10 din 10
10
Primele impresii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
alin79 - 28 August 2008 02:10 AM
Adrian_is - 28 August 2008 01:47 AM

Scuze ca ma bag si eu dar poate ajut: persoana care are probleme cu semnalul si convorbirile sa verifice cartela sim, daca are din aia cu cip mic, sa mearga imediat la shop si sa reclame ca are probleme cu cartela, se intrerupe convorbirea fara motiv, mai apare mesajul check sim..si o schimba. Eu am avut i-phone generatia 1 si aveam probleme cu semnalul, intreruperi, mult ecou si acum am schimbat cartela cu una cu cipul mare si merge STAS. (cip mic inseamna partea aia cu contactele mai pe mijlocul cartelei iar cip mare inseamna ca are contactele metalice aproape pe toata suprafata cartelei sim)

Cip mic sau mare? Tehnic stii cumva cum se numesc fiecare? Sau poti sa pui o poza cu simul respectiv? mci

Cei de la Orange au lansat (schimbat) cam de 2 ani, sau mai putin, cartela asa-numita “cartela SIM 3G” - ce se adreseaza telefoanelor cu 3G. Am avut un Nokia 6280 si stiu ca a mers mult mai ok dupa ce am inlocuitul sim-ul.

http://www.orange.ro/services/cartela-sim3g-ro.html

[ Modificat: 28 August 2008 02:15 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Meseriasilor..nu reusesc sa descarc 202 si sa instalez…am dat update din i-tunes la 2.0.2 si dupa 20 min de download imi zice ca a expirat timpul descarcarii sau ceva de network..au zis bine astia de la orange ca nu nu voi putea downloada softul..oare de ce? exista alta modalitate?

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Adrian_is - 28 August 2008 03:02 AM

Meseriasilor..nu reusesc sa descarc 202 si sa instalez…am dat update din i-tunes la 2.0.2 si dupa 20 min de download imi zice ca a expirat timpul descarcarii sau ceva de network..au zis bine astia de la orange ca nu nu voi putea downloada softul..oare de ce? exista alta modalitate?

e din vina celor de la Orange. probabil previn o incolmpatibiliate cu reteaua lor, daca s-ar face update-ul.
Desi cei de la Apple recomanda insistent update-ul mai ales pentru cei cu 3G!

Naiba sa ii ia! Suna-i si reclama, nu ar avea voie sa te opreasca din a folosi terminalul la functionalitate maxima din cauza retelei lor de rahat.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRank
Member

Multumesc pt raspuns!

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.12.06

Iphone 3G de la Orange, cu 2.0.2 instalat fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRank
Member

cu ce l-ai instalat si cum? te rog detaliaza ca nu mai am liniste!mersi mult.

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Pur si simplu l-am conectat la iTunes si i-am dat check for updates, apoi l-am instalat. L-a tras si instalat fara probleme.
N-am facut nimic special, pur si simplu am urmat pasii (cred) normali. Ma tem ca nu am mai avut iPhone inainte deci nu pot sa iti dau mai multe sfaturi.

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
RankRankRank
Member

nihilX..ce sa mai zic, sunt suparat..negru.nu pot sa inteleg la mine de ce nu merge. ma gandesc sa fac instalarea ai cu quckpnGUI parca dar il aduce la 2.0.1 si mai si tremur pana termin tot procesul!

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ultima versiune de qickpwn poate sa-l aduca si la 2.0.2 cred? Eu am facut jailbreak cu 2.0.2 deja instalat, deci nu sunt sigur.

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

@Adrian_is
Incearca sa faci update-ul de la alta conexiune la net, sau incearca noaptea cand traficul este mai liber.
Conexiunea ta la net nu poate sa faca un trafic decent si din cauza asta iti spune ca a expirat timpul.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
Adrian_is - 28 August 2008 03:02 AM

Incearca sa uninstall itunes-ul pe care il ai acum si apoi sa instalezi altul fresh. Asa mi-a facut si mie cand am trecut de la 1.1.3 la 1.1.4

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRankRank
Member

multumesc mult pt ajutor. am reusit pana la urma..era din cauza antivirusului sau a filtrului de la firewal. am 2.0.2 complet functional.

10 din 10
10