iTunes Error 1011, Repair needed. Iphone Cannot make or receive calls
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Hm. Cred că sînt primul care postez asta, pe aici, ceea ce NU vă doresc și vouă. Ok, iată faptele:
iPhone 2G 112OTB săptămîna 50. Bibilit doar de mine, de cînd era de-o șchioapă.  E vorba de iPhone-ul fratelui meu care avea 1.1.4 pe el cu tot tacîmul.
Ei bine, în nemernicia lui, s-a jucat cu nuș‘ce soft care făcea ca la Settings/About să apară 2.0, modifica icon-ul de la Installer în cel de la AppStore, de, minte de copil. Brusc i-a apărut neplăcutul mesaj “Repair needed. Iphone cannot make or receive calls. Please contact bla bla bla” L-a adus la mine, l-am conectat, i-am dat restore, Error 1011. I-am făcut tot ce m-am priceput eu, adică:
  I-am șters bootloader, flash baseband, nimic. Nu merge.
  L-am urcat la 2.0. Nada.
  L-am coborît la 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4. Același nimic.
  L-am urcat la 2.0.1 Guess what?
  L-am coborît din nou la 1.1.2 etc. iTunes Error 1011. (Ăsta e aproape de 9/11 sau mi se pare mie?)
  Reușesc să-l deblochez, dar nu are WiFi, sunet, nu recunoaște SIM-ul. La Bootneuter doar stă. Nici măcar nu se gîndește, doar stă.
  Nici măcar de iPod nu poate fi folosit.
  Problema e, bănuiesc eu, că baseband-ul e ciulama. S-ar părea că ultima soluție e cea hardware, cu testpoint-ul.
  Asta în cazul în care nu e commboard-ul ars. Ptiu, drace!

Acuma, m-am gîndit să încerc “the Hard(ware) way”. Problema e că, după ce am ajuns în stagiul de mai jos, m-a apucat, așa, o strîngere de inimă și m-am gîndit să țip pe aici după ajutor, poate știți voi ceva ce nu știu eu. Poate ar mai fi vreo soluție software. Așa că, așa cum zisei mai sus…...  AJUTOOOOOR!!
Am următoarele rugăminți:
- Nu-mi trimiteți link-uri spre tutorialele de pe hacint0sh. Le știu pe de rost. În altă parte, eventual.
- Nu începeți cu morala despre ce și cum și care soft nu trebuia instalat. Cine nu a dat chix niciodată, ăla să arunce piatra.
- Luați aminte la prima parte din semnătura lui virus-luci.
- În eventualitatea că nu e altă soluție, dacă știe cineva un link în amănunt cu hardware unlock, pe care să-l iau de model, i-aș rămîne recunoscător.
“În speranța că cererea mea va fi soluționată...............................”
Toma.

PS   Luați voi o mînă de zîmbăreți și presărați-i peste cele scrise mai sus. Pînă la urmă, mai glumim, ne destindem și încercăm să ne rezolvăm problemele. În cel mai rău caz, rămîne de piese de schimb. Dar mi s-a făcut așa o milă de frati’miu cînd l-am pus să aleagă între un 6230 și un 6280. Avea acea privire de cățel plouat în timp ce-mi zicea că e “doar” un telefon.
PPS Orice ajutor e binevenit și nu va rămîne nepedepsit.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Dai un PM lu’ Merlin stia el 2 service-uri….unu in Buc mai scump si unu in Bv mai ieftin. Poate te ajuta aia!
Unu din ele era asta: 

Str. Mecet nr 24 (intrare Popa Nan)
Deschis intre 11-17
Media Max (asigura si iPhone service)
021 224 55 13.

Ala din Bv il stie doar Merlin.
Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

I-am dat PM Chucky.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In primul rand, pot sa arunc piatra acum?! smile  Serios, daca cumva e vorba de service-ul de pe linia lui 21, pe langa twice, nu te obosi, arunca-l direct e mai rapid. Solutia a 2a, inchide-l, si da-mi un telefon, si vedem ce putem face. Am mai pus unul pe picioare, poate ai noroc, nu? Ai pm
PS (daca esti si in Bucuresti logic)

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

nu este vorba de acel service, deci nu.. nu poti arunca piatra wink. Dar poti incerca sa il ajuti pe om. Bafta!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Arunc piatra din alt motiv, nu de service. Este vorba de”- Nu începeți cu morala despre ce și cum și care soft nu trebuia instalat. Cine nu a dat chix niciodată, ăla să arunce piatra. “

wink

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
mirceahr - 14 August 2008 05:55 PM

Arunc piatra din alt motiv, nu de service. Este vorba de”- Nu începeți cu morala despre ce și cum și care soft nu trebuia instalat. Cine nu a dat chix niciodată, ăla să arunce piatra. “

wink

Era o glumă. Trist e că eu știam asta. Și i-am spus și lui să nu-și mai instaleze toate căcatur!le că o s-o pățească. Și eu am mai făcut experimente dar nu m-am fript. Încă. Prin urmare….... la ce concluzii ați ajuns? Să-l desfac sau nu? Mai e vreo variantă software de care nu știu eu?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pai e simplu!
fa asa:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034

si fa restore la un custom 2.0.1

bafta

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •