2 din 5
2
Semnati petitia on-line impotriva preturilor anuntate de Orange Romania pt. iPhone 3g!!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.06.08

Vezi raspunsul mai jos

[ Modificat: 21 August 2008 08:38 PM de pdante ]
 Semnătură 

iPhone ruined my social life!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
sigxcpu - 21 August 2008 04:55 PM

Eu ii dau dreptate lui Ǻﭏdяei.
Daca vreti telefonul, il cumparati. Daca nu il vreti, nu il cumparati.
Orange este un business si vinde la ce pret considera ei necesar.
Daca nu se vor vinde, vor micsora pretul aparatului/abonamentului.

Nici eu nu inteleg petitiile facute pe baza unui produs comercial.
Pe de alta parte, dupa cum se spunea mai sus, Orange se va sterge fix la c*r
cu petitia semnata de 2-3 bezmetici frustrati ca nu au bani sa isi cumpere Jesus Phone.

Asta cu petitiile cred ca e un fel de blog-ul “saracului” smile

Dupa rationamentul tau de NE-frustrat si NE-bezmetic daca Renault ar comercializa in Franta la 5.000 euro o masina despre care ai stii ca ar fi buna. Dar nu ai putea sa o cumperi de acolo din cauza legilor locale si ti-ar aduce-o aici la 8-9.000 euro tu nu te-ai simi putin lezat? Probabil ca nu!!!

Am iPhone Clasic luat din USA al 399$ pe cand aici era 5-600 euro la negru.
Acum e la oficial 5-600 euro.
De ce crezi ca as da acum atatia bani. Numai ca este adus oficial?????

Noroc ca lumea e mare si e loc pentru toti!

SUNT DEJA 214 SEMNATARI la ora 16.30 de aseara de la ora 20… Numai frustrati si saraci si bezmetici! BVO!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

FUCK ORANGE !!!!  and yellow to

[ Modificat: 21 August 2008 10:51 PM de corruptdream ]
 Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie

238 semnaturi la ora 18.46

Keep counting

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Petitiile astea online, par a fi o modalitate de a omora timpul la servici. Intrii pe un site, bagi adresa de mail, dai Ok si gata, unu in plus.
Daca ar trebui sa dai un leu cand semnezi, o scobitoare, sau un bilet folosit de RATB, numarul celor care “au semnat” ar fi mult mai mic. Initiatorul si prietenii lui apropiati. Protestul in strada, in fata magazinului, in magazin (cu flash mob) are un sens, ii strici lui imaginea si ii perturbi businessul. “Semnarea” unei petitii online e apa de ploaie. Daca ai avea un certificat de semnatura electronica, macar ar fi 214 semnaturi. Asa sunt 214 apasari pe buton.

In alte stiri, in America, pentru iPhone 3G tocmai a fost initiat primul class action suit pentru calitatea 3G. Aia da semnatura.

Ce e si mai trist e ca o sa se gaseasca un jurnalist adevarat de la ProTV care va prezenta “protestul” iPhone. Inreseaza-te pdante cand, sa nu-ti pierzi cele 18 secunde de faima. Fii reprezentantul romanilor indreptatiti! Justitiarul celor multi si asupriti.
Deja am vazut intr-un “ziar de business” gratuit (sic!) un titlu mare: “Razboiul Vodafone si Orange” cu doua poze cu iPhone si HTC… i laughed my as* off. “Andreea, aici pe frontul de nord al razboiului, civilii au cel mai mult de suferit. Stam de vorba cu un refugiat pe nume pdante. Ce ne puteti spune de crimele la care ati fost martor? Valeleu, ne-au nimicit, ne-au masacrat, abonamente uriase ne-au strivit, in viteza 3G. Se pare ca acest razboi continua in ciuda eforturilor de pace si a prostestelor internationale initiate online….. Andreea?”

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
huk - 21 August 2008 10:50 PM

Petitiile astea online, par a fi o modalitate de a omora timpul la servici. Intrii pe un site, bagi adresa de mail, dai Ok si gata, unu in plus.
Daca ar trebui sa dai un leu cand semnezi, o scobitoare, sau un bilet folosit de RATB, numarul celor care “au semnat” ar fi mult mai mic. Initiatorul si prietenii lui apropiati. Protestul in strada, in fata magazinului, in magazin (cu flash mob) are un sens, ii strici lui imaginea si ii perturbi businessul. “Semnarea” unei petitii online e apa de ploaie. Daca ai avea un certificat de semnatura electronica, macar ar fi 214 semnaturi. Asa sunt 214 apasari pe buton.

In alte stiri, in America, pentru iPhone 3G tocmai a fost initiat primul class action suit pentru calitatea 3G. Aia da semnatura.

Ce e si mai trist e ca o sa se gaseasca un jurnalist adevarat de la ProTV care va prezenta “protestul” iPhone. Inreseaza-te pdante cand, sa nu-ti pierzi cele 18 secunde de faima. Fii reprezentantul romanilor indreptatiti! Justitiarul celor multi si asupriti.
Deja am vazut intr-un “ziar de business” gratuit (sic!) un titlu mare: “Razboiul Vodafone si Orange” cu doua poze cu iPhone si HTC… i laughed my as* off. “Andreea, aici pe frontul de nord al razboiului, civilii au cel mai mult de suferit. Stam de vorba cu un refugiat pe nume pdante. Ce ne puteti spune de crimele la care ati fost martor? Valeleu, ne-au nimicit, ne-au masacrat, abonamente uriase ne-au strivit, in viteza 3G. Se pare ca acest razboi continua in ciuda eforturilor de pace si a prostestelor internationale initiate online….. Andreea?”

Dupa genul literar abordat cu siguranta esti un rebel fara cauza. Un razvratit…
Bvo tie. Tine-o tot asa. Ai fost amunzant…
Dar stii ce este si mai amuzant? Ca ti-ai pierdut vremea sa scrii 1.400 de caractere in care nu ai spus nimic interesant si mai mult decat atat nici macar nu te afecteaza subiectul…
Felicitari pentru efort totusi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Intesant tine de cine citeste. Ca si gaura curului, fiecare are cate o parere. Tu zici ca protestul ajuta, la ce naiba doar tu stii, eu zic ca e apa de ploaie.
Nu ma cunosti, nu stii cat ma afecteaza subiectul. Am decis ca n-o sa upgradez ifonu la 3G pe Orange de mult timp inainte ca sa anunte preturile abonamentelor, am zis ca nu merita, nu-mi aduce nimic in plus (mie). Dar zic ca s-ar putea sa-mi foloseasca daca-mi iau unul de la O2, catch my drift? Ca in alte tari chiar ai ce face cu GPSul si fair usage policy-ul de la O2 e fair, chiar si la internet nelimitat dar limitat. Prea multe informatii, ai pierdut sirul? Ca daca ai ratat sa intelegi faza cu petitia, mi-e ca n-ai cu ce…
Daca ai recuperat si ai ajuns in prezent, iti mai zic cum ma afecteaza subiectul…
Felicitari pentru “efortul” promovarii petitiei n-o sa-ti zic. E un efort prostesc, prin faptul ca e futil.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
krareloaded - 21 August 2008 08:32 PM
Tzo - 21 August 2008 04:44 PM

Si oricum am inteles ca ar avea mari probleme cu 3g.ul, la modul ca iti taie convorbirea daca esti in miscare si iesi din zona de acoperire 3g si intrii in edge. si alte minuni…care sper sa fie totusi baliverne….wink

Multe zvonuri. De la cine ai inteles? Dc ati avea un telefon 3G acum, ati stii ca indiferent de retea, atunci cind se face trecerea de la 3G la edge se pierde semnalul si evident si convorbirea - dc o ai. Se spun multe, dar nimic concret…si bineinteles ca atunci cind vulpea nu ajunge la struguri, nu e de vina ea, ci strugurii - ca-s acrii.
momentan am un nokia N73, pe vodafone, care pierde convorbirea cand trec de la 3G la edge.

Da….deci treaba cu semnalul 3G e foarte serioasa, eu il al din prima zi decand s-a lansat aici in USA si la inceput nu am dat prea mare importanta dar devenise foarte stresant se intrerupea tot impul in mijlocul conversatiei semnalut nu a fost niciodata mai mare de 3 bare si uite ca la o luna erau deja sute de discutii pe forumurile de aici pe tema asta si singura solutie era sa treci la setari network semnal 3G OFF…..deci daca-l folosesti in reteaua 2.5G merge beton cu semnalul la maxim….acum si Apple a recunoscut ca e un conflict de retea si ca cipul 3G “infineon” are ceva probleme care se pare ca pot fi rezolvate printr-un upgrade de soft la care at&t;si apple lucreaza intens…..ramane de vazut
http://www.theiphoneblog.com/2008/08/14/iphone-3g-connection-issues-can-apple-software-fix-infineon-hardware-problem/

cat despre petitia asta catre Orange Management nu stiu cat de multe o sa rezolve ea….poate asa semnificativ ca sa valorifice dreptul la protest…...parerea mea…..cu toate ca la 179 euro si 59 de euro pe luna pentru 24 de luni si toate cele incluse nu e chiar asa de departe de USA unde echivalentul planului Orange de 59 de euro ar fi planului At&t;de $109.99 cu mici diferente ca la noi sunt 1350 de min dar ne taxeaza si cand primim apeluri (si primim apeluri la greu) iar planul nu include nici un sms gratuit dar are unlimited data si niste preturi la international de ne rupe capul deci una peste alta noi iesim dupa doi ani cam la $2850 ia voi cam la 1600 de Euro….asta incluzand costul telefonului in ambele cazuri…...strategia oricarei companii e sa-si asigure un venit cat de cat sigur pe un termen de timp cat mai indelungat deaceea sunt incurajate contractele pe termen mai lung…..in USA nici nu exista varianta de 1 an pentru iPhone…...asa ca nu vad care e motivul de protest…...intradevar toata balamuceala asta cu preturi si oferte si multe cifre nu e clara si baga in confuzie multa lume dar daca stai sa gandesti la rece cine-l vrea si se incadreaza bine cu planul oferit de Orange GO FOR IT cine nu sa stea fratilor linistiti ca nu s-a terminat lumea la iPhone si nici tata n-a facut petitie ca in Germania, Mercedesul e mai scump ca in USA si benzina e dublu la pret…s-a dus frumos si si-a cumparat Logan.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08
huk - 21 August 2008 11:09 PM

Intesant tine de cine citeste. Ca si gaura curului, fiecare are cate o parere. Tu zici ca protestul ajuta, la ce naiba doar tu stii, eu zic ca e apa de ploaie.
Nu ma cunosti, nu stii cat ma afecteaza subiectul. Am decis ca n-o sa upgradez ifonu la 3G pe Orange de mult timp inainte ca sa anunte preturile abonamentelor, am zis ca nu merita, nu-mi aduce nimic in plus (mie). Dar zic ca s-ar putea sa-mi foloseasca daca-mi iau unul de la O2, catch my drift? Ca in alte tari chiar ai ce face cu GPSul si fair usage policy-ul de la O2 e fair, chiar si la internet nelimitat dar limitat. Prea multe informatii, ai pierdut sirul? Ca daca ai ratat sa intelegi faza cu petitia, mi-e ca n-ai cu ce…
Daca ai recuperat si ai ajuns in prezent, iti mai zic cum ma afecteaza subiectul…
Felicitari pentru “efortul” promovarii petitiei n-o sa-ti zic. E un efort prostesc, prin faptul ca e futil.

Total deacord cu tine Huk…
din cate-mi amintesc inca avem “liber arbitru” putem sa decidem daca alegem sau nu un anumit lucru.
Cine-si doreste cu adevarat telefonul in mod cert o sa-l cumpere.
In cazul in care nu am bani sa-l cumpar cu certitudine nu sa fac o petitie,care e egala cu zero!!!

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
huk - 21 August 2008 11:09 PM

Nu intru in polemica cu tine ca nu are rost. Aici nu era vorba de detaliile tehnice ale aparatului. Ce aduce in plus sau nu fata de iPhone Clasic. Nici eu nu mi-as lua acum iPhone 3g. Pentru ca “marile imbunatatiri” nu ma ajuta nici pe mine.
Este vorba doar de un principu. De felul cum te lasi tratat la un anumit nivel.
De faptul ca Ungaria, Italia, Germania etc beneficiaza de niste oferte. De un anumit respect.
Iar cand vine vorba de Romania ne permitem sa nu spunem nimic si sa inghitim.
Probabil ca stii ce oferte bune si diversificate exista in Europa pentru telefonia mobila. La noi? La noi isi bat joc. 3 abonamente de rahat. De abia se chinuie sa iti dea niste minute bonus etc…
Are You following me???? wise guy???

Dar o vorba buna din batrani care se aplica aici:
Magarul moare de prea multa fuga si fraierul de grija altuia.

E loc in Romania asta pentru toti prietene, relax!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Suntem într-o economie de piață. Singurul mod în care consumatorii pot pune presiune pe o companie privată este să nu-i cumpere produsele și serviciile. Atât. Are o eficiență beton chestia asta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

poi daca costa atat, nu ma bag nici mort!
si o sa sfatuiesc si pe altii sa faca la fel smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Tot nu inteleg care e treaba…...cat ar fost bine sa coste…...sunte-ti oameni destepti…..face-ti comparatie cu celelate tari si o sa vedeti ca la contractul pe 24 de luni cu oferta de 179 de euro pentru iphone si 59 de euro pe luna pentru planul care include destul de multe…..Orange Romania sta chiar foarte bine la 1600 de euro cost total….nu va uitati la celelalte oferte pe care cei de la Orange le dau…..ei o sa se justifice catre Apple cu cea mai convenabila oferta care e si comparativa cu piata….asa ca puneti mana pe calculator si Googla si dupa aia face-ti proteste…..http://www.iphoneatlas.com/2008/07/09/worldwide-iphone-3g-wireless-plans-compared/

[ Modificat: 22 August 2008 12:10 AM de GiorgioRomany ]
 Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

Problema petitionarului iPhone nu e ca e mai ieftin la altii, ci ca nu e suficient de ieftin pe cat crede el ca “merita”. Orange trebuie sa-i dea telefon la pret bun si pe abonament mic pentru asa merita. Elasticitatea pietii (cererea si oferta pe intelegerea tuturor), obligatiile Orange fata de Apple pentru a primi exclusivitatea, lacomia pura in goana de profit, toate astea n-au nici o relevanta pentru pdante. El vrea sa fie tratat cu respect, sa nu-si bata joc de el Orange, sa nu inghita trei abonamente jalnice. Si iPhone livrat cu limuzina acasa. Ca doar merita. El e… stai ca nu stiu. Ce ai facut pdante sa meriti tratamentul asta respectuos in opinia ta, preferential in opinia mea? Cine esti ca sa-si incalce Orange business planurile pe termen scurt si mediu ca sa-ti dea tie oferta? Bai, poate vorbim cu Johm Mayer si nici nu stim. Sau poate toti romanii merita pentru ca noi suntem mai speciali. Am inventat sarmalele si motorul cu reactie. Si insulina, dar ne-au furat altii, mama lor. Noi suntem poporul care merita, aseizu cu clima bizonica, dar vrem sa fim tratati “cu respect”. Bleah, ma duc sa vars…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
huk - 22 August 2008 12:27 AM

Problema petitionarului iPhone nu e ca e mai ieftin la altii, ci ca nu e suficient de ieftin pe cat crede el ca “merita”. Orange trebuie sa-i dea telefon la pret bun si pe abonament mic pentru asa merita. Elasticitatea pietii (cererea si oferta pe intelegerea tuturor), obligatiile Orange fata de Apple pentru a primi exclusivitatea, lacomia pura in goana de profit, toate astea n-au nici o relevanta pentru pdante. El vrea sa fie tratat cu respect, sa nu-si bata joc de el Orange, sa nu inghita trei abonamente jalnice. Si iPhone livrat cu limuzina acasa. Ca doar merita. El e… stai ca nu stiu. Ce ai facut pdante sa meriti tratamentul asta respectuos in opinia ta, preferential in opinia mea? Cine esti ca sa-si incalce Orange business planurile pe termen scurt si mediu ca sa-ti dea tie oferta? Bai, poate vorbim cu Johm Mayer si nici nu stim. Sau poate toti romanii merita pentru ca noi suntem mai speciali. Am inventat sarmalele si motorul cu reactie. Si insulina, dar ne-au furat altii, mama lor. Noi suntem poporul care merita, aseizu cu clima bizonica, dar vrem sa fim tratati “cu respect”. Bleah, ma duc sa vars…

ia du-te, poate ne mai lasi cu filosofia asta de cartier…. m-ai plictisit

Semnătură 

2 din 5
2