2 din 2
2
.....iPhone Has a Kill Switch
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08
krareloaded - 19 August 2008 03:23 PM
zup - 19 August 2008 03:16 PM

ce nu e chiar asa?  steve jobs nu stie ce vorbeste?
detaliaza…

dc vb de acelasi lucru, uite aici de ce? http://www.iphonemobile.ro/core-location-blacklist/

(discutia e inceputa pe alt topic, dar e mai bine sa raspund aici)

Se pare ca nu ai citit link-ul postat de mine, era de ajuns sa citesti primul paragraf:
“Apple CEO Steve Jobs has confirmed that the iPhone 3G has a kill switch that can remotely remove software from the devices.”

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Sint deja citeva ore de cind sint si eu posesorul unui iphone 3g 8 gb. Si sint inchintat deocamdata . Prima chestie care am sesizat-o a fost forma spatelui un pic mai bombata in mijloc si mai curbata pe margine care il face mult mai placut in mina , parca sta mai bine in palma decit prima generatie ,  nu mai ai sentimentul ca iti aluneca din mina , a doua mare realizare 3g-ul (eu sint pe vodafone si firmware 2.0.2 care cica a mai rezolvat cite ceva cu conexiunea 3g din ce am citit si eu) este cu totul altceva decit gprs-ul cu care eram obisnuit pina acum , mult mai rapid , eu sint incintat . Alt lucru pozitiv este precizia de citiva metri cu care “maps”  ma localizeaza acum , chiar si in casa . Spun asta pentru ca la un moment dat am avut un pda fujitsu siemens care avea si gps incorporat si in casa nu reuseam sa ma conectez la seteliti neam .Altfel la fel ca si prima generatie , parca un pic mai vioi la jocuri . Partea negativa ramine lag-ul de la contacts este identic cu prima generatie.

din graba sa va impartasesc impresile mele am postat aiurea , vroiam sa postez in topicul ” Primele impresii iphone 3g ” asa ca rog un administrator sa imi mute si mie postul in topicul care trebuie , scuze .

[ Modificat: 22 August 2008 06:03 AM de sorin ]

2 din 2
2