2 din 5
2
Probleme iPhone 3G in reteaua Vodafone 3G Romania
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.05.08

Intradevar, vdf are o retea decenta in romania pe 3g ( am vazut si mai proaste pe afara) si merge 99% ok intradevar pe telefoanele care suporta 3 butoane call, answer si power off:). Adevarul ca reteaua lor nu este compatibila nici cu iphone 3g, nici cu multe htc si telefoane pe care ei nu le distribuie in romania /  nu au avut timp sa le testeze in reteaua lor.

Semnătură 

Alin - id ym alinescu2003

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
alin79 - 22 August 2008 11:28 PM
sorin - 22 August 2008 11:22 PM

Patesc acelasi lucru ! De patru , cinci ori astazi . Am sunat la vodafone si m-am pus sa imi schimb cartela si daca nu se rezolva sa verific iphonele . Dupa care am sunat la orange si i-am rugat sa imi faca o oferta de abonament ca as vrea sa ma mut la ei din cauza a ce mi se intimpla in reteua 3g vodafone si le-am povestit exact ce mi se intimpla si atunci mi-au ca sint la curent cu asta si ca se intimpla si la ei in retaua 3g si ca de vina ar fi intr-adevar iphonele pentru acest comportament . Oricum eu stiam ca update-ul 2.0.2 ar fi rezolvat chestia asta , dar in practica se pare ca nu. Daca sint totusi pe forum si detinatori de iphone 3g cu abonament orange sint curios sa stiu daca si lor li se intimpla la fel .

Eu am schimbat si simul de la vodafone ro si degeaba. Eu am iphone 3g de pe 17 iulie cred din roma. L-am folosit in roaming in vdf italia, tim si omnitel vreo 3-4 zile absolut perfect fara a avea aceasta problema la apelurile primite ( sau orice gen de problema). Un coleg caruia i-am luat un 3g aceeasi problema are in vdf, a fost 3 saptamini in concediu in spania si portugalia, niciodata nu a avut aceasta problema la apelurile primite in roaming.

PAREREA MEA ESTE CA RETEAUA VODAFONE NU ESTE PUSA LA PUNCT SA RECUNOASCA ACEST APARAT. RECOMAND TUTUROR SA FACA RECLAMATIE LA VODAFONE SI IN FINAL LA PROTECTIA CONSUMATORULUI.

Se vede clar ca te incapatanezi si nu vrei sa intelegi ca nu se modifica reteaua dupa chipul 3G ci invers….intradevar se inbunatatesc retelele pentru servicii pe suprafete cat mai extinse….iar la faza cu merge bine in alte parti este adevarat….tocmai aici e buba ca nu se adapteaza la toate retelele la fel si nu stie sa treca din 3G in 2G si invers peste tot…cateodata se da peste cap…..nu ma intelege gresit sunt un fan inrait al iPhone-ului dar tre’sa admitem ca are buba si Apple a recunoscut….nu te mai chinui degeaba sa faci plangeri pe la Protectia Consumatorului sau sa suni si sa-i pui p’aia sa zgarme reteaua degeaba ca telefoanele bune merg in 3G-ul lor….atata nebuneala si petitii si plangeri…face-ti fratilor research inainte sa-l cumparati si daca va convine…pana la urma e doar un telefon “mishto” si cu bune si cu rele ca si toate celelalte.
Fara suparare si….

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

Vom afla in curind, cind vor posta posesorii de iphone 3g din orange sau rds. Eu il tin de vreo saptamina in rds pe 3g fara nicio problema.

Ps. in niciun caz nu am de gind sa conving pe nimeni de ceva anume, sau sa incerc sa ma lupt cu mitul mioritei, e prea puternic inradacinat in noi romanii. pina vor intelege consumatorii din .RO care le sunt drepturile si vor invata sa lupte sa si le apare, mai o sa treaca multa apa pe sub pod.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
alin79 - 23 August 2008 04:04 AM

Vom afla in curind, cind vor posta posesorii de iphone 3g din orange sau rds. Eu il tin de vreo saptamina in rds pe 3g fara nicio problema.

Ps. in niciun caz nu am de gind sa conving pe nimeni de ceva anume, sau sa incerc sa ma lupt cu mitul mioritei, e prea puternic inradacinat in noi romanii. pina vor intelege consumatorii din .RO care le sunt drepturile si vor invata sa lupte sa si le apare, mai o sa treaca multa apa pe sub pod.

Sunt total de acord cu tine si stiu drepturile sunt drepturi….noi aici in USA am facut plangerela la aia care ni l-au vandut pentru ca plateam 3G data plan si facea figuri asa ca ne-au dat moca data plan pana se rezolva treaba….poti sa faci asta acolo unde l-ai cumparat cu mai multe sanse de reusita decat la Voda RO ca nu ai cumparat iPhone-ul de la ei ci doar serviciile pe care daca le probezi in alt telefon merg…..parerea mea.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

E ciudat. Atata vehementa de la cineva care foloseste 3 IPuri dintre care unul e de X-net si unul din sediul Vodafone. Asta e contul de forum al companiei Vodafone? Intrati pe rand si va dati cu tesla in c0aie? Orange are reprezentanti si la Vodafone? Schimb de experienta? alin79, de la 1 septembrie te angajezi la concurenta si-ti pregatesti venirea?

P.S. Inceteaza sa mai folosesti CAPSurile pana inveti cum se utilizeaza.

[ Modificat: 23 August 2008 04:24 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Administrator - 23 August 2008 04:20 AM

E ciudat. Atata vehementa de la cineva care foloseste 3 IPuri dintre care unul e de X-net si unul din sediul Vodafone. Asta e contul de forum al companiei Vodafone? Intrati pe rand si va dati cu tesla in c0aie? Orange are reprezentanti si la Vodafone? Schimb de experienta? alin79, de la 1 septembrie te angajezi la concurenta si-ti pregatesti venirea?

P.S. Inceteaza sa mai folosesti CAPSurile pana inveti cum se utilizeaza.

PPS. nu stiu de ce dar admini pe forumurile din romania au un nivel de scazut de suport fata de utilizatori, ba as zice ca din contra… In mare majoritate a cazurilor bat cimpii.
Pt cultura lor generala in ale ip-urilor, intradevar folosesc un modem 3g pe laptop, insa lucrez in banking.

PPPS Ii rog, chiar daca au impresia ca isi pot permite orice ( admini fiind) sa se abtina sa mai posteze toate timpeniile si sa foloseasca un limbaj civilizat in cadrul acestui Topic.

Multumesc pentru efortul depus pt a se civiliza pe viitor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Greșit - Administrator își permite ORICE pe acest forum. Așa că tocmai ai avertisment.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Administrator - 24 August 2008 10:36 PM

Greșit - Administrator își permite ORICE pe acest forum. Așa că tocmai ai avertisment.

In nici un caz nu am vrut sa lezez un orgoliu prea mare al unui sef prea mic. Macar si pentru ca aceasta comunitate de user, depinde in acest caz de cea mai slaba veriga. Cit despre avertismente [no comment].

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13742/P105/

Desi pina si admini, putini au [iphone3g] si multi vorbesc. Pentru cei si mai putini care au totusi iphone 3g in reteaua vodafone si au probleme cu apelurile ( interferente) probabil toata lumea, reclamati la *222 sau in scris (email).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member

http://www.theiphoneblog.com/2008/08/25/wireds-3g-study-blames-carriers-for-problems-swedish-antenna-test-confirms/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
alin79 - 26 August 2008 01:31 PM

http://www.theiphoneblog.com/2008/08/25/wireds-3g-study-blames-carriers-for-problems-swedish-antenna-test-confirms/

Ai prezentat un blog!! Este un blog… ce încredere poţi să ai într-un blog? 0!
de ce crezi că adminii trebuie să aibă iPhone 3G?!
Telefonul este super OK dar… mai chill! Nu eşti singurul, fii pe pace, sunt alte sunte de mii de persoane care au iPhone 3G. Nu e cazul să scrii la status pe messenger “miam luat iphone 3g”.

Nu este un atac dar eşti foarte obositor.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Ǻﭏdяei - 26 August 2008 02:54 PM
alin79 - 26 August 2008 01:31 PM

Ai prezentat un blog!! Este un blog… ce încredere poţi să ai într-un blog? 0!
de ce crezi că adminii trebuie să aibă iPhone 3G?!
Telefonul este super OK dar… mai chill! Nu eşti singurul, fii pe pace, sunt alte sunte de mii de persoane care au iPhone 3G. Nu e cazul să scrii la status pe messenger “miam luat iphone 3g”.

Nu este un atac dar eşti foarte obositor.

Am inteles [ desi nu folosesc messenger] si nu o sa imi pun la status “mi-am luat iphone 3g”. Nici macar la semnatura de pe bloguri toate electronicele ( expirate sau nu ) pe care le am pe acasa.

Acum serios vorbind, intentia mea a fost si ramine ca persoanele care au probleme cu iphone 3g in reteaua vodafone sa semnaleze acest lucru daca doresc in cadrul acestui topic sau forum, ulterior am sa escalez unde trebuie aceasta problema.  Insa din pacate in Romania, orice gest de responsabilizare sociala sau a consumatorilor pentru a isi apara drepturile, este bruiata de tot felul de remarci mai putin pertinente sau chiar de a dreptul impertinente.

Daca comentariile mele au lezat pe cineva, imi cer scuze de pe acum.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mda…
chiar remarcile tale seamana cu ce ai zis…

hai sa incercam sa facem ceva folositor celor multi - nu razboaie pe forum!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 10.05.08

sunt curios cine a mai intalnit aceasta problema.
din motivele mele am incercat sa dezactivez 3G de pe iPhone.
si surpriza. in modul 2G nu se pot efectua apeluri decat rar, unul la 5 incercari. trecand in modul 3G imediat.
cum se explica acest fenomen? odata cu deblocarea iPhone-ului mai apar aceste erori de conectare?

multumesc

Semnătură 

Life is about passions. sch

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
schubert - 27 August 2008 01:09 PM

sunt curios cine a mai intalnit aceasta problema.
din motivele mele am incercat sa dezactivez 3G de pe iPhone.
si surpriza. in modul 2G nu se pot efectua apeluri decat rar, unul la 5 incercari. trecand in modul 3G imediat.
cum se explica acest fenomen? odata cu deblocarea iPhone-ului mai apar aceste erori de conectare?

multumesc

Salut,

Nu im este clar? Telefonul este blocat? Daca da in retea?. Daca il pui in 2g din meniu telefonului, el nu mai activeaza automat 3g, sta in 2g.

Semnătură 

2 din 5
2