incep prin a spune ca NU sunt utilizator de iphone insa am de gand sa-mi iau unul dar NU iPhone 3G ca sa le umplu buzunarele magarilor de la Orange. Daca aruncati o privire aici: http://www.orange.ro/iphone/abonamente-ro.html veti ajunge la concluzia ca practic platesti 2 iphone-uri in decurs de un 1an cu abonamentele lor mirifice.
Un calcul simplu pt iPhone de 8Gb cu abonemant de 39euro pe 1an:
pret terminal al FARA TVA : 409E
pret abonament FARA TVA pe 1 luna: 39E
costul abonamentului pe 1 an FARA TVA: 12x39=468E
costul abonamentului pe 1 an CU TVA inclus: 556E
costul terminalului CU TVA inclus: 487E
—————————————————————————————————————————————————————————————
COST TOTAL PENTRU 1 IPHONE 3G 8GB DUPA 1 AN DE ABONAMENT :556+487=1043euro CU TVA INCLUS
—————————————————————————————————————————————————————————————
Pe langa aceasta mitocanie si bataie de joc din partea celor de la orange, dansii mai au si nesimtire de a face RECLAMA FALSA care incalca mai multe legi
in acest link: http://www.orange.ro/iphone/preturi-ro.html ti se inoculeaza faptul ca acest terminal poate fi cumparat si FARA ABONAMENT, dar ghici ce ...cand te duci la dealer sau la o reprezentanta orange REFUZA sa il vanda fara abonament, iar mai mult ca sa aflii aceste preturi trebuie sa tot intrebi consultantii( care stiu ca este o strategie de marketing bine gandita) atat de inapti din aceste magazine. Ce este mai interesant ca daca soliciti un fluturas cu preturile acestui telefon NU POTI SA-L IEI ACASA SA-L CONSULTI.
iar pentru stimabilul ANDREI din postul acesta:
“Ai tu ceva cu ”Baietasii cu bani de la tata care se rup in figuri pe la terasele de fitze” mai mult decât te jenează preţurile iPhone în România.
Aceste petiţii sunt nişte manifestări puerile ale unor “supăraţi” social.
Cu ce te opreşte pe tine din dezvoltatea personală, socială etc. faptul că preţul iPhone-ului la Orange este nejustificat de mare?
Fă o petiţie şi spune că fetiţa ta cu nevoie speciale (supradotată sau cu dizabilităţi) necesită o atenţie sporită din partea autorităţii statului în domeniu… lasă-mă cu petiţii despre iPhone, mai ales că nu va lua nimeni în seamă această petiţie.
Chiar dacă petiţia va avea petiţionari… nu o va prezenta nimeni la ştiri sau să o facă publică, cei ce o vor face, vor declara război companiei în cauză. La noi este ilegala reclama negativa (CNA-ul interzice). În State sunt reclame care prezintă maşina X mai buna ca Y din clasa ei, şi îţi zice şi cu ce e mai bună una faţă de cealaltă!
Succes cu petiţia mad “
Prietene pe langa faptul ca habar nu ai care iti sunt drepturile ca si consumator de servicii si produse mai esti si ignorant si fudul ....ca vorba aia prostul nu-i suficient de prost pana nu este si ....
In toate tarile civilizate cand societatea civila sesizeaza o neregula in activitatea unei companii vis-a-vis de clienti se iau masuri pentru corectarea lor, insa nu ...in Romania cand se incearca remedierea unor abuzuri se trezesc toti inaptii si frustratii care au facut bani ca sa-si cumpere un Cayenne din defrisarea unei paduri sau ca au mai pacalit cativa mosi si babe ca sa-si vada apartamentele din buricul targului care le aveau de pe vremea lu ceasca pt niste sume de nimic ca mai apoi sa le mai revanda ei de cateva ori iar pe langa faptul ca nu fac nimic bun si mai sunt si ingusti la minte le baga bete in roate altora care chiar vor sa faca ceva pt oamenii tarii asteia mizerabile in care traim.
Si pe urma apare eterna intrebare de ce am ajuns lada de gunoi si bataie de joc a Europei???
ps: in urma unei astfel de petitii mizerabile asa cum o consideri tu prietene societatea PROTAN si-a suspendat activitatea. Daca nu stii despre ce este vorba in scandalul PROTAN iti sugerez urmatorul link , foloseste-l cu incredere.
In cazul celor de la Orange cred ca o reclamatie la ANPC si cateva articole negative prin ziare vor face minuni.