CRED CA EMAILUL DE MAI JOS ESTE MAI MULT DECIT SUGESTIV REF LA PROBLEMA EXISTENTA. DACA MAI SUNT PERSOANE IN ACEASTA SITUATIE. RECOMANDAREA CALL VODAFONE, CA AU O RETEA DE TOATA JENA
From: Alin
Date: August 21, 2008 21:01:53 EEST
To: Aledru <@vodafone.ro>
Subject: Probleme cu reteaua Vodafone Romania 3g
Salut,
Asa cum am discutat si telefonic, am o problema atit eu cit si un coleg, ambii posesori de iphone 3g deblocate din fabrica, fara absolut nicio modificare a softului din fabrica al telefonului, cu apelurile primite in reteaua vodafone, doar in Romania. Se aude un zgomot ciudat, la ambele capete ale “firului”, este o interferenta ciudata.
Imediat dupa ce inchid si ma suna a doua oara respectivul numar de telefon, merge fara nicio problema. De asemenea nu ni s-a inimplat sa intilnim acea interferente niciodata la convorbirile initiate de noi sau atunci cind telefoanele sunt in mod 2g nici la apeluri primite si la apeluri efectuate.
De asemenea, am folosit iphone in mod 3g in Roaming cu simul pe vodafone ro, in italia in reteaua vodafone italia, TIM, fara absolut nicio problema de acest gen cu aparatul. La fel colegul meu, a folosit iphone 3g al lui in roaming in vodafone portugalia si nu a intilnit interferenta respectiva, decit in mod 3g in reteaua vodafone din romania.
De asemenea, mentionez ca am folosit astazi un sim digi mobil in reteaua 3g rds fara a intimpina niciun fel de probleme similare cu cele pe care le am in reteaua 3g vodafone cind sunt apelat. In aceasta seara am facut peste 30 de teste folosind un card 3g rds in iphone, fara niciun fel de probleme.
Acum 2 saptamini, am schibat simul vechi, cu un sim nou de la vodafone, in sperante ca problema se va remedia, dar in zadar.
Mai jos sunt apelurile primite in ultimele 24 ore in mod 3g ( aparatul a fost tinut in 3g 1 ora ieri seara si 2 ore in seara asta), pe care nu am putut sa le duc la capat datorite acestei interferente. Problema o am de aproximativ o luna si ceva, si am intilnit aceasta interferenta in mai multe zone din Bucuresti ( Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Muncii) la diferite ore ale zilei, fara avea cadere a semnalului 3g
Iphone 3g il tin doar in 2g in reteaua vodafone ro, pentru a evita astfel de interferente, si functioneaza in 2g perfect, fara nicio problema.
Iphone 3g - 3g mode
20 aug ora 19:48 incoming call form 07296607 - FAIL
21 aug ora 19:21 incoming call from 07211045 - FAIL
21 aug ora 19:40 incoming call from 07222621 - FAIL
21 aug ora 19:49 call from 07222321 - FAIL
21 aug ora 19:52 call from unknown ROMTELECOM land number - FAIL
21 aug ora 20:23 call from 07722745 - FAIL
In speranta unei solutionari rapite a acestor probleme de retea, multumesc pentru suport.
[no more caps in title]