salut,
am un iphone week 52,
versiune 2.0 (5A347), modem firmware 04.05.04_G.
nu mai stiu ce am folosit ca sa.l duc la 2.0 cert e ca e vb de programul ala cu ananasul muscat:)
la mine e recomandat sa dau direct upgrade in itunes? sau mai bine stau calm si il folosesc asa, cu 2.0 care
merge chiar bine pe tel asta….
Banuies ca ai Cydia pe el…...daca da si folosesti vreo aplicatie din Cydia atunci nu baga update-u asta ca ramai fara Cydia. Asteapta sa apara ipsw 2.0.2 pt PwnageTool sau Winpwn si il bagi pe urma ca sa ai si Cydia. Daca nu folosesti Cydia eu zic sa il bagi ca nu strica cu nimik telefonu. Eu nu am nici o problema cu el pe 2.0.2 ba kiar merge mai bine.
Am facut upgrade la 2.02 din Itunes.
Bineinteles ca dupa upgrade nu mai aveam cydia si programele din el.
Am facut jailbreak cu QuickPwn (in directorul lui QuickPwn am pus firmware original 2.01)
A mers perfect si este jailbreak !
salut,
in cazul in care nu i am facut update de la 114 2.0 si ma conectez acum la itunes sii fac update direct la 2.0.2 e ok? va merge? Sau trebuie mai intii jailbreak de la 1.1.4 la 2.0 dupa care sa ii fac update la 202 din itunes?
multumesc
salut,
in cazul in care nu i am facut update de la 114 2.0 si ma conectez acum la itunes sii fac update direct la 2.0.2 e ok? va merge? Sau trebuie mai intii jailbreak de la 1.1.4 la 2.0 dupa care sa ii fac update la 202 din itunes?
multumesc
Dap…...daca ai Windows foloseste QuickPwn. Daca nu sti cum, atunci WinPwn (Windows) sau PwnTool (Mac)......in ambele tre sa faci custom IPSW si sa dai Shift+Restore din iTunes. N-am gasit un tutorial frumos pt QuickPwn pana acum.
0k, dar daca faci asta nu revii la 2.0.1?
eu ma aflu in aceeasi situatie, adica nu mai am nici cydia nici installer - care inteleg ca e cydia in locul installerului acum. si chiar imi doream sa mi l customizez in vreun fel. si inca ceva: am observat ca nici nu mai am acces la folderele din contacts cu iphonebrowser…..asata dupa ce am facut update de la 201 la 202 din itunes