Eu ii dau dreptate lui Ǻﭏdяei.
Daca vreti telefonul, il cumparati. Daca nu il vreti, nu il cumparati.
Orange este un business si vinde la ce pret considera ei necesar.
Daca nu se vor vinde, vor micsora pretul aparatului/abonamentului.
Nici eu nu inteleg petitiile facute pe baza unui produs comercial.
Pe de alta parte, dupa cum se spunea mai sus, Orange se va sterge fix la c*r
cu petitia semnata de 2-3 bezmetici frustrati ca nu au bani sa isi cumpere Jesus Phone.
Asta cu petitiile cred ca e un fel de blog-ul “saracului”
Dupa rationamentul tau de NE-frustrat si NE-bezmetic daca Renault ar comercializa in Franta la 5.000 euro o masina despre care ai stii ca ar fi buna. Dar nu ai putea sa o cumperi de acolo din cauza legilor locale si ti-ar aduce-o aici la 8-9.000 euro tu nu te-ai simi putin lezat? Probabil ca nu!!!
Am iPhone Clasic luat din USA al 399$ pe cand aici era 5-600 euro la negru.
Acum e la oficial 5-600 euro.
De ce crezi ca as da acum atatia bani. Numai ca este adus oficial?????
Noroc ca lumea e mare si e loc pentru toti!
SUNT DEJA 214 SEMNATARI la ora 16.30 de aseara de la ora 20… Numai frustrati si saraci si bezmetici! BVO!!
Ia baga tu fast niste petitii pentru pretul la masini in US, benzina in US, gadget-uri in US etc. Doar sunt mai ieftine si tie iti vand astia totul mai scump.
Chiar nu realizezi ridicolul, nu?
Am inteles tabelul. Dar de ce ne uitam la spanioli care nu au orange. Probabil Apple a facut contractul cu intregul concept Orange(UK, RO, FR…), rezultand aprox aceleasi preturi…nu stiu ce sa zic…fiecare cu parerea lui. Nu poti sa ai lux cu 0 bani. Daca e pana acolo, iPhone nici nu e un telefon care sa merite foarte multi bani. Singurul avantaj pe care-l are e bateria. Restul ce poti sa faci cu el, poate orice telefon ultima generatie din 2007 cel putin, daca nu 2006.
chestia cu luxul e corecta ....vrei lux dai banul si stai in fata….(depinde in fata cui )
in rest ,ce sa zic,eu cred ca nu ar trebui sa difere atat de mult preturile dar….....strategii de marketing s.a.m.d…...
acu´ce e de capul lui iphone nu prea stiu ca eu mai astept sa se potoleasca lumea si dupa aia il i-au si eu…..sunt mai conservator
eu am mai spus-o,nu va mirati de preturi pt ca 45%din vanzarile mercedes-benz in Europa de Est se duc,ATENTIE,in Romanica noastra…..
concluziile le trageti singuri…....
Intrebarea mea este daca s-a dus cineva la magazinele Orange la 00.00 sa “intampine” lansarea ... ca si in State sau alte tari ... io cred ca f putini ... daca pretul era mai normal precis ca era coada. Oameni buni ... cone nu isi spune parerea si ce il doare (de ex. pretul si pt. asta se face petitia) atunci cred ca face parte din 2 categorii: 1 - mama, tata, bunicu, bunica, etc. are niste banuti ... si ii da la “scumpul meu” pt. ca nu se descurca altfel; 2 - tragi tare si ai la bani cacalau ... da’ atunci precis ca nu iti place sa te traga in piept Orange ... (btw - nu voi utiliza serviciile Orange la nivel personal NICIODATA, sunt impotriva lor de pe vremea cu Dialog, daca mai tine minte careva povestea).
Intrebarea mea este daca s-a dus cineva la magazinele Orange la 00.00 sa “intampine” lansarea ... ca si in State sau alte tari ... io cred ca f putini ... daca pretul era mai normal precis ca era coada. Oameni buni ... cone nu isi spune parerea si ce il doare (de ex. pretul si pt. asta se face petitia) atunci cred ca face parte din 2 categorii: 1 - mama, tata, bunicu, bunica, etc. are niste banuti ... si ii da la “scumpul meu” pt. ca nu se descurca altfel; 2 - tragi tare si ai la bani cacalau ... da’ atunci precis ca nu iti place sa te traga in piept Orange ... (btw - nu voi utiliza serviciile Orange la nivel personal NICIODATA, sunt impotriva lor de pe vremea cu Dialog, daca mai tine minte careva povestea).
Merci ... da’ ceea ce vad ma surprinde ... doar cativa pe acolo si ... pauza ... macar de aratau ceva interesant ... plictisitor :( de fapt ... ce sa te astepti ... f nasol ce a facut Orange ... nimica tam tam ... slab ... f slab pt. banii ce ii vor :(
Intrebarea mea este daca s-a dus cineva la magazinele Orange la 00.00 sa “intampine” lansarea ... ca si in State sau alte tari ... io cred ca f putini ... daca pretul era mai normal precis ca era coada.
Au fost vreo 100 de oameni și tot atâta presă. YouTube Hotnews
De parca succes-ul iPhone-ului in Romania sta in comunitatea macuser si anume segmentul frustrat din aceasta. Boicot,petitii ... prea tare topicul asta ). Vai ce nedreptate, mai ales pentru pdante ala. Dai 2000 marafeti pt un mbp insa nu dai 600 pt un ifon, tocmai tu brutus ? )
pretul iPhone-ului la liber (Prepay) este acelasi in toata europa pentru ca acel pret este conditionat de apple singura diferenta este in Italia unde telefonul nu este codat . Pretul telefonului la abonamet pe 1 an sau pe 2 ani il stabileste operatorul si este asemantor cu ofertele din alte tari europene .
In ceea ce priveste diferenta de pret dintre SUA si Romania nu ar trebuii sa existe nici un fel de discutie ; piata din state este total diferita de cea din Europa care ar trebuii sa fie etalonul nostru .
De parca succes-ul iPhone-ului in Romania sta in comunitatea macuser si anume segmentul frustrat din aceasta. Boicot,petitii ... prea tare topicul asta ). Vai ce nedreptate, mai ales pentru pdante ala. Dai 2000 marafeti pt un mbp insa nu dai 600 pt un ifon, tocmai tu brutus ? )
totusi nu compari un MBP cu un iPhone.. totul pana acolo
Macar faceau si ei o oferta ca-n Franta. Oamenii nu sunt obisnuiti cu politicile economice. Ei tin la pretz in speranta ca se vor gasi vreo zece, douazeci de mii care sa dea banu. Astia sunt vanzatori de targ, prefera sa tina marfa blocata decat sa faca banu’ sa se miste… ca la targ… n-ati vazut? Sta cate o baba o zi intreaga si citeste ziarul si daca-i spui “mamaie mai lasi si mata 50 mii la carpa asta de tricou” se uita la tine de parca o alergi cu sataru’ ! Managerii Orange mai bine ar vinde pepeni in piatza. De fapt eu cred ca nici nu e Orange, cred ca e o franciza… altfel nu se explica de ce la un telefon sau servicii Franta cu tot cu TVA noi trebuie sa mai adaugam TVA-ul si aici sa fie profitu’. Adica 19%. Ce noi nu putem obtine discounturi? Se pare ca nu…
Eu nu semnez nici o petitie ca eu doresc chiar scumpirea preturilor la iPhone 3G.
De ce?
Am cumparat deja unu (stiti, capra vecinului)
Nici eu nu am semnat tampita asta de petitie, dar faza asta cu “vreau sa am eu SI DOAR EU, ceilalti NU” e ciudata!
Majoritatea functiilor si aplicatiilor de pe iPhone “prind viata” cand ai cu cine sa le imparti, cand si alti amici de-ai tai au iPhone si puteti comunica intr-un mod mai eficient.
In plus, majoritatea oamenilor nu sunt interesati sa cunoasca un produs pe care nu il au sau nu urmeaza sa il aiba. Deci majoritatea amicilor tai nu vor sti ce “fain” e iPhone-ul pentru ca nu au luat contact cu el. Cu ce te lauzi deci? Vecinul (cu capra lui) va spune ca ai un telefon scump si atat, nu va sti “ce poate” iPhone-ul.
Daca tot vrei sa fii invidiat, cumpara-ti salbe de aur, pune-ti dinti de platina, mananca “mizel” pe capota de la “mertzan”... etc.
[ Modificat: 12 Septembrie 2008 04:33 PM de Ǻndяei ]