hdd extern 2.5 nu are tensiune suficienta
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

hdd extern 2.5 prin oricare port USB al PB-ului meu G4 1.5, nu are tensiune suficienta sa-mi functioneze…s-a mai confruntat cineva cu problema asta? exista alta varianta inafara de alimentare separata a enclosure-ului?

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca ai 2 mufe USB la Rack-ul ala, foloseste-le simultan!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

Din pacate nu are! sa inteleg ca trebuie neaparat sa-l alimentez separat. Imi pare rau fiidca pe alte laptopuri si PC-uri functioneza corect. Sa fi avut eu ghinionul ca numai PB-ul meu sa nu scoata cei 500mA

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Exact acceasi problema am avut si eu pe Mac mini cu un hdd extern de 2,5,dar pe un G5 functiona.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

nu ai ghinion .... asa e la powerbook-uri. nu scot pe usb cei 500mA minimi necesari alimentarii unui hdd extern pe usb
si eu am aceasi problema cu hdd-ul meu extern. am cumparat un de la canyon un adaptor pe usb pentru a avea mai multe usb-uri la powerbook. folosesc alimentatorul de la el (cutia de la hdd e facutat tot de canyon) si merge excelent.

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!