun decat bsplayer, microdvd sau alte playere de win dar si vlc de win/mac

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Parca topicu iera despre Intel-uri rolleyes
Tata lumea vorbeste numa despre playere…
Noroc ca am mai invatat si io ceva cu ocazia asta si in sfarsit imi mere mplayeru.
In ce priveste performantele noilor procesoare, iele devin mai mult decit evidente daca lucrezi in domeniu audio.
Chiar mi-as dori un MacBook Pro in loc de PowerBooku pe care lucrez acuma. Testele facute de unii muzicieni is pur si simplu naucitoare…
De asemenea posibilitatea de a avea dual boot cu Windows e o chestie foarte importanta pentru profesionistii in audio care erau nevoiti sa tie si un pc prin preajma pt a rula anumite aplicatii (unele foarte importante, care nu au echivalent pe OSX) scrise numa pt Windows.
Un alt exemplu: io am un sintetizator virtual care o ramas la v1.0 si firma care-l facea o crapat. Clar ca nu mai exista update-uri, universal binaries etc, deci daca imi schimb configuratia si trec pe un mac nou s-o dus synthu meu. Solutia ii sa il instalez pe Windows (ca din fericire ii cross platform), pe acelasi calculator, si cand am nevoie de iel boot-ez Windows si il pot folosi.
Orice s-ar spune noile masini sint in mod clar un pas inainte si tata lumea tinjeste dupa iele (cel putin in domeniu audio).
S-auzim de bine.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AlexBuga - 26 Martie 2006 07:08 PM

bai.. eu vreau sa fac o rata la iMAc (asta e .. ma mananca rau smile) ) si ma gandeam ca decat sa-mi iau Intel Core (tare mi-e frica de faptul ca Macromedia nu o sa vada UB uri niciodata, avand in vedere ca sunt proprietatea Adobe acum) mi-as lua un G5 de 20.

Insa.. la G5 mi-e frica de altceva.. daca in N ani mac-urile or sa fie numai Intel based… si eu o sa raman holbandu-ma l cat de frumos sta mileul pe G5-ul meu… adica.. daca tot fac o investitie.. vreau sa o fac pentru un timp indelungat.

La ritmul actual al schimbărilor, cînd la 6 luni apare ceva de 2x mai rapid / mai puternic, nu prea văd cum poți lua ceva à la longue; iar deocamdată mactel-urile suferă de lipsa aplicațiilor „grele”, chiar dacă merg în Rosetta, evident nu pot merge la viteza aia optimală de 2-4x mai repede.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member

Da,este adevarat,dar asta nu inseamna ca lumea nu trebuie sa investeasca in varianta intel,mai ales ca asta este viitorul si toti marii producatorii de softuri investesc acum in softuri u.b.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Din acest moment nu cred ca se va oprii ccresterea pc-urilor, respectiv a mac-urilor si tot timpul cand vei cumpara un produs va trebui sa te impaci cu ideea ca in cateva luni o sa apara ceva mai bun pt ca asta e lumea it-ului insa cred ca in momentul in care iti doresti ceva si ai si nevoie de el trebuie sa faci tot ce poti sa-l obtii, poate pana se lanseaza acel imac - powermac de 10X mai rapid ai un accident e masina, cade un meteorit(scuzati ca aberez) ,insa eu cred ca un lucru este bun cand ai nevoie de el si te bucuri de el pt tot timpul va aparea ceva mai rapid, mai destept, mai nustiu cum, si eu deaia zic ca difera utilizatorii de mac, ca nu isi iau calculatoare doar ca sa faca toata ziua benchmark-uri sa vada ce buni sunt ca uttilizatorii de pc, pt ca mai apoi sa folosesca 15% din capacitatile calculatorului pt a vb pe mirc si a vedea filme

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sfatu meu este sa bagi la saltea banii aia ca pana-i strangi te mai razgandesti si -o sa-ti para rau.
asa cum o sa fac eu si-ntr-un an doi imi iau altu. acum as vrea ceva mobil, da mai incolo nu stiu ce o sa-mi trebuiasca mai mult, monitor de 20 sau mar care lumineaza.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
gothy - 03 Aprilie 2006 11:21 PM

Da,este adevarat,dar asta nu inseamna ca lumea nu trebuie sa investeasca in varianta intel,mai ales ca asta este viitorul si toti marii producatorii de softuri investesc acum in softuri u.b.

Ah, ai comentat total pe langa ceea ce spuneam. Voiam a spune ca, daca as avea acum bani, mi-as lua un mactel, daca nu mi-as fi luat acum aproape un an, un imac g5 ppc, un mac mini ppc si un pb, tot ppc. Daca nu mi-as fi innoit zestrea, as fi rumegat ce sa-mi iau… Oricum, planul cu ceva solid, care sa tina ani de zile, nu mai tine, toti, absolut toti, merg pe ideea innoirii hard + soft la fiecare an…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Devine din ce in ce mai interesant un Mac cu Intel: http://www.techworld.com/opsys/news/index.cfm?newsID=5712
Ideea e ca: We will enable users to run multiple operating systems (like Linux and Windows) simultaneously with Mac OS X. This is not simply a “dual-boot” but instead gives our users the ability to use Windows or any other operating system at the same time as Mac OS X [...]

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Da, mare lucru. Cu adevarat macurile devin cele mai capabile calculatoare de pe planeta, in ciuda unor proteste ale asa-numitilor mac fanatics.
Pentru cei care intr-adevar au nevoie de lucrurile estea un mac ii cu adevarat acuma cea mai tare chestie.

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

in legatura cu intel acum cateva zile am citi pe chip ca amd a inaintat un proces contra intel. detalii aici:http://chip.ro/stiri/diverse/amd_si_intel_se_intalnesc_in_fata_unui_judecator/11762

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBuga - 26 Martie 2006 07:08 PM

bai.. eu vreau sa fac o rata la iMAc (asta e .. ma mananca rau smile) ) si ma gandeam ca decat sa-mi iau Intel Core (tare mi-e frica de faptul ca Macromedia nu o sa vada UB uri niciodata, avand in vedere ca sunt proprietatea Adobe acum) mi-as lua un G5 de 20.

Insa.. la G5 mi-e frica de altceva.. daca in N ani mac-urile or sa fie numai Intel based… si eu o sa raman holbandu-ma l cat de frumos sta mileul pe G5-ul meu… adica.. daca tot fac o investitie.. vreau sa o fac pentru un timp indelungat.

stai linistit mestere, toti dealerii spun ca nu mai au imac g5, asa ca gata!

ia-ti intel deci…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member

Dar sa speram sa ai noroc sa scoata adobe ceva u.b. cat mai repede,si cred ca o sa se intample cat de curand.

Semnătură 

4 din 8
4

‹‹ nu gasesc      Vista mai intarzie... ››