3 din 10
3
Primele impresii Iphone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Ce atata discutie pe tema “se misca mai bine… bla bla”. NORMAL ca se misca mai bine cu sau fara pwnage, din simplul motiv: asta nou, 3G are proc la 830Mhz iar al’ vechi, 1st gen, are la 630 sau 670 Mhz (nu stiu cu exactitate, sa imi fie cu scuzare). Deci?

Later edit: pentru cei care nu se edificau cum e cu net-ul de la Vodafone. Eu am asa ceva. Dau 10 euro + TVA/luna pt trafic de 1 Gb cu 1Mb/sec, ce depaseste, imi reduce viteza la 128kb dar nu ma taxeaza suplimentar. Mi-au dat un card PCMCIA pt laptop (eu am cerut expres, puteam alege modemul acela mic gen mouse), gratuit, pt ca m-am abonat pe 2 ani. Care e ideea: acest card/modem are un SIM obisnuit de tel in el. Se scoate, se pune in iPhone 3G si se utilizeaza net nelimitat (poti trimite si SMS si primi, astfel afli si ce nr de SMS ai, pt ca DA, telefon NU MAI AI). Dar poti face altceva. Mai folosesti un tel suplimentar atunci cand vrei permanent net, si redirectionezi toate apelurile pe alt nr.

[ Modificat: 18 August 2008 04:17 PM de merlin2578 ]

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

esti cam RAMBO asa putin…....n-ai decat sa faci asa….unii nu au chef sa faca skimb de simuri sau sa aiba un “telefon” care nu poate fi folosit ca TELEFON…..mai bine ma car cu laptopu dupa mine, nu? Il pui in ghiozdan si e acelasi draq!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Da Chucky ai si tu dreptate. Eu am lamurit cum e cu dilema abonamentelor. Sa ai si date si telefon este foarte, foarte scump la Voda. Ce sa-i faci, nu le poti avea pe toate.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Ǻﭏdяei - 18 August 2008 08:09 AM
Aetherius - 18 August 2008 06:42 AM

pai da, 6 GB primele nush cate luni, pe urma 3GB.
Abonamentul nu apare pe oferta, fiindca este customizat cu optiuni + discount-uri ca am o vechime.. etc smile

păi da, îţi e de ajuns 3Gb (şi nouă ne-ar fi), dar nu toţi sunt “boieri” ca tine ohh
Cu oferta de la Vodafone, ca să consum 3Gb trebuie să plătesc
17 euro pentru abonamentul de 500Mb + 60 de euro pentru fiecare 1 G consumat (0.06 pentru 1Mb)
Adica 17 euro (abonamentul) + 150 euro (2,5 Gb) = 167 euro pentru 3Gb!! - şi la suma asta adaugă tu 19% tva-ul că eu nu mă mai joc.. downer

Precis tu nu plăteşti atât.

17 euro + tva [130 nationale/160 orange/200 scrise/trafic 6GB] ..cam asta am din cate imi amintesc.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Bateria tine destul de bine dupa parerea mea.
De la ora 8 dimineata : 20-30 de telefoane pe zi / o ora jumatate de net(aici includ si mailurile) / o ora de ascultat muzica si este la jumatate la ora 8 seara.
Ceea ce mananca alarmant din baterie este GPS-ul si jocurile 3d.
Cu toate astea nu cred ca se termina bateria daca folosesti si gps-ul 30 min/o ora ptr a afla cateva info despre drum.
In timpul asta de 12 ore:  serviciul 3g a fost activ, push mail activ, wifi 6 ore.
In alta ordine de idei: se incalzeste la fel ca generatia naterioara la folosirea net-ului/gps/jocuri 3d
Difuzorul a fost imbunatatit considerabil (se aude destul de tare ca sa asculti o melodie sau sa vezi un film)
Wifi-ul este mult mai puternic - in casa, in zona in care pierdeam semnalul acum am 2 linii .
Se aude mult mai clar in convorbire (chiar si pe edge).

Opinia mea: MERITA PE DEPLIN UPGRADE-UL !!!

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

După review-ul făcut de tine… da, sunt aspecte de luat în calcul.
Eu nu mă grăbesc însă, deşi e din prima generaţie, îmi place mai mult ca design; îl am cumpărat de la jumatatea lunii Mai iar acest model nou nu aduce îmbunătăţiri mari (cel puţin noile dar puţinele funcţionalităţi nu îmi sunt utile aproape deloc).

Va fi un WOW pentru viitorii utilizatori de iPhone care nu au luat contact cu acest tip de telefon.

Pentru cine nu e un efort, ca un moft aşa… cred că merită să îşi ia şi noul model.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

L-am testat si eu…nu mi se pare ca merita sa fac upgradeul…plasticul de pe spate,e…...astept urmatorul model din aluminium tot smile
Nu simt lipsa 3G-ului, iar de GPS ma lipsesc,
in concluzie….CU CERTITUDINE NU AM SA TREC LA IPHONE 3G!!!

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Eu l-am luat azi. 539 EUR cu abonament de 3 EUR la Orange pe 2 ani (redus 12 luni 50% smile ). Urmatorul pas e deblocarea ori la Orange oficial, ori altfel. Deocamdata ma bucur de el si e foarte tare.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
gorrocs - 23 August 2008 12:33 AM

Eu l-am luat azi. 539 EUR cu abonament de 3 EUR la Orange pe 2 ani (redus 12 luni 50% smile ). Urmatorul pas e deblocarea ori la Orange oficial, ori altfel. Deocamdata ma bucur de el si e foarte tare.

este un topic alaturi despre iphone 3g si reteaua vodafone 3g crezi ca poti sa arunci o privire si sa ne spui cum se comporta al tau in reteua orange ? daca ai aceleasi probleme ? multumesc

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

Am citit topicul si nu pot inca sa imi dau cu parerea. Desi am vorbit cam 15min de cand il am, am dezactivat 3G-ul deocamdata de frica tarifului groaznic de 0.9EUR/MB la abonamentul meu nou Orange. Desi sunt pe wireless acasa am zis sa imi iau masuri de precautie (sa nu treaca cumva pe cellular data si sa faca vreun transfer mare la viteza 3g, asa la 2g mai am timp sa-l opresc macar).

O sa testez maine cu siguranta cu 3G activat si revin cu parerea mea. Nu trebuie sa mai spun ca au decurs foarte bine convorbirile până acum (orange 2 orange, orange 2 vdf) chiar daca semnalul in casa se pare ca e mai slab decat la vodafone.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Guys, presupunad ca fac efortul financiar si dau 500 euro + 100 pt decodare pt orice retea la Orange ( ca sa-l folosesc pe Vodafone) pot sa instalez Installer pe el si sa-mi pun aplicatiile mele ?
Pan acum am avut de a face doar cu telefoane care au trebuit jailbreak-uite si unlock-uite smile asa ca nu mi-e clar ce fac cu un teelfon “oficial” unlocked , pot pune Installer pe el fara sa-l jailbreakuiesc sau altele ...
Sau aberez ? smile

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

Apropo de deblocare nu se stie nimic oficial la Orange. Nici la relatii cu clienti unde m-au trimis sa intreb la magazin si nici in magazin unde tipa care mi-a vandut telefonul mi-a zis sa nu ma bazez pe asta… ma rog in timp ce incerca sa ma convinga sa mai adaug optiuni la abonamentul de 3EUR pe care eu le refuzam cu indarjire.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

tot ce vad functional pt mine..si nici atunci nu total..e faza cu jackul.. ca poti conecta orice casca.. etc..
in rest.. normal.. arata fain cu designu nou.. mai plat..mai shiny..mai cu butoane din aluminiu.. bunes si cele
din plastic.. si la preturile care leam vazut.. acum il tineam in mana.. si ziceam: Doamne! bine ca miam luat iPhone
din a doua generatie..:D sunt mandru.. imi place..

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member

Am vorbit pe 3G ultimele 10 minute, nicio problema de receptie/sunet.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
gorrocs - 23 August 2008 03:48 AM

Apropo de deblocare nu se stie nimic oficial la Orange. Nici la relatii cu clienti unde m-au trimis sa intreb la magazin si nici in magazin unde tipa care mi-a vandut telefonul mi-a zis sa nu ma bazez pe asta… ma rog in timp ce incerca sa ma convinga sa mai adaug optiuni la abonamentul de 3EUR pe care eu le refuzam cu indarjire.

ce sunt deblocate la noi, de fapt se dau la liber, adica fara abonament, insa tot pe Orange sunt codate wink
numai din Italia sa luati, pentru cei cu Vodafone..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

3 din 10
3