alin79,
spune-mi si mie te rog, cand este pe 2G si efectuezi apeluri, cate sunt cu eroare? pe vodafone?
ca pe orange, din 5 4 sunt eroare
Pe vdf, in 2g nu am probleme deloc. Din ce spui tu, este vorba de lipsa semnal iar telefonul nu initiaza apelul si iti vine “ton”. Pe vdf lumea a raport probleme in 3g cu apelurile primite, raspunzi la telefon insa se aude o interferenta ” ca si cum asculti la casetofon pe repede inainte”, dupa care inchizi si daca te suna a doua oare merge perfect. Cu apelurile efectuate pe 3g nu sunt probleme.
Semnalul pe 3g vdf flucteaza pe iphone de la 1 liniuta la 3 sau full, la fel cum a fost raportat in toate retele din lumea, mai trece din 3g in 2g ( fara dropped call), pe 2 g mereu este 5 linii sau minim 3.
este bine.
si eu ce naiba fac…?
am vb la orange, m-au puus sa selectez manual pe 2 G reteaua, am trecut in airplane si degeaba.
cand sunt pe 2G din 5 apeluri 1 este reusit. cine naiba stie cati mor fi sunat si am avut tel inchis, cu toate ca semnaul este maxim non stop pe 2 G iar pe 3G fluectueaza din 3 in maxim!
imi recomanda sa ma duc la orange concept store ca cica acolo este o singura persoana care le stie pe toate, fiind instruita..!
imi inchipui ce este acolo!
schubert, si eu am avut patanii similare cu orange, dar cu un terminal HTC (windows mobile).
Solutia de la orange: dupa o luna cei de la orange mi-au zis ca e congestionata reteaua si ca nu am ce face
Solutia de la mine: dupa ce i-am amenintat ca se reziliaza contractul business de la ei, s-au gandit ca totusi ar fi bine sa faca ceva, si cu cateva minute inainte sa trimit cererea de reziliere pe fax m-au sunat si mi-au zis ca merge, si de atunci nu am mai avut probleme
Anyway, orange = ratati. Abia astept portabilitatea numerelor, sa ma pot muta linistit la vodafone cu pastrarea numarului (care-l am din 98 )
schubert, si eu am avut patanii similare cu orange, dar cu un terminal HTC (windows mobile).
Solutia de la orange: dupa o luna cei de la orange mi-au zis ca e congestionata reteaua si ca nu am ce face
Solutia de la mine: dupa ce i-am amenintat ca se reziliaza contractul business de la ei, s-au gandit ca totusi ar fi bine sa faca ceva, si cu cateva minute inainte sa trimit cererea de reziliere pe fax m-au sunat si mi-au zis ca merge, si de atunci nu am mai avut probleme
Anyway, orange = ratati. Abia astept portabilitatea numerelor, sa ma pot muta linistit la vodafone cu pastrarea numarului (care-l am din 98 )
Florin
Exact ceea ce cred si eu, aparatele inca nu sunt recunoascut de reteaua orange / vodafone… trebuie sa o puna la punct. De aceea toti utilizatorii tb sa faca galagie la relatii cu clientii…
diferenta de comportament intre vodafone si orange cu un client platinum.
la vodafone cand comanda online de un produs sau un serviciu, mi se trimite prin curier in maxim 24 de ore. si se emite factura la plata exact cand se emite si ceea de voce.
la orange, ca sa fac comanda trebuie mai intai sa platesc si apoi sa imi trimita produsul…
la orange cand ii anunt ca doresc sa ajung la un orange shop ma trimit si stau la rand.
la vodafone, aleg eu magazinul si data si ora. si cand este full am rezervare si nu stau la rand.
abia astept, conform spuselor admin de la vodafone ca in octombrie se pot transfera numere la o alta retea, sa plec cu totul de la orange…
duca-se la altii!
mentionez ca fact lunara orange este = 3.000 ron
vodafone = 2.500
iar in roaming cam 10.000 ron vodafone, cam la 3 luni
ptr 30 de numere si 10 date…!
Sincer sa fiu, este irelevant cel de abonament foloseste fiecare, chiar si pt 3 eur luna mi se pare normal sa aiba servicii de retea bune. Customer service e alta poveste.
Scuze ca ma bag si eu dar poate ajut: persoana care are probleme cu semnalul si convorbirile sa verifice cartela sim, daca are din aia cu cip mic, sa mearga imediat la shop si sa reclame ca are probleme cu cartela, se intrerupe convorbirea fara motiv, mai apare mesajul check sim..si o schimba. Eu am avut i-phone generatia 1 si aveam probleme cu semnalul, intreruperi, mult ecou si acum am schimbat cartela cu una cu cipul mare si merge STAS. (cip mic inseamna partea aia cu contactele mai pe mijlocul cartelei iar cip mare inseamna ca are contactele metalice aproape pe toata suprafata cartelei sim)
Scuze ca ma bag si eu dar poate ajut: persoana care are probleme cu semnalul si convorbirile sa verifice cartela sim, daca are din aia cu cip mic, sa mearga imediat la shop si sa reclame ca are probleme cu cartela, se intrerupe convorbirea fara motiv, mai apare mesajul check sim..si o schimba. Eu am avut i-phone generatia 1 si aveam probleme cu semnalul, intreruperi, mult ecou si acum am schimbat cartela cu una cu cipul mare si merge STAS. (cip mic inseamna partea aia cu contactele mai pe mijlocul cartelei iar cip mare inseamna ca are contactele metalice aproape pe toata suprafata cartelei sim)
Cip mic sau mare? Tehnic stii cumva cum se numesc fiecare? Sau poti sa pui o poza cu simul respectiv? mci