problema export psd din Illustrator CS3
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.06.08

incerc sa export un psd dintr-un fisier .ai astfel incat sa imi pastreze layer-ele si sa ramana editabile. optiunea “Write layers” din fereastra de export este activata, la fel si “Maximum editability”. Toate bune si frumoase… a mers bine-mersi pentru vreo 150 de fisiere (sunt multe pe care trebuie sa le fac asa) si mai am de exportat doar 8. LOL

Problema e ca l-au apucat dracii pe domnu’ illustrator si face flatten la absolut tot.

help! daca v-ati intalnit cu problema asta… poate fac eu ceva ce nu trebuie.

Multam!

ps: lucrez pe PC la serviciu, da’ nu cred ca are vreo importanta platforma in cazul de fata. Cred ca e ceva ce imi scapa in setarile din Illustrator, desi toate au mers minunat pentru 98% din lucrare.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Încearcă pe un alt computer sau pe o altă versiune de Illustrator… Greu de dat cu părerea la modul general, depinde ce-i prin fișierele alea.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 25.05.08

Dă un restart la PC (probabil e cam târziu sfatul la ora asta).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

ai elemente in afara paginii setate?
am pățit-o o singură dată când aveam un spațiu, text. in afara artwork-ului. e de la ei!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

@Robert S. : am incercat filosofia Microsoft de a rezolva problemele. nu a functionat LOL

@Haris: o sa mai verific continutul dar nu vad care ar fi problema. a mers pentru 100 si ceva (cu continut asemanator) si pe ultimii 10m a dat in balbaiala.

@Tudor: asta e ceva ce nu am facut. luni dimineata o sa incerc si asta. daca nu merge nu stiu ce sa mai fac. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

dupa tz incercari si invarteli am rezolvat. e un grup care nu ii convine, desi nu inteleg de ce. whatever. important e ca nu trebuie sa le fac din nou LOL.

‹‹ Font Conference      în legătură cu Pages ››