1 din 5
1
Semnati petitia on-line impotriva preturilor anuntate de Orange Romania pt. iPhone 3g!!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.06.08

Cred ca stiti deja cu totii ce preturi se pregatesc pentru iPhone 3g la Orange Romania.
Mi se pare revoltator ceea ce se intampla comparativ cu alte tari din UE.

Petitia asta devine mai degraba un strigat de dezamagire pentru faptul ca inca suntem luati de prosti…

Semnati, caci o facem pentru toata lumea
Si nu considerati asta o reclama ca NU ESTE!!!

http://www.petitiononline.com/boioro/petition.html

Semnătură 

iPhone ruined my social life!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Am semnat si yo…...sunt curios care o sa fie vanzarile iPhone 3G cu preturile astea. Abia astept sa vad!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Pai crezi ca Orange va da vreodata cifrele reale??? Vor spune ca lansarea si vanzarea a fost un real succes pe piata Romaneasca!!!
Ca in sfarsit si romanii se bucura de telefonul “minune”.

Iti spun io cine va ingrosa lista de clienti iPhone 3g Orange. Baietasii cu bani de la tata care se rup in figuri pe la terasele de fitze.
De unde Orange va trage concluzia ca iPhone se adreseaza unei categorii High Class ....

Nu vezi ce vrajeala ieftina si asta numai sa se ingrase unii directori pe la Orange…

Bafta!
Dan P.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Mare fâs… în curând unii vor avea onoarea să asculte prin tramvai o manea direct de pe iFon. Iar într-un bar vei fi un nimeni dacă nu pui pe masă taciscrinu.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Am semnat petitia cu toate ca nu sunt interesat sa cumpar de la Orange.
Mi-am cumparat din Italia iPhone 16 Gb deblocat cu 565 eu (de 16 Gb).
Eram sigur ca o sa vina cu o oferta “de refuzat”.
Cum poti atrage clienti noi cu preturile astea , ramane un mister ptr mine.
Stiu ca am citit de o tara in care preturile la lansare au fost foarte mari (inclusiv la abonamente) si dupa ce s-au trimis petitii si lumea nu a cumparat….au redus preturile considerabil.
Sincer nu cred ca va fi cazul nostru, ptr ca foarte multi isi vor cheltuii economiile doar ptr ca sa aiba un telefon la moda.
Si pana la urma poti sa-i invinuiesti pe ei ca speculeaza asta ? Toti afaceristii speculeaza !

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ca să aibă efect, “petiția” se poate semna într-un singur mod: prin necumpărarea iPhone. Restul sunt povești.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
pdante - 21 August 2008 05:37 AM

Pai crezi ca Orange va da vreodata cifrele reale??? Vor spune ca lansarea si vanzarea a fost un real succes pe piata Romaneasca!!!

Iti spun io cine va ingrosa lista de clienti iPhone 3g Orange. Baietasii cu bani de la tata care se rup in figuri pe la terasele de fitze.
De unde Orange va trage concluzia ca iPhone se adreseaza unei categorii High Class ....

Nu vezi ce vrajeala ieftina si asta numai sa se ingrase unii directori pe la Orange…

Bafta!
Dan P.

Ai tu ceva cu “Baietasii cu bani de la tata care se rup in figuri pe la terasele de fitze” mai mult decât te jenează preţurile iPhone în România.
Aceste petiţii sunt nişte manifestări puerile ale unor “supăraţi” social.
Cu ce te opreşte pe tine din dezvoltatea personală, socială etc. faptul că preţul iPhone-ului la Orange este nejustificat de mare?

Fă o petiţie şi spune că fetiţa ta cu nevoie speciale (supradotată sau cu dizabilităţi) necesită o atenţie sporită din partea autorităţii statului în domeniu… lasă-mă cu petiţii despre iPhone, mai ales că nu va lua nimeni în seamă această petiţie.
Chiar dacă petiţia va avea petiţionari… nu o va prezenta nimeni la ştiri sau să o facă publică, cei ce o vor face, vor declara război companiei în cauză. La noi este ilegala reclama negativa (CNA-ul interzice). În State sunt reclame care prezintă maşina X mai buna ca Y din clasa ei, şi îţi zice şi cu ce e mai bună una faţă de cealaltă!

Succes cu petiţia mad

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
Tudor - 21 August 2008 12:00 PM

Ca să aibă efect, “petiția” se poate semna într-un singur mod: prin necumpărarea iPhone. Restul sunt povești.

Corect

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Ǻﭏdяei - 21 August 2008 02:15 PM
pdante - 21 August 2008 05:37 AM

Bafta!
Dan P.

Ai tu ceva cu “Baietasii cu bani de la tata care se rup in figuri pe la terasele de fitze” mai mult decât te jenează preţurile iPhone în România.
Aceste petiţii sunt nişte manifestări puerile ale unor “supăraţi” social.
Cu ce te opreşte pe tine din dezvoltatea personală, socială etc. faptul că preţul iPhone-ului la Orange este nejustificat de mare?

Fă o petiţie şi spune că fetiţa ta cu nevoie speciale (supradotată sau cu dizabilităţi) necesită o atenţie sporită din partea autorităţii statului în domeniu… lasă-mă cu petiţii despre iPhone, mai ales că nu va lua nimeni în seamă această petiţie.
Chiar dacă petiţia va avea petiţionari… nu o va prezenta nimeni la ştiri sau să o facă publică, cei ce o vor face, vor declara război companiei în cauză. La noi este ilegala reclama negativa (CNA-ul interzice). În State sunt reclame care prezintă maşina X mai buna ca Y din clasa ei, şi îţi zice şi cu ce e mai bună una faţă de cealaltă!

Succes cu petiţia mad

Nu stiu cum se face ca pe fiecare forum exista cate unul care sa ne lumineze. Ce ne-am face fara voi?
Dupa cate stiu ne-am castigat dreptul de a ne spune parerea, de a protesta, de a nu fi de acord cu ceva.
Iar daca vad ca in alte tari se poate ca o companie sa ofere ceva avantajos pentru niste clienti care ne depasesc noua cu mult veniturile pe luna atunci am dreptul sa protestez.

Stii prietene ce preturi sunt la alimente in Pta Dorobanti? Stii de ce sunt asa mari? Pentru ca de acolo se aprovizioneaza “crema” capitalei! Si vrei sa stii de ce nu sunt mai mici? Pentru ca NU se mai vand. Asta au declarat de vanzatorii de acolo… Intelegi acum filosofia Orange si a Romaniei. Ne place sa fim snobi dar cu chilotii rupti…

Asa ca lasa-ne tata sa fim noi suparati social…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07
Imac - 21 August 2008 10:34 AM

Am semnat petitia cu toate ca nu sunt interesat sa cumpar de la Orange.
Mi-am cumparat din Italia iPhone 16 Gb deblocat cu 565 eu (de 16 Gb).
Eram sigur ca o sa vina cu o oferta “de refuzat”.
Cum poti atrage clienti noi cu preturile astea , ramane un mister ptr mine.
Stiu ca am citit de o tara in care preturile la lansare au fost foarte mari (inclusiv la abonamente) si dupa ce s-au trimis petitii si lumea nu a cumparat….au redus preturile considerabil.
Sincer nu cred ca va fi cazul nostru, ptr ca foarte multi isi vor cheltuii economiile doar ptr ca sa aiba un telefon la moda.
Si pana la urma poti sa-i invinuiesti pe ei ca speculeaza asta ? Toti afaceristii speculeaza !

hai sa o gandim putin pai si orange iti ofera 16Gb la 539 de euro cu orice fel de abonament pe 2 ani , presupun ca ai un abonament in telefonul actual si nu stai cu cartela preplatita deci unde e diferenta..deci si la un simplu abonament de 3 euro pe luna ai telefonul la 539 euro pret mult mai mic ca pe okazii si a 2-a chestie nu prea cred ca l-ai luat deblocat .

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.11.07

in romania multe lucruri sunt mai scumpe decat in restul Europei….poate vrei sa mergi la st petersburg sa vezi cum orice e de 10 ori mai scump ca in romania….
de asta, se si face shopping la inceput de sezon la parndorf sau viena….nu din basini sau alte minuni….
deoamdata p piata noastra, sunt produse premium, cu preturi si cosuri pe masura…

In europa e “premium” un paket de tigari cu 5 euro wink

Si credeti.ma ca orange va vinde suficiente 3g.uri incat sa poate sustine ca a fost un succes.

Si oricum am inteles ca ar avea mari probleme cu 3g.ul, la modul ca iti taie convorbirea daca esti in miscare si iesi din zona de acoperire 3g si intrii in edge. si alte minuni…care sper sa fie totusi baliverne….wink

bafta

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Eu ii dau dreptate lui Ǻﭏdяei.
Daca vreti telefonul, il cumparati. Daca nu il vreti, nu il cumparati.
Orange este un business si vinde la ce pret considera ei necesar.
Daca nu se vor vinde, vor micsora pretul aparatului/abonamentului.

Nici eu nu inteleg petitiile facute pe baza unui produs comercial.
Pe de alta parte, dupa cum se spunea mai sus, Orange se va sterge fix la c*r
cu petitia semnata de 2-3 bezmetici frustrati ca nu au bani sa isi cumpere Jesus Phone.

Asta cu petitiile cred ca e un fel de blog-ul “saracului” smile

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

@ Tzo Mi se pare ilogică afirmaţia ta, prin simplul fapt că apelurile normale se fac în GSM, 3G-ul fiind folosit la apeluri video, sau în cazul iPhone-ului pentru “net” şi tot ce ţine de transfer de date raspberry Aşa că n-are ce să ţi se taie… eventual maioneza când vezi tarifele grin

[ Modificat: 21 August 2008 05:40 PM de B-u-B-u ]

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@Bubu : stii vorba aia, daca taceai , filozof ramaneai : atunci cand trece din acoperirea 3g in edge, asa este pierde semnal, nu mereu, nu toate, nu dupa un anume pattern. Ca sa nu intru in termeni tehnici, apelul il faci prin gsm, dar in clipa in care el trece dintr-o retea in alta, din 3g in 2.5g, “sare” dintr-o frecventa in alta,si se intrerupe (gandeste-te cum e atunci cand scoti laptopul din priza, si se inchide, e un scurt, o intrerupere, care poate fi soft sau hard) In cazul iphone-ului 3g, sunt amandoua

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Pentru cine a semnat petiția: mai bine faceți organizați un protest pe 22 August ora 0 în fața magazinelor Orange! wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 31.07.08
Tzo - 21 August 2008 04:44 PM

Si oricum am inteles ca ar avea mari probleme cu 3g.ul, la modul ca iti taie convorbirea daca esti in miscare si iesi din zona de acoperire 3g si intrii in edge. si alte minuni…care sper sa fie totusi baliverne….wink

Multe zvonuri. De la cine ai inteles? Dc ati avea un telefon 3G acum, ati stii ca indiferent de retea, atunci cind se face trecerea de la 3G la edge se pierde semnalul si evident si convorbirea - dc o ai. Se spun multe, dar nimic concret…si bineinteles ca atunci cind vulpea nu ajunge la struguri, nu e de vina ea, ci strugurii - ca-s acrii.
momentan am un nokia N73, pe vodafone, care pierde convorbirea cand trec de la 3G la edge.

Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

1 din 5
1