Handbrake crapă
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mi s-a întâmplat a nu știu câta oară ca Handbrake să crape spre finalul conversiei unui DVD (VIDEO_TS pe hard disc). Astă noapte a râșnit la encoding vreo 9 ore, pentru ca la final să se aleagă praful de tot ce-a făcut. Ce naiba să-i fac?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 15 August 2008 01:36 AM

Mi s-a întâmplat a nu știu câta oară ca Handbrake să crape spre finalul conversiei unui DVD (VIDEO_TS pe hard disc). Astă noapte a râșnit la encoding vreo 9 ore, pentru ca la final să se aleagă praful de tot ce-a făcut. Ce naiba să-i fac?

Mă gîndesc că a-i contacta pe autori ar fi cel mai bine. Probabil intră în conflict cu ceva de pe acel sistem și, dacă le dai toate datele, le faci un serviciu.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sa-i arunci plist-ul? Daca nu ai facut-o deja.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Din câte am impresia, acestă problemă este nouă, începând cu Update-ul la Mac OS X 5.4.
Cei de pe Forum-ul oficial nu au dat încă nicio soluție clară.
Dar eu cred că dacă ai un DVD protejat, HandBrake nu poate face față.
Încearcă să vezi dacă îl ripuiești mai întâi în HDD cu MacTheRipper sau cu orice altceva ce îți convine, și revino la HandBrake.
Mai mult nu știu.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
_ - 15 August 2008 04:21 AM

Din câte am impresia, acestă problemă este nouă, începând cu Update-ul la Mac OS X 5.4.
Cei de pe Forum-ul oficial nu au dat încă nicio soluție clară.
Dar eu cred că dacă ai un DVD protejat, HandBrake nu poate face față.
Încearcă să vezi dacă îl ripuiești mai întâi în HDD cu MacTheRipper sau cu orice altceva ce îți convine, și revino la HandBrake.
Mai mult nu știu.

Păi nu de ripuire vorbește, deoarece la carte scrie că Handbrake nu se ocupă de asta. Pe el îl frămîntă de ce muncește, muncește iar, la final, crapă fără urmă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Încă o noapte pierdută. I-am schimbat parametrii de conversie (prima dată îi dădusem să facă un M4V codat H264 și crăpase). Acum i-am zis să facă AVI, tot H264. Nu a mai crăpat, dar progress bar-ul a rămas de la ora 3:55 pe la jumătate și nu a mai scris nimic pe disc de atunci. L-am oprit, asta e.

La acest minunat program suportul tehnic se oferă numai pe forumul handbrake.fr, și asta doar dacă pui Activity Log-ul programului. În caz contrar topicul este închis fără discuții. Autorul programului specifică clar (tot pe forum) că nu vrea să fie deranjat cu emailuri sau cu mesaje private. Mă rog, ce plătești aia primești.

EDIT: “x264-in-avi is broken in 0.9.2.” - zice autorul programului pe forum. Așa deci.
Dacă aveți probleme asemănătoare, încercați un build de 0.9.3:
http://forum.handbrake.fr/viewtopic.php?f=5&t=6059

[ Modificat: 15 August 2008 03:17 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N