nu vreau mac-ul ca sa pun windows pe el. este o necesitate insa vreau sa invat si mac la recomandarea multora. air-ul e suficient de mic dar are display suficient de mare pt ce imi trebuie. nu cunosc altul sa indeplineasca aceste conditii, era un lenovo dar nu prea m-am impacat eu cu ele de-a lungul timpului. Am gasit interesant faptul ca sistemul de operare osx e suficient de intuitiv ca eu dupa 3 zile de avut treaba cu asa ceva sa stiu sa fac tot ce mi-ai spus mai sus. clonez partitii, mut de colo colo, imi instalez chestii si le scot, modific si fac cam tot ce vreau eu, evident mai rapid si eficient decat in orice incepe cu win. Am ramas oarece surprins. E o masina slaba ca performante si totusi…
Nu exista “nu” in lumea mea. Ce daca are efi, ce daca are nustu ce fel de chestii.. uite, htc shift nu avea gps, rula doar un anume fel de vista, si nu avea windows mobile ci o chestie numita “snapvue”. cand a plecat din mana mea le avea pe toate. asa ma atasez eu de un aparat electronic. daca eu fac ceva pt el si el ceva in plus pentru mine.
Oricum sunt foarte incantat de sistemul de operare mac, foarte intuitiv si de incredere. Nu stiu de vreun sistem de operare sa-l pot utiliza efectiv dupa 2-3 zile, cu linuxul ma lupt de vreo 2 ani iar cu windows-ul de o viata.
OK, OK… dar revin: pt ce ai tu nevoie, nu MBA este cea mai bună soluție. E drept, „dă bine”. Soția mea, care are un MB alb, ar fi încîntată, e de două ori mai ușor decît acest MB, pe care îl cară adesea la școală. Da, dar în casă mai sînt alte trei mac-uri.